Baza de Date cu Companii din toata lumea

kompass.com
.BAZĂ DE DATE CU FURNIZORI DE PRODUSE & SERVICII.Baza de Date cu Companii din toata lumea
kompass.com - pagina de referinţă Despre Kompass
       

Baza de Date cu Companii din toata lumea / Ungaria / Bács-Kiskun / Budapest /

Principalii Furnizori


NC-PROFIL Fémforgácsoló és Gyártó KFT

Alţi Furnizori

0, 4KV Kereskedelmi Kft.EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Mûködõ Rt.KK KAVICS BETON Termelõ és Kereskedelmi Kft.PROLUX Világítástechnikai Kft.
1000 ÚT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EGLO Magyarország Termelõ Kft.KKM 2004 Beruházó és Ingatlanfejlesztõ Kft.PROMATT Elktronika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
14.K. Schmuck Kereskedelmi Kft.EGMONT Hungary Könyv- és Lapkiadó Kft.KLACSKA Ásványolajtermék Szállítási Kft.Prominent Constructing Szolgáltató Kereskedelmi Kft.
2010 Dunlop Rallye Team Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EGON ZEHNDER INTERNATIONAL Vezetõi Tanácsadó Kft.Klar-Bau Kft.PROMINENT TRIO Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
22 Dandár Park Ingatlanforgalmazó és Fejlesztõ Kft.Egri Korona Borház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KLAUSZ Mûszaki és Gazdasági Szolgáltató Kft.PROMINET Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelosségu Társaság
2F-2000 Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.Egyenleg International Kft.KLEPIERRE CORVIN Vagyonkezelõ Kft.ProMission Marketingkommunikációs Kft.
2FB Ingatlanforgalmazó Szaktanácsadó Kft.EIGER Gyógyszerkereskedelmi Bt.KLEPIERRE MANAGEMENT MAGYARORSZÁG Menedzselési és Ellenõrzési Kft.Promix Marketing Kommunikációs és Ingatlanfejlesztõ Zártkörûen Mûködõ Rt.
2M PAPÍR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EINHELL HUNGÁRIA Kereskedelmi Kft.KLEPIERRE TRADING Energia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.PROMIX-GIFTS Marketing Reklám és Kereskedelmi Kft.
3 B Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Einkaufs-Center Arkaden Pécs KG MagyarországKlett Kiadó Könyvkiadó Kft.PROMO Kereskedelemfejlesztési Kft.
3 for IT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Einkaufs-Center Gyõr G. m. b. H.& Co. KG Magyarország FióktelepKLH-MASTERS Létesítményüzemeltetõ és Fenntartó Kft.PROMOBIL Rehabilitációs Zártkörûen Mûködõ Rt.
3 L Tudásmenedzsment Szolgáltató Kft.Einkaufs-Center Szeged G. m. b. H. & Co. KG Magyarország FióktelepKlient Holding Szolgáltató Kft.Promod Hungary Kereskedelmi Kft.
3 R Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Eiréné PR Tanácsadó és Szolgáltató Kft.KLÍMA ÁRUHÁZ Épületgépészeti Kft.Promontorsped Nemzetközi Szállítmányozási és Szolgáltató Kft.
3+1 Kereskedelmi, Vendéglátó Kft.EISENMANN Hungary Kft.KLÍMA Centrum Tervezõ, Kivitelezõ Kft.PROMPT PHARMA Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
3B Scientific Europe Taneszközgyártó és Forgalmazó Kft.EJOT Hungaria Kereskedelmi és Tanácsadó Kft.Klíma és Hûtéstechnológia Tervezõ, Szerelõ és Kereskedelmi Kft.Prompt-Gabona Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
3C Távközlési Kft.EKC Hungary Kft.Klímagépész DTL Tervezõ, Kivitelezõ és Karbantartó Kft.PROMPT-TECH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
3DHISTECH Fejlesztõ Kft.EKIN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KLIMATRADE Kereskedelmi Kft.PROMSTAR Gyártó és Kereskedelmi Korlátolt Felelõsségü Társaság
3M Hungária Kereskedelmi Kft.EKS Service Korrózióvédelmi, Ipari, Export-Import Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.KLIMEX Medical Egészségügyi Fõvállalkozó, Bonyolító és Szolgáltató Kft.PROMT MARKET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
3P Solutions Ipari és Kereskedelmi Kft.ÉKSZER P & P Kereskedelmi Kft.KLINER Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.PRONDEL Szolgáltató Kft.
3SZI-LA Szolgáltató Kft.Ékszerpont Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft.PRONOBISCUM Vagyonvédelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûköd�� Rt.
4D Books Épületinformatikai Kft.EL NAHIL Kereskedelmi Kft.KLINKA-GEO TRANS Földmunkavégzõ, Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ProofIT Informatikai Kft.
4D Oroszország Kft.ELA HUNGARY Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KLNSYS Kft.Proove-man Kft.
4IT INFORMATIKAI Kft.ELAFORG 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Klotild Ingatlanhasznosító Kft.Prop Club Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
4WARD UNION Kft.ELAMEN Kereskedelmi és Vendéglátó Zártkörûen Mûködõ Rt.KLS-2000 Ipari és Kereskedelmi Kft.PROPER MÉDIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
5 á Sec Central Europe Gyorstisztító és Szolgáltató Kft.ELAN SYSTEMS Mûszaki Fejlesztési Kft.KLUB REKREÁCIÓ Sport-, és Rendezvényszervezõ Kft.Property Partners Ingatlankezelõ Kft.
5 HOTEL Ingatlanhasznosító Kft.ELAS Elektronikus Alkalmazástechnikai Szerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KM PAR-KER Építõipari és Szolgáltató Kft.ProPolimer Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
6 X 6 Taxi Közlekedési Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.ELASTIC91 Termelõ, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.KMK PARALLEL Stúdió Mérnöki és Formatervezõi Kft.PRoposer PRogressive Kft.
77 ELEKTRONIKA Mûszeripari Kft.Elastomeri - Polimeri Kereskedelmi Kft.KNAUF Építõipari Kft.PROPSZT Szerkezetépítõ Kft.
77 Ing Vagyongazdálkodási Kft.ÉLBER Élelmiszeripari Berendezés Készítõ Kft.KNIPL Festéstechnológiai Berendezéseket Gyártó és Forgalmazó Kft.PRORAL TRADE Zártkörûen Mûködõ Rt.
7Seasons Apartments Szolgáltató Kft.ELCON ELECTRONIC CONTROL Automatizálási és Kereskedelmi Kft.Knopf Automotive Kft.PROREX Hungary Kft.
9 MESTER Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.ELCON Termelõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KNORR-BREMSE Vasúti Jármû Rendszerek Hungária Kft.PROSCHORN HUNGÁRIA Kéménytechnikai Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
98 HÓVIRÁG Kereskedelmi Kft.Electool Hungary Kft.Knüppel Csomagolástechnika Kft.PROSEC Biztonságtechnikai Kft.
99999 Informatika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ELECTRIC TRADER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KO-DO PHARMA Egészségügyi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.PROSPERITAS-CE Kft.
a . hartrodt ( hungary ) Tengerentúli és Légi Szállítmányozási Kft.Electric World Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Kö-jó Tûzvédelmi Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.PROSPERO Könyvei Budapest Könyvkereskedelmi és Könyvtárellát�� Kft.
A 2 CONSULTING Tanácsadó és Szolgáltató Kft.ELECTRICA 2007 Kereskedelmi Kft.KO-RA PHARMA Gyógyszerforgalmazó Bt.PROT-EL Mûszaki és Kereskedelmi Kft.
A Boston Consulting Group Szolgáltató Kft.ELECTRO BB Kereskedelmi Kft.KO-VA BAU 2011 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.PROTAC Kft.
A CSOKOLÁDÉS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ELECTRO-COORD Magyarország Háztartási Gép- és Elektronikai Hulladék Hasznosítást Koordináló Nonprofit Kft.KO-VA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.Protect Clean Kft.
A R T M E D Kórháztechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ELECTRO-CORD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Koax-Team Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.PROTECT GENERAL Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.
A T C Aircom Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Electrohome Hungary Mûszaki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Kõbánya-Trade Kft.PROTECTA Elektronikai Kft.
A VÍZÓRÁS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Electronica 24 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Kõbánya-Újhegyi Lakásfenntartó SzövetkezetProteus Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A-Híd Építõ Zártkörûen Mûködõ Rt.ELECTROSZER Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.KÕBÁNYAHÕ Távhõtermelõ és -szolgáltató Kft.Proto Prevent Foglalkozásegészségügyi Kft.
A-KERTÉSZKER Kereskedelmi, Építõipari és Szolgáltató Kft.ELEGANT DESIGN Modelltervezõ és Gyártáselõkészítõ Zártkörûen Mûködõ Rt.Kõbányai Bellis Gyógyszertár Bt.Proton On-demand Kft.
A-Z- KINCS Gazdasági és Mûszaki Szolgáltató Kft.ELEKTRO PROFI Kereskedelmi Kft.Kõbányai Ingatlankezelõ- és Hasznosító Kft.PROTON TRADE Energiakereskedõ Zártkörûen Mûködõ Rt.
A-Z-ig Zöldség-Gyümölcs Kereskedelmi Kft.ELEKTRO PROFI Vállalkozási Kft.Kõbányai Vagyonkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.PROTOSTIM Gyártó és Kereskedõ Kft.
A. T. S. 2003 Vagyonvédelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.ELEKTRO PROFI`96 Mûszaki Kft.KOCSISGÉP Építõipari Szolgáltató Kft.PROTRUCK Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
A. T. S. Létesítmény Higiéniai Innovációs Kft.ELEKTRO-ART Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Kód Piac, Vélemény és Médiakutató Intézet Kft.PROVÉD Biztonsági Zártkörûen Mûködõ Rt.
A.A.L. Arte Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ELEKTRO-ÁSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Kódexpress Terjesztõ és Szolgáltató Kft.Provident Pénzügyi Zártkörûen Mûködõ Rt.
A.B.C.AIR HUNGARY Légiközlekedési és Kereskedelmi Kft.ELEKTRO-COOP Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KÕFUV Spedíció Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.PROVITAL Fejlesztési Tanácsadó Szolgáltató Zártkörûen Mûk��dõ Rt.
A.B.H. SYSTEM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Elektro-MontõrING Villamos, Szerelõ és Karbantartó Kft.Kogart Park Ingatlanhasznosító Kft.PROVÍZIÓ 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A.M.D. Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ELEKTRO-OXIGÉN Orvosi Mûszer és Elektrotechnikai Kft.KÕHÁZY-TRADÍCIÓ Festõszerszám-Készítõ és Festék- valamint Vegyiáru Forgalmazási Kft.Proxi-M Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A.P. Processor Szolgáltató Kft.Elektro-Top 3000 Fejlesztõ, Gyártó és Szolgáltató Kft.KÕHÍD PATIKA Gyógyszerkereskedelmi Egészségügyi Kft.PROXIMA Lebensmitteltechnik Ipari Gépkereskedelmi Kft.
A.T.T. TREND Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.elektroBraktár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KOHINOR-ÉPÍTÕ Fõvállalkozó és Kereskedelmi Kft.PRUDENT COUNSEL HOUSE Informatikai Szolgáltató Kft.
A1-INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ELEKTROCENTRUM és VILÁGÍTÁSTECHNIKAI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KOIMBRA Kereskedelmi Szolgáltató Kkt.PRYMETALL Információs, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A38 Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.ELEKTROLIT Építõipari, Szolgáltató és Oktató Kft.KOJAIR-MED Kereskedelmi Kft.Prysmian MKM Magyar Kábel Mûvek Kft.
A4 Team Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ELEKTROMOL Építõipari és Kereskedelmi Kft.KÖKA Kõ- és Kavicsbányászati Kft.PS 2001 Ingatlanbefektetési és Ingatlanforgalmazó Kft.
A4C Marketing Kft.ELEKTROMONT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KÕKERT Kõbányai Kerületgondnoksági és Településüzemeltetési Non-profit Közhasznú Kft.PS Consulting Invest Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
AAM Vezetõi Informatikai Tanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.ELEKTRONIKA Átviteltechnikai Mérõmûszereket és Berendezéseket Gyártó SzövetkezetKoki Europe A/S Magyarországi FióktelepPSI CRO Magyarország Gyógyszerkutatást Támogató Kft.
AB AGRO Nemzetközi Rendezvényiroda, Idegenforgalmi, Kereskedelmi, Szolgáltató, Egyes Biztosítási Ügynöki Kft.Elektrosoros Kft.Koli-Szolg Kft.PSION RENDSZERHÁZ Fejlesztõ és Tanácsadó Kft.
AB InBev Magyarország Üzleti Szolgáltató Kft.ELEKTROVILL Biztonságtechnikai zártkörûen Mûködõ Rt.KOLOS-TRADE Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.PSZILOSZ Mechanikai Mûszerész és Nyomdagépalkatrészgyártó Kft.
AB Sciex Kft.ELEVEN PATIKA Gyógyszer-kereskedelmi Bt.KOLTAN GUARD SECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.PT Logistic Sped Szállítmányozási Szolgáltató Kft.
ABAOIL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ELGOSCAR-2000 Környezettechnológiai és Vízgazdálkodási Kft.KOMBITRANSPORT FS Kombinált Fuvarozó Kft.PTD PADU Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ABB Mérnöki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ELIOS Innovatív Energetikai Zárkörûen Müködõ Rt.KOMÉTA-B Ingatlanforgalmazó és Ingatlankezelõ Kft.PTS-HUNGARY Kereskedelmi Kft.
Abbott Laboratories /Magyarország/ Egészségügyi Termékek és Orvosi Eszközök Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ELISE FRUIT Kereskedelmi Kft.KOMINEX Örlõmû Kft.PUBLICIS Reklámügynökség Kft.
ABBS-Hungária Zártkörûen Mûködõ Rt.ELIT SECURITY GROUP Nemzetközi Személy- és Vagyonvédelmi Szolg��ltató Kft.KOMKAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Publimont Hirdetésszervezõ Kft.
AbbVie Gyógyszerkereskedelmi Kft.ELITE COMMUNICATION Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Kommanditgesellschaft EKZ Budapest 1 Beteiligung Magyarország FióktelepPUEBLA Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
abc RICARD FL. Fuvarozási és Szállítmányozási Zártkörûen Mûködõ Rt.ELITE COSMETIX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KOMODO ÉS KLARISSA Kft.PUEBLO Film Forgalmazási Hungary Kft.
ÁBEL és VÁLYI FAIPARI ALKOTÓMÛHELY TERMELÕ ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.ELKO EP Hungary Kereskedelmi Kft.KOMONDOR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.PULL & BEAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
Aberdeen Asset Management Hungary Alapkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.ELLERTON CALL CENTERS Tanácsadó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KOMPAKT-GÉP Kereskedelmi Kft.PULT Könyvterjesztõ és Kereskedelmi Kft.
Abesse Informatikai Tanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.Ellipszis Irodaház Ingatlanhasznosító Kft.KOMPAS Touristik International Utazási Iroda Kft.PULTRANS Vasúti Szállítmányozási Kft.
ABIC Befektetési, Ingatlanfejlesztõ és -forgalmazó Centrum Kft.ELMATIT Kereskedelmi Kft.KOMPLETT Szolgáltató Kft.PULYKAFARM-MÁTRA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ABL & E-JASCO Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ELMER Termelõ és Kereskedelmi Kft.Komplex 2002 Ingatlanforgalmazó Kft.PULZ MÉDIA Zártkörûen Mûködõ Rt.
ABLON Ingatlanfejlesztõ Kft.Elmont-Hating Tervezõ, Szerelõ és Kereskedelmi Kft.KOMPLEX ELEKTRONIKA Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Pulzus Plusz Közmûépítõ és Vagyonkezelõ Kft.
ABM Kuprál Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ELMÜ Hálózati Elosztó Kft.KOMPLEX Ingatlanhasznosító Kft.Puma Hungária Kereskedelmi Kft.
ABRABORO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ELMÛ-ÉMÁSZ Hálózati Szolgáltató Kft.Komplex-Acél Kereskedelmi Kft.Pumpi Trans Fuvarozó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Ábrahám és Társa Szolgáltató Kft.ELMÛ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft.Komplex-Újpesti Acélszerkezet és Gépgyártó Zártkörûen Mûködõ Rt.PURATOR HUNGARIA Környezetvédelmi Kft.
ÁBRIS Informatikai és Tanácsadó Kft.ÉLÕ-ENERGIA Befektetõ és Szolgáltató Kft.KOMUNÁLINFÓ Információs Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.PURATOS Hungary Kereskedelmi és Termelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.
Abroncs Hungária Kereskedõház Kft.Elopak Szolgáltató Kft.Kõmûvészet Kõ-és Mûkõipari Kft.Pure Solve Hungary Kereskedelmi Kft.
ABRONCS Kereskedõház Kft.ELRADO Élelmiszerelõállító, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Kon-Trade + Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.PURECO Környezetvédelmi és Gazdasági Szolgáltató Kft.
ABS Bonifer Hungary Szállítmányozási Kft.ELSBET Ingatlan-fejlesztési és - hasznosítási Kft.Kondor Patika Gyógyszer-kereskedelmi Kft.Puskás Mûvek Bádogos Ipari Kft.
ABS-CBN Global Hungary Kft.ELSINCO - Budapest Kereskedelmi Tanácsadó Kft.Kondorosi Bau Ingatlanforgalmazó, Építõ és Szolgáltató Kft.PUYO TRADE CENTER Kft.
Absolut Media Zártkörûen Mûködõ Rt.Elsõ Magyar Bináris Kft.KONE Felvonó Kft.PV FÉMKER Ipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft.
ABSOLUT SOUND Kereskedelmi Kft.Elsõ Magyar Önkormányzati Vagyon- és Adósságkezelõ Kft.Konecranes Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.PVP TRANS Szolgáltató, Kereskedelmi és Szállítmányozó Kft.
ABT Hungária Tanácsadó Kft.Elsõ Magyar Optikus Zártkörûen Mûködõ Rt.Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft.PVV-BITECH Ipari-Szolgáltató Kft.
AC Nielsen Piackutató Kft.Elsõ Mobilfizetés Elszámoló Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.König Immo Holding Hungária Ingatlankezelõ Kft.PWS Humán Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
AC-Aircold-Thermoclima Kereskedelmi Kft.Elsõ Szállítmányozási Társaság Kft.KÖNIGFRANKSTAHL Acélkereskedelmi Kft.PYNDRA-PACK Kft.
ACAT Alkalmazástechnikai Kft.Elsõ Vegyi Industria Zárkörûen Mûködõ Rt.KONKA Hungary Kereskedelmi Kft.PYRMONT Logisztikai Kft.
ACC Beruházó Kft.ELSÕ-GRECCO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KONNEXA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.PYRONOVA HUNGÁRIA Kft.
Accace Interbook Kft.Elster Méréstechnika Kft.KONSENS Kereskedelmi és Beruházási Kft.Q HOTEL MANAGEMENT Kft.
ACCASUPPORT Kft.ELSZÖV-AUTOMATIKA Szolgáltató-Kivitelezõ és Kereskedelmi Kft.KONTAKT KMFSZ Kereskedelmi Mûszaki Fejlesztõ Szolgáltató Kft.Q&S MANAGEMENT Ingatlankezelõ Kft.
Accelsiors Kutatásszervezõ és Tanácsadó Szolgáltatási Kft.ELTEC HOLDING Kft.KONTASET Vázszerkezet Gyártó és Szolgáltató Kft.Q-CU METALL Hulladékbegyûjtõ Nagy- és Kiskereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Accelya Hungary Adatkezelõ Kft.EM-AN VILL-SEC Villanyszerelési és Szolgáltató Kft.KONTEL Híradástechnikai Alkatrészkereskedelmi Kft.QPERATOR Kereskedelmi Kft.
ACCENTURE Tanácsadó Kft.EMAPOT TEAM Anyagmozgatás Gépesítési Kft.KONTO-ROLL MANAGEMENT Tanácsadó Kft.Qplan Hûtéstechnikai Tervezõ és Szolgáltató Kft.
Acceptus Kft.EMARSYS-Technologies Informatikai Szolgáltató Kft.Kontroll-Véd System 2007 Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.QSCH Termelõ és Kereskedelmi Kft.
ACCESS BUSINESS GROUP INTERNATIONAL B. V. MAGYARORSZÁGI FIÓKTELEPEEmbankment Estate Ingatlanfejlesztõ Kft.Könye Textilipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.QSX Quality Software eXpert Számítástechnikai Kft.
AccessPoint Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EMC Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Könyv-Tár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.QT. TRADE Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Accor-Pannonia Hotels Szállodaüzemeltetõ Zártkörûen Mûködõ Rt.EMD Hungary Kft.Könyvtárellátó Kiemelkedõen Közhasznú Nonprofit Kft.Quadriga EMEA Limited Magyarországi Fióktelepe
AccountRoll Könyvelõ és Bérszámfejtõ Szolgáltató Kft.Emea Távolsági Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.KONZORCIA Kereskedelmi, Szolgáltató és Szoftverfejlesztõ Korlátolt Felelõsségü TársaságQuadro Byte Számítástechnikai Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
ACCULINE Elektronikai Kft.EMEF Elsõ Magyar Energetikai Fejlesztõ és Szolgáltató Kft.Koopman International Budapest Import-Export Korlátolt Felelõsségü TársaságQuadroninvest Kereskedelmi Kft.
ACE LOGISTICS Kft.EMERGENCY SERVICE Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Kft.KOPINT-DATORG Informatikai és Vagyonkezelõ Kft.QuaesTel Telekommunikációs Kft.
ACE TELECOM Telekommunikációs és Informatikai Szolgáltató Kft.Emeric Invest Ingatlanforgalmazó és Hasznosító Kft.KOPOS ELEKTRO Kereskedelmi és Gyártó Kft.QUAESTIO Kommunikációs Kft.
ACÉL-ÉPSZER Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Emerson Process Management Irányítástechnikai Kft.Kopzol Team Kft.QUAESTOR INVEST Befektetõ, Vagyonkezelõ és Pénzügyi Tanácsad�� Kft.
Acélipari-Sinus Kft.EmEx Hungary Kereskedelmi Kft.KÖR 2004 Informatikai Nonprofit Kft.QUAESTOR Pénzügyi Tanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.
ACÉLKER 21F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EMFESZ Elsõ Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft.KOR-FEL Felülettechnológiai Kft.QUAESTOR Utazásszervezõ Kft.
Acélmogul Kft.EMI Zenei Kft.KORA a.s. Magyarországi FióktelepeQUALITY AGNUS Kft.
Acélpartner Acélfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.EMI Zenemûkiadó Magyarország Kft.KORAX Mûgyantagyártó és Kereskedelmi Kft.Quality Control Konzorcium Beszerzési Tanácsadó Kft.
ACG REKLÁMÜGYNÖKSÉG Kft.EMI-TECHNOLOGY Fémfeldolgozó Bt.Korda Filmstúdió Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Kft.Quality Material Kft.
ACN Communications Hungary Kft.EMIL FREY IMPORT Személygépjármû Importálást Folytató Kft.Korda Filmstúdió Üzemeltetõ, Filmgyártási és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.QUALITY TOURS HUNGARY Kft.
Acoustic Geofizikai Szolgáltató Kft.EMIL FREY Magyarországi Kereskedõház Kft.KORN/FERRY International Budapest Személyi Tanácsadói Szolgáltató Kft.QUALITY-SPIRÁL Építõ, Ipari és Szolgáltató Kft.
ACR BUILDING Ingatlangazdálkodási Kft.EMPÓRIUM Ruha és Kötöttáru Kft.Korona Közraktár Zártkörûen Mûködõ Rt.Qualysoft Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.
ACRIS Személy- és Munkaügyi Tanácsadó Korlátolt Felelõsség�� TársaságEMRON Stahlbau Kft.KORONÁS KÍGYÓ Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.QUANTIS Consulting Zártkörûen Mûködõ Rt.
ACROL HUNGARY Tanácsadó és Kereskedelmi Kft.Emu Baba 2006 Szolgáltató Kft.Köröndi Patika Bt.QUANTIS Investment Management Zártkörûen Mûködõ Rt.
ACROSS-HOLDING Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Emuria Kft.KÖRÖS PROJEKT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.QUANTUM INVEST Pénzügyi Tanácsadó Zártkörû Rt.
ACSI LOGISZTIKA Zártkörûen Mûködõ Rt.EN 2 Offset-Szitanyomó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Korrekt Fakereskedés Kft.QUANTUM-R Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Actavis Hungary Gyógyszermarketing és Kereskedelmi Kft.ENCIÁN-KÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KORREKT Nyomdaipari Kft.QUATTRO MOBILI Kereskedelmi Kft.
Actelion Pharmaceuticals Hungaria Kft.endo IT Informatikai Tanácsadó Kft.Körúti Orvosi Centrum Egészségügyi Szolgáltató Kft.QUATTROPLAST Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Active Media Services - Central Europe/Group92 H Kereskedelmi Vállalkozó és Ügynöki Kft.Endo-Plus-Service Javító, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Kósazöldség 97 Kereskedelmi Kft.QUATTROSOFT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Active Office Kft.ENDOMEDIX Kft.Kossuth Kiadó Zártkörûen Mûködõ Rt.Queen House Ingatlanfejlesztõ Korlátolt Felelõsségü Társaság
ACTIVITY GROUP Kommunikációs Kft.ENDON INFORMATIKA Kft.KOSTYALIK 2004 Szolgáltató és Építõipari Kft.Quince Hungary Reklámszolgáltató Kft.
ACTUAL Profil- és Ablakgyártó Kft.ENEFI Energiahatékonysági Nyrt.Kõszikla-Gyógyszertár Kereskedelmi Bt.QUINT-DENT 2005 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AD Rendszerház Informatikai Irodatechnikai Kereskedelmi és Szolg��ltató Kft.ENER-G Energia Technológia Zártkörûen Mûködõ Rt.Köt R-92 Létesítménygazdálkodási Kft.Quintiles Magyarország Gyógyszerfejlesztési és Tanácsadó Kft.
ADAMELLÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ENERGIAHÍD TRADING Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KOTÁNYI HUNGÁRIA Fûszerfeldolgozó és Értékesítõ Kft.QUIOTEK és Társa Ingatlanhasznosító és Beruházó Kft.
Adaptive Sourcing Kft.ENERGIZER Magyarország Kereskedelmi Kft.KOUSAL SIGN-INTERNATIONAL Kereskedelmi és Hirdetési Felszereléseket Gyártó és Szolgáltató Kft.QWARTON AC Kft.
Adat Rendszer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ENERGO PROMPT Mérnökiroda Kft.KOVÁCS és TÁRSA Kereskedelmi Kft.QWERTY COMPUTER Számítástechnikai Kft.
Adath Egészségügyi Szolgáltató és Szervezõ Kft.ENERGO-MERKUR Villamosenergiaipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KOVÁCS PLASZTIK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.R & G Fuvarozó és Kereskedelmi Kft.
ADC Astoria Delikát Csemege Kereskedelmi Kft.ENERGO-RU Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KOVAK BAU-INVEST Építõipari Kft.R & M Humánerõforrás Szolgáltató Kft.
ADD Food Service Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ENERGOFISH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KOVETA Vezetési Tanácsadó és Kereskedelmi Kft.R & P CONSULTING Gazdasági Tanácsadó Bt.
ADDICT Interactive Marketing Szolgáltató Kft.ENERGOM ELECTRONIC Kereskedelmi Kft.KÖZDÜLÕ-INVEST Ingatlan- és Vagyonkezelõ Kft.R & R Software Fejlesztõ és Tanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.
AddVal Ingatlankezelõ, Tanácsadó és Mérnöki Szolgáltató Kft.ENERGY COAL Hungary Kereskedelmi Kft.Közép-Európai Egyetem Szolgáltató és Ingatlankezelõ Kft.R - KORD Építõipari Kft.
ADECCO Személyzeti Közvetítõ Kft.Energy Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Középpont Stúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.R 70 INVEST BUDAPEST Ingatlankezelõ és Forgalmazó Kft.
ÁDÉL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ENFIN-COM Szolgáltató és Kereskedelmi Koráltolt Felelõsségû TársaságKözépülettervezõ Zártkörûen mûködõ Rt.R&B Security Kft.
ADEPT CONSULTING Informatikai és Pénzügyi Tanácsadó Kft.ENGEL-HUNGÁRIA Kereskedelmi Kft.KÖZGÉP Építõ- és Fémszerkezetgyártó Zártkörûen Mûköd�� Rt.R&D Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ADEPTUM Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Kft.engird Kft.KÖZLEKEDÉS Fõvárosi Tervezõ Iroda Kft.R+C Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
ADÉT Biztonságtechnikai és Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ENI Gyógyszertár és Szolgáltató Bt.Közlekedési Mûszergyártó Zártkörûen Mûködõ Rt.R+R Periféria Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ADHESIVE HUNGARY Szigetelõanyagokat és Szigetelési Rendszereket Forgalmazó Kft.ENLOGS South East Kft.KÖZMÛ-ALAGÚT Magas- és Mélyépítõ Zártkörûen Mûködõ Rt.R-BAG Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ADIA-SEC 2009 Vagyonvédelmi Szolgáltató Korátolt Felelõsségû TársaágENORA MÉRNÖKI IRODA Szolgáltató Kft.KÖZMÛ-TESZT Építõipari Szolgáltató Kft.R-COPY PLUS Nyomdaipari és Kereskedelmi Kft.
adidas Budapest Sportcikkelõállító és Kereskedelmi Kft.ENSI Épületgépészeti, Technológiai és Energetikai Kivitelezõ Kft.Központi Elszámolóház és Értéktár ( Budapest ) Zártkörûen Mûködõ Rt.R-Design Studio Mérnök Iroda Kft.
ADIS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Ensto Elsto Villamos Szerelvényeket Gyártó és Forgalmazó Kft.Központi Fizikai Kutató Intézet Üzemeltetõ Kft.R-HÁZ Ingatlanforgalmazó Kft.
ADITUS Tanácsadó és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.ENTER ALKALMAZÁSOK Alkalmazásfejlesztõ és Informatikai Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Közszolgálati Kulturális Elõadó-mûvészeti Nonprofit Kft.R-KO-N Befektetési és Vagyonkezelõ Kft.
Admant Kft.ENTER Consulting Kft.KÖZUTAS Mérnöki Iroda Kft.R-Média Hungary Kommunikációs és Tanácsadó Kft.
AdminGroup Szolgáltató Zártkörû Rt.EnterNet 2001 Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.KPMG Hungária Könyvvizsgáló, Adó- és Közgazdasági Tanácsadó Kft.R-Time Kereskedelmi és Marketing Szolgáltató Kft.
Adnet.com Kft.Enterprise Communications Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KPMG Tanácsadó Kft.R. M. K. Kereskedelmi Kft.
AdNovum Hungary Informatikai Kft.Entry Point Central Kft.KPMG Ügyviteli és Szolgáltatási Kft.R.D.S. Kereskedelmi Kft.
Adonyi Vagyonkezelõ és Ingatlanforgalmazó Kft.ENVIKÚT Kft.KPS Trading Kft.R.U.M. TESTING Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ADRIA LEATHER Kereskedelmi és Szolgálatató Kft.ENVIROCHEM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KPSVR 2002 Ingatlanfejlesztési és Vagyonkezelõ Kft.R@GINA Rent a Car Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ADRIA-PALACE Ingatlanhasznosító Kft.ENVIRODUNA Beruházás Elõkészítõ Kft.KRACHT Hidraulikagyártó és Értékesítõ Kft.RAABE Tanácsadó és Kiadó Kft.
AduPrint Kiadó és Nyomda Kft.ENZOCHRYS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KRAFT FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft.Rába Energiaszolgáltató Kft.
Advanced MP Technology Hungary Kereskedelmi Kft.eOptika Kft.KRAFT SYSTEMS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RÁCKEVEI SZT. ISTVÁN Gyógyáru-Kereskedelmi Bt.
ADVANCED NETWORK TECHNOLOGIES Mûszaki, Szolgáltató, Termelési, Kereskedelmi és Fejlesztési Kft.EOS Faktor Magyarország Zártkörûen Mûködõ Rt.KRAFT-TECH Épületgépészeti Kft.Rácz Kelet-Pest Kereskedõ, Javító és Szolgáltató Kft.
ADVENIO Mûsorszolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.EOS KSI Magyarország Inkasszó Kft.KRAFTSZER Vállalkozási Kft.RADAR-TRONIC Elektronikai Készülékgyártó és Fejlesztõ Kft.
AdvertCAr Kft.ÉP-SEC-INFO Építõipari és Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft.KRÁLIK és KLEIN `96 Kereskedelmi Kft.RADIANT-FÛZFÕ Energiaracionalizálási és Szolgáltató Kft.
Advisesoft Információtechnológiai Zártkörûen Mûködõ Rt.Ép-Tech General Kft.Králik Tibor és Társa Kereskedelmi Kft.Rádió 1 Rádiómûsort Készítõ és Közlõ Kft.
Advocate Business Consulting Informatikai Kft.EPAM Systems Fejlesztõ Kft.Krauz 21 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Rádió Juventus Mûsorszolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
ADWAY SOLUTION Szolgáltató Kft.EPF Margit Palace Kft.KREATÍV-FOGKLINIKA Kft.Radiomed Instruments Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AECOM DB Magyarország Mérnöki Kft.EPF Terrapark Kft.Kreatív-Hobby-2001. Kereskedelmi Kft.RADIOPHONIA Hírközléstechnikai Kft.
AEGIS Media Hungary Média Kft.EPGF BMH Ingatlanüzemeltetési Kft.KREDIT-FIX Külkereskedelmi és Vámtanácsadó Kft.RÁFÉSZ-COOP Kereskedelmi és Szolgáltató Szövetkezeti Zártkörûen Mûködõ Rt.
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zártkörûen Mûködõ Rt.EPGF Classic Ingatlanüzemeltetési Kft.KRILA Kereskedelmi Kft.RAFINANZ HOME ENTERTAINMENT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelõ Zártkörûen Mûköd�� Rt.ÉPI Fõvállalkozói Kft.Krinner Consulting Kft.RAFINANZ ORBICO Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
AEGON Magyarország Hitel Zártkörûen Mûködõ Rt.Epicor Software Hungary Software Forgalmazó és Tanácsadó Kft.KRIO Intézet Sejt- és Szövetbank Zártkörûen Mûködõ Rt.RAG Hungary Kft.
AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.ÉPÍTKEZNET Reklámszolgáltató és Tanácsadó Kft.KRISMAR Hungária Jármûgyártó és Kereskedelmi Kft.RAGT Magyarország Kft.
AEOLUS HUNGARY Utazási Iroda Kft.Építõ-és épületkarbantartó Zártkörûen Mûködõ Rt.KRISTÁLY-99 Környezetgazdálkodási, Szolgáltató Kft.RAGT Vetõmag Kft.
AERECO Légtechnika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EPO-LINE Ipari és Kereskedelmi Kft.KRISTÁLY-MIX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Raiffeisen Bank Zártkörûen Mûködõ Rt.
Aerlen Planet Kft.EPROFI ELECTRIC Kft.Kristály-Vár Építési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Raiffeisen Befektetési Alapkezelõ Zártkörûen Rt.
AEROPLEX Közép-Európai Légijármû Mûszaki Központ Kft.ÉPSZERK-PANNÓNIA INVEST Építõipari Kft.KRISZT-IMPEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Raiffeisen Biztosításközvetítõ Kft.
AEROPRODUKT Zártkörûen Mûködõ Rt.Epta International Kft.KRKA Magyarország Kereskedelmi Kft.Raiffeisen Ingatlan Üzemeltetõ és Szolgáltató Kft.
Aerzen Hungária Energetikai és Környezetvédelmi Kft.ÉPTECH-INVEST Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KRM (Hungary) Kft.RAIFFEISEN LÍZING Zártkörûen Mûködõ Rt.
AESTHETICA IMC Egészségügyi Szolgáltató Kft.ÉPTESZER Építõ, Tervezõ és Szerelõipari Kft.Krokodil Cipõ Kereskedelmi Kft.RAIKER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AFFORDABLE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Épületkõfaragó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Krokodil Corso Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Rail Cargo Carrier Nemzetközi Árufuvarozási Kft.
AFH Automobile Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.EQL Soft Informatikai és Tanácsadó Kft.KROMAT Mûszerforgalmazó Kft.Rail Cargo Hungaria Árufuvarozási Zártkörûen Mûködõ Rt.
AFM Ingatlanfejlesztõ Projekt Kft.EQUICOM Méréstechnikai Kft.KROMATEC Kereskedelmi Kft.Rail Cargo Operator - Hungaria Kombinált Fuvarozást Szervezõ Kft.
AFRIKA HOLDING Kereskedelmi és Befektetési Zártkörûen Mûköd�� Rt.EQUILOR Befektetési Zártkörûen Mûködõ Rt.KROSSTEL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RAIL CARGO SPEDITION Kft.
AFT EUROPA - Fém Formáló Technológia KftEquinox Magyarország Likviditás Menedzsment és Licencia Szolgáltatások Kft.KRÜLL-UNG Árnyékolástechnika Kft.Rail Cargo Terminal - BILK Fejlesztõ és Üzemeltetõ Zártkörûen Mûködõ Rt.
AG FOODS HUNGARY Kereskedelmi Kft.EQUINOXE Hûtéstechnikai és Épületgépészeti Kft.KS RENTAL Kft.RAIL-GÉP Közlekedésépítõ, Ipari és Szolgáltató Kft.
AG-EURO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ER-FA 2000 Faipari Kft.KS-POWER Kft.RAIN INTERNATIONAL Kft.
AGAS FOOTWEAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ER-FA Pápa Faipari Kft.KSB Szivattyú és Armatúra Kft.RAINBOW FASHION Kereskedelmi Bt.
AGCO Hungary Kft.ER-GOLD Ingatlanfejlesztõ Kft.KSM 2007 INGATLANFORGALMAZÁSI KFTRainbow Üzletlánc Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
AGENA TRADING Általános Kereskedelmi Kft.ER-PARK Kft.KT TRADE Hungary Kft.RAK-TRANS Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Agency Market Kft.ERA Home Kft.KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.Rákóczi Gyógyszertár Kft.
Agency Press Kft.ERANDO Biztonságtechnikai Tanácsadó és Kereskedelmi Kft.KTKsoft Informatikai és Tanácsadó Kft.RÁKÓCZI ÜZLETHÁZ Gumi és Iparcikk Nagy és Kiskereskedelmi Kft.
AGENTA-Consulting Biztosításközvetítõ Kft.ERC Külföldieket Támogató Központ Szolgáltató Kft.KUGYRA Kft.RÁKÓCZI-DELIKÁT Kereskedelmi Kft.
AGETA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ERD-BAU Építési, Gazdasági és Szolgáltató Kft.KUHN Földmunkagép Kft.Rákoshegy Patika a Megváltóhoz Bt.
Agfa Egészségügyi Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ERDO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.KUHN Rakodógép Kft.RÁKOSKEVERÕ Termelõ, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Ági Nektár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ERECO Kelet-Európai Hulladékfeldolgozó és Környezetvédelmi Z��rtkörûen Mûködõ Rt.KUKOR-TAK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Rákosmente Városfejlesztõ, Városüzemeltetõ, Kivitelezõ, Karbantartó és Szolgáltató Kft.
AGIS Fire & Security Fõvállalkozói és Mérnöki Kft.Eredeti Ziegler Ostya Gyártó Kft.KUL- SECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.RAKPART 3. Ingatlanhasznosító Kft.
AGMI Anyagvizsgáló és Minõségellenõrzõ ZRt.ERES ET INTERNATIONAL Kft.Kulcs-Soft Számítástechnika Nyilvánosan Mûködõ Rt.RAMICO Gázvezetéképítõ és Szerelõ Kft.
Agoda International Hungary Kft.ERFOLEX Export-Import Kereskedelmi Kft.Kultúra 2008 Mûvészeti Szolgáltató Nonprofit Kft.RAMIRIS EUROPE Kft.
AGORA-GROUP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Ericsson Magyarország Kommunikációs Rendszerek KftKultúrtér Kulturális Szolgáltató Kft.Randstad Hungary Személyzeti Közvetítõ és Szolgáltató Kft.
AGRAGENT-GYÜMÖLCSLIGET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ERIE SCIENTIFIC HUNGARY Ipari és Szolgáltató Kft.Kun Hulladék Kft.Ranger Marketing Hungary Kft.
AGRANA MAGYARORSZÁG Értékesítési Kft.Erindi Kft.Kun-Korr Ipari Kersekedelmi és Szolgáltató Kft.RANIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Agrár-Bussines Mezõgazdasági Termény-Nagykereskedelmi Kft.ERIX Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft.Kunigunda-45 Ingatlanhasznosító KftRAPID 92. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Agrár-Fer 99 Kereskedelmi Kft.ERKA-SCHLOSSER Kereskedelmi Kft.Kupon Világ Kft.Rapid Construct Kft.
AGRARIA PERFECTE Mezõgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.ERM Hungária Környezetvédelmi Tanácsadó Kft.Kurens Press Media Kft.Rapid Rent Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AGRI DRÁVA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ERMAR Ingatlanberuházó és Szolgáltató Kft.KURUCZ AGRO Mezõgazdasági Szolgáltató Kft.Rapid Teherautó Szerviz Kft.
AGRICO - MAGYARORSZÁG Kereskedelmi Kft.Ernst & Young Könyvvizsgáló Kft.KURUCZ FARM Mezõgazdasági Kft.RAPID-VAS Hulladék Kereskedelmi és Feldolgozó Kft.
AGRICOORP Élelmiszer Kereskedelmi Kft.Ernst & Young Tanácsadó Kft.KURUCZ Ipari-Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Raps Hungaro Kereskedelmi Kft.
AGRIMEX Organic Kereskedelmi Kft.ERÕS Kereskedelmi, Gyártó és Szolgáltató Kft.KUTAS B. B. B. Építõipari és Szolgáltató Kft.RÁSKI-COMP Kft.
AGRIMOTOR Kismotorösszeszerelõ és Értékesítõ Kft.ERP Consulting Informatikai és Tanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.Kutatópont Piac - és Véleménykutató Kft.RASTYL Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AGRIMPEX Terménykereskedelmi Kft.ERSEC System Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.KUTI TRAVEL Szállítási és Szolgáltató Kft.Rate Software Informatikai és Tanácsadó Kft.
AGRINNOV Agrár Termelõ és Mûszaki Fejlesztési Eredményeket Hasznósító Kft.ERSTE Alapkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.KUTIBUS Gépjármû Kereskedelmi, Javító és Szolgáltató Kft.RATH Hungária Tûzálló Kft.
Agro Expert Group Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ERSTE BANK HUNGARY Zártkörûen Mûködõ Rt.Kuwait Petroleum Hungary Kft.RAUCH HUNGÁRIA Gyümölcsfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.
AGRO MULTISECTOR Mezõgazdasági, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Erste Befektetési Zrt.KUZMANN + KUZMANN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Raumputz Kft.
Agro Solve 2010 Kft.ERSTE Ingatlan Fejlesztõ, Hasznosító és Mérnöki Kft.KVADRÁT 2000 Építõipari Szolgáltató Kft.RAVAK HUNGARY Kereskedelmi Kft.
AGRO SPECIAL TRANSPORT Kft.Erste Leasing Bérlet Szolgáltató Kft.Kvadrát 97 Nyomda, Kiadó és Reklámügynökség Kft.RAVATHERM Hungary Szigetelõanyag-gyártó, Kereskedelmi és Szolg��ltató Kft.
Agro Trade International Élelmiszerkereskedelmi Kft.ERU Hungaria Sajtgyártó Kft.KVALIFIK Méréstechnikai Minõsítõ és Szolgáltató Kft.Ravel-Trade Kereskedelmi Kft.
Agro Trade Tanko Kft.ERVA Erzsébetvárosi Önkormányzati Vagyonkezelõ Nonprofit Zártkörûen Mûködõ Rt.KVALIX Automatika Kft.RB Kereskedõház Kereskedelmi Kft.
AGRO-AGRANDO Export-Import Kft.Erzsébet Menta Gyógyszertár Bt.KVANTÁL Gazdasági Tanácsadó és Szolgáltató Kft.RB Tech Kft.
Agro-Chemie Kft.Erzsébet Szállodák, Táborok és Vendégházak Nonprofit Közhasznú Kft.KVAZÁR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RBNet.hu Kft.
Agro-Green Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Erzsébet Utalványforgalmazó és Gazdasági Szolgáltató Zártk��rûen Mûködõ Rt.Kvazar-Micro CEE Kereskedelmi Kft.RBZ Rumbach Utcai Irodaközpont Tervezési és Építési Kft.
Agro-Green Invest Kft.Erzsébetvárosi Patika Gyógyszeripari Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.KVINT-R Számítástechnikai Kft.RC Creative Media Reklám Marketing Kft.
AGRO-GYÖNGY LOGISZTIKA Szolgáltató Kft.ES Invest Ingatlanforgalmazási és Befektetési Kft.Kwizda Agro Hungary Kereskedelmi Kft.RC. SECURITY Vagyonvédelmi Kft.
AGRO-HANDEL-HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ES-Trade Mobil Kft.Kyäni Hungary Kft.RCL JOB Munkaerõközvetítõ Kft.
AGRO-ORIGINAL Kft.ESAB Hegesztõgép, Vágógép, Hegesztõanyag Forgalmazó és Szolgáltató Kft.L & K HALADÁS Kereskedelmi, Szolgáltató Kft.Rdc-Trade Kft.
AGRO-VITÁL Kereskedelmi Termeltetõ és Szolgáltató Kft.ESCO TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.L&P Solutions Informatikai és Tanácsadó Kft.RE project development Ingatlanfejlesztõ Kft.
Agrochimtranspack mezõgazdasági és vegyitermékeket szállító, átrakó, tároló, csomagoló, értékesítõ és szolgáltató korlátolt felelõsségûESE Kft.L+Z METROPOL Kft.ReachMedia Szolgáltató Kft.
Agrocontratto 11 Kft.eSense Human Resources Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.L-Coffee Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.READY MEDIZINTECHNIK Kereskedõ és Hirdetõ Kft.
AGROCORN Agrár Kereskedõház Kft.ESI-ZOLI Kereskedelmi Kft.L. A. C. Holding Zártkörûen Mûködõ Rt.REAGENS Fejlesztõ, Gyártó és Kereskedelmi Kft.
AgroCredit Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ESMA Spanyol-Magyar Reklám Zártkörûen Mûködõ Rt.L. H. B. Épületgépész Kft.REÁL HUNGÁRIA ÉLELMISZER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AGROKÉM 11 Kft.EsoTV Magyarország Kft.L.A. Multi-Zone Humán Szervíz Kft.Real Management Ingatlantanácsadó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AGROKOMP-2000 Kft.ESP WEST HUNGARY Kft.L.B. Pharma Ingatlanfejlesztõ Kft.REAL NATURE Élelmiszer Ipari és Kereskedelmi Egyszemélyes Kft.
Agrometál-Food-Tech Élelmiszer és Gépészeti Kft.ESPRESSO Kereskedelmi Kft.L.I.B. Beruházó, Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Kft.REAL PRESS STÚDIÓ Szolgáltató Kft.
AGROPACKING Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ESRI Magyarország Informatikai Mûszaki Fejlesztõ és Kereskedelmi Kft.L.S. & P. Kiállításkivitelezõ és Szolgáltató Kft.REAL PRINT STUDIÓ Szolgáltató Kft.
AGROPROMPT Zöldség-Gyümölcs Kereskedelmi Kft.ESS Hungary Szellemi Alkotást Hasznosító Kft.LA GROTTA HOLIDAYS Utazási Iroda Kft.Real Transport Kft.
Agrotech - Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ESSELTE Kereskedelmi Kft.LA PALOMA Nagykereskedelmi Bt.REAL VÉD Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.
AGROTOP 95 Kereskedelmi Kft.ESSILOR OPTIKA Kft.La Quinta Vendéglátóipari és Kereskedelmi Kft.REALCOMP Informatikai Kft.
AGS Budapest Nemzetközi Költöztetõ Kft.ESSMANN Hungária Kereskedelmi Kft.LA VITA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REALM-GLOBAL Kereskedelmi Kft.
AGYKONTROLL Kulturális, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Estée Lauder Kereskedelmi Kft.LA-BO Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.REALPROIMGATE Ingatlanhasznosító és Befektetõ Kft.
AIAS Ingatlanbefektetési Kft.ESTELLA-HUNGARY Kereskedelmi Kft.LAB-COMP Kft.REALTRADE Mûszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
AIDACO Szolgáltató Kft.ESTÉRT Hirdetés Értékesítõ Kft.LAB-EX Laborkereskedelmi Kft.REANAL Gyógyszer- és Finomvegyszergyár Zártkörûen Mûködõ Rt.
AIDe-Hungary Személyzeti Szolgáltató Kft.ESTON International Ingatlantanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.Labor Hire Kft.REANAL Laborvegyszer Kereskedelmi Kft.
AIG Europe Limited Magyarországi FióktelepeESTRACO Kereskedelmi, Képviseleti és Tanácsadó Kft.LABOREXPORT Kutató, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.REAVER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AIG/Lincoln Gazdaság Fejlesztési Kft.Ész-Ker Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.LACHÚS Ipari és Kereskedelmi Kft.REAX-VIZA Ingatlanhasznosító Kft.
AIKO Hungary Kft.ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.Lactalis Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REB-INVEST Szolgáltató Kft.
AIM GROUP HUNGARY Kft.ÉSZAK-BUDAI Tervezõ, Szerelõ és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.LACTEUS Kft.Rebamey Holding Ingatlanforgalmazó és Hasznosító Kft.
AIM Hungary Biztosítási Szolgáltató Kft.ESZPÉ-TAK CONSULTING Kft.Ladányi és Társa Épületgépészeti, Szakipari és Szolgáltat�� Kft.REBECCA Finomkerámiai és Textilruhakészítõ Kft.
AIM-Medical Kereskedelmi Kft.ESZTÉTIKA Nõi Fodrász Kft.LadeePharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.Rebel Rouse Szolgáltató Kft.
AIR BUDAPEST CLUB Légiközlekedési Szolgáltató Kft.ETALON-INFORMATIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LADOTEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RECA Csavar-, Szerszám- és Kötõelem Kereskedelmi Kft.
AIR LIQUIDE HUNGARY IPARI GÁZTERMELÕ Kft.ETARGET Informatikai Adatszolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.LAGE TRUCK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Reckitt Benckiser Kereskedelmi Kft.
AIR SEA LAND Logisztikai és Szállítmányozó Kft.ETI HU Elektrotechnikai Kft.LAGU Kft.Recom Czigányik Ipari, Kereskedelmi Kft.
Air Ticket Service Légi Szállító Kft.ETILÉN-95 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LAGUS Oltóalapanyag-elõállító Kereskedelmi Kft.Recom Park Kereskedelmi, Szolgáltató, Kereskedelmi ügynöki és Hulladékkezelõ Kft.
Air-Invest Vagyonkezelõ Kft.ETLER és TÁRSAI Kereskedelmi Kft.LAHAMI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RECONTRA Kereskedelmi Kft.
AIR-PORT TRAVEL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelsõségû TársaságETNA Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Lajos-Projekt Ingatlanhasznosító Kft.Recovery Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Zrt.
AIRFARM HUNGARY Szállítmányozási és Fuvarozási Kft.Ettal Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Lajoskomárom-Dég Szennyvízberuházási Koncessziós Kft.RÉCSEI CENTER Ingatlanhasznosító Kft.
Airport City Ingatlanbefektetési Kft.ÉU Épületgépész Unió Kereskedelemfejlesztési, Szolgáltató és Szervezési Kft.LAK-ÉSZ Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RECYCLING Mérnöki, Gazdasági Bt.
Airport Facility Management Kft.EU Infotrader Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LAKI Épületszobrász Zártkörûen Mûködõ Rt.RECYCOLOR Környezetbarát Festéstechnológiai Kft.
AIRPORT HOTEL BUDAPEST **** Szállodaüzemeltetõ Kft.EU Pharma Gyógyszerkereskedelmi és Szolgáltató Kft.LAKI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RED BOX UNIVERS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Airport Hungary Tanácsadó Kft.EU-BOTTLE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LAKÓ-BÉR Kft.Red Camel Kft.
Airport Security Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûk��dõ Rt.Eu-Force 08 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Laky Catering Vendéglátó Kft.RED SEA BOATS HOLIDAYS Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AIRPORT-SZERVÍZ Konzorcium Kft.EU-IMMO LOGISZTIKA CENTER Kft.LAMA PLUS Tanácsadó és Szolgáltató Kft.REDAKTOR IRODA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AIRSOLUTIONS Hungary Kft.EU-Nexus Építõipari Kft.LAMAR HUNGARY Kereskedelmi Kft.REDECO Mûszaki Szolgáltató Kft.
AIRTRANS IRODAHÁZ Szolgáltató Kft.EU-PAPÍR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Lambda Systeme Kereskedelmi Kft.REDEL Elektronika Kft.
AITIA INTERNATIONAL Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.Eu. Promotions Central Europe Kft.LAMBDA-COM Mûszaki Fejlesztõ Kft.Redevco Iroda Ingatlanhasznosító Kft.
AIVAREX Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Eubility Group Tanácsadó és Szolgáltató Kft.LAMENTO Építõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REEL-TRUPP Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AK Impex Hungary Kft.EUBONISS Kereskedelmi Kft.LAMMERS TRIÓDA MOTOR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REFLEX Fuvarozási és Szállítmányozási Kft.
AK-S Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Eucalyptus Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LAMPART Vegyipari Gépgyár Zártkörûen Mûködõ Rt.Regál Modul Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zártkörûen Mûködõ Rt.Euler Hermes Magyar Követeléskezelõ Kft.LAMPIONE HOLDINGS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REGÁL Nyomdaipari és Kereskedelmi Kft.
Aka Digital Média Kft.EUPHORIE TRAVELEXPRESS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LAN Számítástechnikai Szolgáltató Kft.REGALE Energy Klímatechnika Kereskedelmi, Mûszaki, Gazdasági Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
AKADÉMIA PHARMA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EUPOLISZ Utazásszervezõ Kft.LAN-GUSTA Kereskedelmi Kft.RÉGENS Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.
Akadémiai Kiadó Zártkörûen Mûködõ Rt.EUR- TRANZIT Kereskedelmi Kft.LANCAST-HUNGARY Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Kft.REGIO Játékkereskedelmi Kft.
AKADIMPEX Külkereskedelmi Kft.EURAMA Idegenforgalmi Kft.LANCELOT XIII. Vendéglátó Kft.Regionális Gazdaságfejlesztési Iroda Szolgáltató Kft.
AKCIÓCSOPORT Kft.EURENERGO-KONZULT Nemzetközi Mérnöki Tanácsadó és Ügynöki Kft.LÁNCHÍD RÁDIÓ Mûsorszolgáltató Kft.Regiszter Plakát Nyomda Ipari és Kereskedelmi Kft.
AKI Gépjármûkereskedelmi Kft.EuRent Autókölcsönzõ Kft.Land-Bau Építõipari és Kereskedelmi Kft.REGOLIT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AKKU-ELEM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EUREST Étteremüzemeltetõ Kft.LANDELECTRON Kereskedelmi Kft.Regus Árpád Kft.
ÁKMI Általános Kultúrmérnöki Iroda Szolgáltató Kft.EURO - ÚT BAU Építõ Kft.LANDHOF Hungária Kereskedelmi Kft.Regus Kálmán Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AKTAPAKK Ügyviteli Szolgáltató és Logisztikai Kft.EURO AGRICOLA Mezõgazdasági Termelõ és Kereskedelmi Kft.LANDO HUNGARIA Szállítmányozási Kft.REHA Magyarország Kft.
AktEx Építõipari-szerelõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.EURO BUSINESS OFFICE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LÁNG Kereskedelmi Kft.REIF 2000 Ingatlanforgalmazó és Tanácsadó Kft.
AKTÍV TOURS Idegenforgalmi Kft.Euro Global Trade Kereskedelmi Kft.LÁNG Sport Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REISSWOLF BUDAPEST Adat- és Dokumentumkezelõ Kft.
AKTIVIT Környezetvédelmi, Termelõ, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.EURO GREEN ENERGY Fejlesztõ és Szolgáltató Kft.LANGIPEX Kereskedelmi Iroda Kft.Rek Kontroll Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AKVAKOM Takarmány Termelõ és Kereskedelmi Kft.EURO JUMP TRUCKS Nemzetközi Szállítmányozó Zártkörûen Mûk��dõ Rt.LANIKO Kereskedelmi, Termelõ és Szolgáltató Kft.REKON Építõipari, Tervezõ, Kivitelezõ és Szolgáltató Zártkörû Rt.
Akzo Nobel Coatings Festékgyártó és Kereskedelmi Zártkörûen mûködõ Rt.EURO OFFICE TRADE Mo. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LANO-TECH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REKONTIR BPM Beruházás és Pályázat Menedzsment Kft.
AL - CU SERVICE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EURO ONE Számítástechnikai Zártkörûen Mûködõ Rt.LANOBE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RELATION Reklám és Szolgáltató Kft.
AL-BOHACEN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EURO PERFECT TRADE Kft.Lantai Holding Kereskedelmi Kft.RELATION-CONSULTING Kft.
ALAK ART Ipari és Képzõmûvészeti Kft.Euro Process Solutions Ltd. Magyarországi FióktelepLantmannen Unibake Magyarország Sütõipari Zártkörûen Mûköd�� Rt.RELAX Ipari és Kereskedelmi Kft.
ALAP-TRONIK Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.EURO PROFI Kereskedelmi és Vendéglátó Kft.LAOKOON CINEMA Kft.RELEASE Zártkörûen Mûködõ Rt.
AlaskaTrans Áruszállító Bt.Euro Publicity Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Laokoon Film Arts Filmgyártó és Filmforgalmazó Kft.RELEM Elem és Akkumulátor Hulladékok Kezelését Közvetítõ Szervezet Nonprofit Kft.
Alavita Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EURO SOL Burgonyakereskedelmi és Szolgáltató Kft.LAP-TEAM Kft.RELEVANT TRADE Kereskedelmi Kft.
Alba Plaza Gyógyszertár Kft.EURO TRUCKING PLUSZ Fuvarozó, Építõipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. TársaságLAPCENTER Kft.RELID BAU Közmûépítõ Kft.
ALBA-FÉM Kereskedelmi, Szolgáltató és Ipari Kft.EURO-AWK Budapest Reklámszervezõ Kft.LAPIDIBUS Szállítmányozási Kft.RelNet Technológia Kft.
ALBATROS Patika Gyógyszer- és Gyógyászati Segédeszköz Kereskedelmi Kft.Euro-Businesspark Ingatlanfejlesztõ és -beruházó Kft.LAPP-FA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REMEDIOS Zártkörûen Mûködõ Rt.
Albemarle Magyarország Kft.EURO-DRIVE Vendéglátó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LAPTOP. HU Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Remember Security Kft.
Alberta Supersonic Kft.EURO-ÉPÜSZ 95 Épületeket Üzemeltetõ és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségü TársaságLarchsilver Hungary Vagyonkezelõ Kft.Remtex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALBUPLAST Mûanyag-feldolgozó Zártkörûen Mûködõ Rt.EURO-HÁZ 2000 Szolgáltató Kft.LAREX-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RENALPIN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Alcatel-Lucent Magyarország Távközlési Kft.Euro-Immat Üzemeltetési Kft.Las Vegas Casino Játékkaszinó Üzemeltetõ Kft.RENAULT Hungária Gépjármûkereskedelmi Kft.
Alcon Hungária Gyógyszerkereskedelmi Kft.EURO-KÁBEL Kábelipari Termékeket és Szerelvényeket Forgalmazó Kft.LaSalle Informatikai és Szolgáltató Kft.RENERWIND Energetikai Kft.
ALD Automotive Magyarország Autópark-kezelõ és Finanszírozó Kft.EURO-LOG Logisztikai Szolgáltató Kft.Lasersystems Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RÉNKE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALDEX Nemzetközi Szállítmányozási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EURO-MALL Ingatlanbefektetési Kft.LASRAM ENGINEERING Mûszaki Fejlesztõ Kft.Renner Software Kft.
ALEF Distribution HU, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EURO-METALL Öntödei Kft.LASSELSBERGER HUNGÁRIA Termelõ és Kereskedelmi Kft.RENO Cipõ Kereskedelmi Kft.
ALENIS HUNGARY Kereskedelmi Szolgáltató Kft.EURO-MONTEX Vállalkozás és Kereskedelmi Kft.LASZ-ER Konstruktiv Épületgépészeti Kft.RENOLIT Magyarország Mûanyag Fólia-Gyártó, - Forgalmazó és Szolgáltató Kft.
Alerant Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.Euro-Motors Autóház Autókereskedelmi és Szolgáltató Kft.László és Szász Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RENOVIT Építõipari Kft.
ALEX HANDEL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EURO-NIKO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LÁSZLÓ RACING Kft.RENT-TRUCK Szolgáltató Kft.
ALEX-TIM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EURO-NOVEX Kereskedelmi és Vagyonkezelõ Kft.LASZTRA-CARGO Fuvarozó Kft.Rental Contact Consulting Kft.
Alexandra Könyvesház Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.EURO-ONE. HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LAU-FEDERN Tollfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.Rental Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Alfa Laval Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EURO-PRIMEK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LAUREL-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RENTPONT Jármûkereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Alfa Rehabilitációs Nonprofit Közhasznú Kft.EURO-PROFIL RENDSZERHÁZ Kft.LAURENTES Kereskedelmi Kft.REPESZTESZ Kft.
ALFA WASSERMANN HUNGARY Kft.Euro-Sand Szolgáltató Kft.Lauritzen InStore Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REPÉT Környezetvédelmi, Vegyipari Termelõ, Szolgáltató Kft.
ALFA-EX Ingatlanhasznosító és Forgalmazó Kft.Euro-Solutions Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LAURUS - DUO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REPLANT-CARDO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségû Kft.
Alfa-Meat Kereskedelmi Kft.EURO-TANKHAJÓ Szállítási, Szállítmányozási Kft.LAURUS 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REPROMITTO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALFA-PIAC Kereskedelmi és Ingatlanforgalmazó Kft.EuroBond Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LAURUS INVEST HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RÉPSZOLG Környezetgazdálkodási és Foglalkoztatási Nonprofit Közhasznú Kft.
ALFABÁZIS FRANCHISE GROUP Kft.Eurobonus Plus Kft.LAUTUS TEAM Kft.Republic Group Kft.
ALFACO Külkereskedelmi és Szolgáltató Kft.Eurocorn Plus Kft.LAUX-LINE Kft.Research Institute Hungary Kft.
ALFADOT Vagyonvédelmi és Kereskedelmi Kft.EURODET-VILL Biztonsági Szolgáltató Kft.LAVET Gyógyszergyártó és Szolgáltató Kft.RESIDEAL Ingatlanforgalmazási, Befektetési és Gazdasági Tanácsadó zárkörûen mûködõ Rt.
ALFAGRA Kereskedelmi Kft.EURODRINKS Kereskedelmi és Ipari Szolgáltató Kft.LAVIKER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Residence Izabella Ingatlanforgalmazó és -fejlesztõ Zártkörûen Mûködõ Rt.
ALFÖLD-GAST Vendéglátóipari Zártkörûen Mûködõ Rt.EUROFILM-STÚDIÓ Kulturális Mûvészeti és Kereskedelmi Kft.LAXFORD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Resilux Közép-Európa Csomagolástechnikai Kft.
ALFÖLDI-HÚS Élelmiszeripari és Kereskedelmi Zártkörûen Mûk��dõ Rt.EUROFORM Szerszámgyártó Kft.LAXPO-SPED Kereskedelmi és Közlekedési Szolgáltató Kft.RESINEX HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALG-Logistic Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.EUROGATE Logisztikai Kft.Lázár Zsókavár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RESONATOR Vállalkozási és Kereskedelmi Kft.
ALGECO Kft.EUROGREEN-TISZAFA Kertkultúra Kertészeti és Szolgáltató Kft.LBR MANAGEMENT SERVICES Tanácsadó és Szolgáltató Kft.RESORT CLUB Hungary Kft.
ALGOTECH MAGYARORSZÁG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EUROGUIDE Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.LBS GASTRO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RESPIRÁTOR Vegyivédelmi és Tûzvédelmi zártkörûen mûködõ Rt.
Alin Építõipari Kft.EUROHOLDING Egészségügyi Befektetõ-Vagyonkezelõ Kft.LBT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Restaurant Application Development International Hungary Kft.
ALINA PHARMA Gyógyszerkereskedelmi és Szolgáltató Kft.EUROIL Ipari és Kereskedelmi Kft.LCA Vendéglátó Kft.RET-FARM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALKÁMA-METALLCONTROL Fémkereskedelmi Kft.EUROJET HUNGÁRIA Kereskedelmi Kft.LCM STANC Gyártó és Szolgáltató Kft.Retail Express Szolgáltató Kft.
Alkotás Office Complex Kft.Eurokomax Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LD-BB HUNGARY EXPORT-IMPORT Kft.RETOUR Kereskedõház Húsnagykereskedelmi Kft.
ALL DRINK Kft.Euroleasing Kereskedelmi Szolgáltató Kft.LDL Fel-ép Építõipari Szolgáltató Kft.RETRO-AUTO Kereskedelmi és Javító Kft.
ALL LIGHT Kft.EUROLEX Consulting Média és PR Kft.LDS Disztribútor Kft.Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft.
All Nutrition Kereskedelmi- és Szolgáltató Kft.Euroll Hungária Kereskedelmi Kft.LE CHÉQUE DÉJEUNER Étkezési Utalvány Gyártó és Forgalmazó Kft.RÉVA SPED Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft.
Államadósság Kezelõ Központ Zártkörûen Mûködõ Rt.EUROMACC Adatfeldolgozó és Szolgáltató Kft.LÉ-MA Sped Fuvarozó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.RÉVAI Nyomda Kft.
ALLBRAND Kft.Euromarcus Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.LEAD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REVANS 2000 Kereskedelmi Kft.
Allee Center Kft.Euromedic Group Vagyonkezelõ Kft.LEAS-ING Ingatlanközvetítõ és Lízingelõ Kft.REVITEX Üzletviteli és Tanácsadó Kft.
Allegro Group HU Kft.Euromedic International Hungária Befektetési Kft.LeasePlan Hungária Gépjármûpark Kezelõ és Finanszírozó Zártkörû Rt.REVIVO Környezetvédelmi és Mélyépítéstervezõ Kft.
ALLEGRO Kereskedelmi, Kivitelezõ és Szolgáltató Kft.EUROMEDIC TRADING Szolgáltató Kft.Lechner Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Revolum Engineering Zártkörûen Mûködõ Rt.
Allianz Alapkezelõ Zrt.EUROMEDIC-PHARMA Gyógyszernagykereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.Lechner Lajos Tudásközpont Területi, Építésügyi, Örökségvédelmi és Informatikai Nonprofit Kft.rEVOLUTION SOFTWARE Kereskedelmi Kft.
Allianz Hungária Biztosító Zártkörûen Mûködõ Rt.EUROMETRO Mérnöki Kft.Leder & Schuh Kereskedelmi Kft.RevoSense Befektetõ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Allied Solutions Central Eastern Europe Kereskedelmi, Tanácsadó ��s Szolgáltató Kft.EuroMining Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LEE-MIX Kereskedelmi Szolgáltató Kft.REVUS DATA Kft.
ALLISON ADVERTISING Szolgáltató Kft.Euromusic - Média Kft.Leel-Õssy Fuvarozó és Kereskedelmi Kft.REWE Magyarország Ingatlankezelõ és -forgalmazó Kft.
Alloys Trading Kft.Euronet Banktechnikai Szolgáltató Kft.Legal Protection Kft.REX-ELEKTRO Elektromos, Szerelõ, Építõ és Kereskedelmi Kft.
ALLROUND INFORMATIKA Informatikai Szaktanácsadó Kft.EURONET Magyarország Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.Legally Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REX-PLUS 2000 Lapszabász és Kereskedelmi Kft.
Alltech Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Euronet Services Kft.LEGATOROK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.REX-SAN Orvostechnikai Eszközöket Gyártó, Forgalmazó és Javító Kft.
Állványmûvek Építõipari és Szolgáltató Kft.Euronumber Kft.LEGENDA Idegenforgalmi, Mûvészeti és Mûszaki Szolgáltató Kft.REXFILM Broadcast és Kommunikációs Rendszerek Kft.
ALMA Consulting Group Magyarország Tanácsadó és Szolgáltató Kft.EURÓP 2002. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LEGO HUNGÁRIA Kereskedelmi Kft.REXTRA Kereskedelmi Kft.
Alma Gyógyszertár Mûködtetõ Kft.Europ Assistance Magyarország Befektetési és Tanácsadó Kft.LÉGPRESS-GALVÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Rézangyal Kereskedelmi Kft.
ALMA TRADE Mezõgazdasági Termelõ és Kereskedelmi Kft.EUROP-MED Orvosi Szolgáltató Kft.LEGRAND Közép- és Kelet Európai Disztribúciós Kft.RFV Józsefváros Szolgáltató Kft.
ALMÁDI TRUCK Kereskedelmi Kft.EURÓPA Befektetési Alapkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.Lehel 64-68 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RGH Fuvarozó Kft.
ALMANDINE REAL ESTATE Ingatlanbefektetési Kft.EURÓPA KÖNYVKIADÓ Kft.Leica Geosystems Hungary Kereskedelmi Kft.RGIS Hungária Gazdasági Szolgáltató Kft.
ALMATEL Kft.Európa Partner Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leitner + Leitner Audit Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.RGW EXPRESS Szállítmányozó, Csomagküldõ és Kereskedelmi Kft.
ALMOS Agrárkülkereskedelmi Kft.Europa Power Kft.Leitner + Leitner Tax Adótanácsadó Kft.RHEINZINK Hungaria Kereskedelmi, Szolgáltató és Mûszaki Tanácsadó Kft.
ALOHA Informatika Kereskedelmi és Szolgáltató KorlátoltFelelõsségû TársaságEURÓPA RENDEZVÉNY IRODA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leitz-Hungaria Kereskedelmi Kft.RHONE VET Állatgyógyászati Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Alois Dallmayr Automaten-Service Automata Üzemeltetõ Kft.Európai Gazdasági Tanácsadó Iroda Kft.LEMILA Kereskedelmi Kft.RIAN-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ÁLOM SZIGET 2004 Ingatlanfejlesztõ Kft.Európai Levelezõ Oktatási Kft.LEMONT TRADE Kereskedelmi Korlátolt Felelõsségü TársaságRIAREX Kereskedelmi Kft.
ALP-INTER Magasépítõ Kft.Európai Utazási Biztosító Zártkörûen Mûködõ Rt.Lendület Zs + T Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Riavors Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALPHA-VET Állatgyógyászati Kft.Europapier Budapest Kft.Lenergy Magyarország Kft.RIBOTRADING Kereskedelmi Kft.
ALPHANET Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.EUROPART HUNGÁRIA Alkatrészkereskedelmi Kft.LENKEI Bútorszerelvény Készítõ, Fém- és Mûanyag Feldolgozó Kft.RIC Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
ALPHASONIC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EUROPART Kereskedelmi Kft.Lenovo Technology B. V. Magyarországi FióktelepeRICCIMIX Kereskedelmi Kft.
ALPIN SZIG és SZERKEZET Építõipari Kft.EUROPASS 90. Mély és Magasépítményt Szigetelõ Kft.LENSTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RICELAND-MAGYARORSZÁG Kereskedelmi Kft.
Alpine Hungária Építõ Kft.Europe Interchange B.V. Magyarországi FióktelepeLENTIA Real(1) Hungária Ingatlanhasznosító és Építõ Kft.RICH SELLING Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALPINE-ENERGIE Magyarország Kft.EUROPE Tanácsadó Kft.LEO BURNETT Budapest Nemzetközi Reklámügynökség Kft.Richmond Marketing Tanácsadó Kft.
Alpiq Csepel Kft.European Conformity Check Vállakozásfejlesztési Tanácsadó Int��zet Kft.LEON Szolgáltató Kft.Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyilvánosan Mûködõ Rt.
Alpiq Csepeli Szolgáltató Kft.Europharmavet Állategészségügyi és Takarmánykereskedelmi Kft.Leonardo SNS Szolgáltató Kereskedelmi és Tanácsadó Kft.RICIMPEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALPLAN Építési és Épületgépészeti Tervezõ Kft.EUROPOLIS ABP Ingatlanberuházási Kft.Leonhard Kurz Hungária Nyomófóliázó Kft.RIDE BIKE Kerékpárkereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALPOK-ADRIA Szállítmányozó Kft.EUROPOLIS City Gate Ingatlanberuházási Kft.Leroy . Co . Kereskedelmi, Szolgáltató és Vendéglátó Kft.RIEDEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALPUT Vagyonkezelõ Kft.Europolis Infopark Ingatlanüzemeltetõ Kft.Leroy Air Vendéglátóipari Kft.RIGHTPHONE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Alstom Hungária Zártkörû Rt.EUROPOLIS M1 Ingatlanberuházási Kft.LESAFFRE Magyarország Élesztõgyártó és Kereskedelmi Kft.RIGÓ Szerszám- és Formakészítõ Kft.
ALSYS-2000 Vagyonvédelmi, Tervezõ és Szolgáltató Kft.EUROPOLITAN TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Levante Group Kereskedelmi Kft.RIJK ZWAAN BUDAPEST Vetõmag és Palánta-kereskedelmi Kft.
ALT CASH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EUROPORT LINE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LEVELLER Építõipari Szolgáltató Kft.RIKVEST Számítógép Szerviz Kft.
ALT+F4 Kft.EUROPORTÓ Kézbesítõ és Szolgáltató Bt.Levi Strauss Magyarország Kereskedelmi Kft.RIL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Alta Építõipari és Szolgáltató Kft.Europrinting Nyomdaipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LEVIMPEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végelszámolás alattRIL Light Kft.
Alteko Action Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EurOptik-Rohmann Mikrooptikai Kft.LEVISSIMO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RILAX IMMOBILIEN Ingatlanforgalmazó és Szolgáltató Kft.
ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Mûködõ Rt.Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft.LEWO Bõrkereskedelmi Kft.Rima Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALTEREX Szolgáltató Kft.Eurosand Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LEXCOM Electrics Zártkörûen Mûködõ Rt.RIMI Monitoring Vagyonvédelmi Kft.
Alternative Media Investment Kft.euroscript MAGYARORSZÁG Fordító Szolgáltató Kft.Lexmark International Technology Hungária Kft.Rimóczi és Társa Szûrõberendezéseket Gyártó, Tervezõ és Szolgáltató Kft.
ALTIGRÁF Építõipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Eurosense Légi Térképészeti Kft.LÉZER Irodatechnika Kft.RING AUTÓHÁZ Kft.
ALTIS ÉPÍTÕ Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EUROSERVICE 2000 TANÁCSADÓ Kft.LeZora Utazási Iroda Kft.Ringier Kiadó Kft.
ALTORIS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EUROSHOW Szolgáltató Kft.LFP Center Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RIO LÁMPASTÚDIÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALTOX-CHEM Kft.Eurosped Nemzetközi Fuvarozó és Szállítmányozó Zártkörûen Mûködõ Rt.LG Electronics Magyar Kereskedelmi Kft.RIO-METALTEX Kereskedelmi Kft.
ALU-KOR Hulladékgyûjtõ és Értékesítõ Kft.EUROSTAR 88 Informatikai, Tanácsadó és Kereskedelmi Kft.LGY-955 Levegõ Gyorselemzõ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RIPCA Magyarország Kereskedelmi Kft.
ALU-TECHNIKA Alumínium és Fémszerkezet-tervezõ, Fejlesztõ és Gyártó Kft.EUROSTAR Ipari és Kereskedelmi Kft.LH Patent Security Kft.RISEC Pénz és Értékszállító Kft.
ALUFIX UNGARN Ipari Kft.EUROTAX GLASSS MAGYARORSZÁG Autóinformatikai Kft.LIAN HUA HUNGARY Nemzetközi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Rising Star Médiaértékesítõ és Szolgáltató Kft.
ALUKÖNIGSTAHL Fém- és Mûanyag Nyílászáró és Épületburkoló Rendszereket Forgalmazó Kft.EUROTRONIK Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörûen mûködõ Rt.LIÁN KERTÉSZETI Kft.RISTRETTO Kft.
Alumíniumárugyár zártkörûen mûködõ Rt.EUROUT Mérnöki Tanácsadó Szervezõ és Kereskedelmi Kft.LIB Számítástechnikai Kft.RITTAL Kereskedelmi Kft.
ALUMONT Szerelõ és Gyártó Kft.EUROVAN Miskolc Kereskedelmi, Szolgáltató Kft.Liberty Incentive és Kongresszus Budapest Utazásszervezõ Kft.Rivalda Stúdió Mûvészeti Iroda Közhasznú Nonprofit Kft.
ALUSTART Termékgyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.EUROVILL-PROFI Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LIBRA Books Könyvkiadó, Árusító, Kereskedelmi Kft.RiverPark Ingatlanfejlesztési Kft.
Alvásterápia Kft.Euroway Networking Infokommunikációs Hálózati Szolgáltató Kft.LIBRA SZOFTVER Fejlesztõ Zártkörûen Mûködõ Rt.RIVERTEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALVEOLA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EUTHERM-IZA Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft.LIBRI Könyvkereskedelmi Kft.RIZSA TRANSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ALVIN-PLAST Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EVANCO Kereskedelmi és Konzultációs Kft.Libri Könyvkiadó Kft.RK Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AM-let Kereskedelmi Kft.EVANTRA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LIBRO-TRADE Kereskedelmi Kft.RM ÜZLETBERENDEZÕ Kft.
AMA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EVEMAX Divatáru Kereskedelmi Kft.LIC Független Biztosítási Alkusz Kft.RM-Car Szolgáltató Kft.
AMA Projekt Kft.Even Brighter Future Szolgáltató Kft.LICENCIA Kereskedelmi Kft.RM-ROYAL MOTOR Autóértékesítési és Szolgáltató Kft.
AMADEA Technológiai Fejlesztés Kft.Event & More Produkciós Iroda Kft.LicensePort Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.RMBK 2003 Befektetési és Tanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.
Amadeus Magyarország Idegenforgalmi és Számítástechnikai Szolgáltató Kft.EVI Vendéglátó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.ROAD 66 Kereskedelmi és Szállítmányozó Kft.
AMAL Kereskedelmi Kft.EVIA CARGO Nemzetközi Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft.LIFE of GOLDEN MANNA Kft.Roadinvestment Kft.
AMALFI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EVIG Elektromotor Energy Villamosmotor Tervezõ-, és Gyártó Kft.Life Technologies Magyarország Kft.ROBERT BOSCH Kereskedelmi Kft.
Amanda Clear Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.EVIG Mérnök-Vállalkozói Kft.Liferay Hungary Kft.Róbert Károly Magánklinika Zártkörûen Mûködõ Rt.
AMARETTI Kft.EVM Háztartásvegyipari és Kozmetikai Zártkörûen Mûködõ Rt.LIFTTECHNIKA Kft.ROBIHÚS Kereskedelmi Kft.
Amari Hungaria Kereskedelmi Kft.EvoBus Hungária Kereskedelmi Kft.LIGA TV Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ROBIT TRADE INVEST Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AMBASSADOR Rendezvényszervezõ és Szolgáltató Kft.evoline Informatikai Kft.LIGET HOTEL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ROBOHARDWARE Elektronikai és Szolgáltató Kft.
AMBI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EVOLUTION SOFT Kft.Liget Patika Gyógyszerkereskedelmi és Szolgáltató Bt.ROBOIMPEX Munkaerõ kölcsönzõ Kft.
AMBÍCIÓ Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EVOMEDIA Szolgáltató Kft.LIGETSOR Építõ Kft.ROBOT Magasépítõ, Felújító és Kereskedelmi Kft.
AMBRUS Export Import Kft.EVONIK DEGUSSA International AG Magyarországi FióktelepLIGETVÁROS Kereskedelmi és Szolgáltató Központ Kft.ROBOTICA BUSINESS FORCE Kft.
AMCO Csomagolástechnikai és Konzultációs Kft.evopro Informatikai és Automatizálási Kft.LIGHT-VILL Kereskedelmi, Szolgáltató és Építõipari Bt.Roche Szolgáltató (Európa) Kft.
Amdocs Software Megoldások Kft.evosoft Hungary Számítástechnikai KftLIGHTWARE Vetítéstechnikai Kft.Rodaw Team Kft.
AMEK Környezetvédelmi és Energiagazdálkodási Kft.evotech Kft.LIGNIWOOD Kereskedelmi Kft.RODEN Mérnöki Iroda Kft.
AMERICAN APPRAISAL MAGYARORSZÁG Vagyonértékelõ Kft.EWC-H Környezetvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LILLY HUNGÁRIA Gyógyszer, Állategészségügyi és Orvosi Berendezéseket Gyártó és Értékesítõ Kft.RODIN CENTRAL EU Kft.
AMERICAN EXPRESS Magyarország Utazási Szolgáltatások Kft.EWI Szolgáltató és Tanácsadó Kft.Lillygreen Kereskedelmi Kft.RODIN CONNECTING Kft.
AMERO-R Kereskedelmi és Alkatrészgyártó Kft.EX-ID Zártkörûen Mûködõ Rt.Limegift Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RÖDL & PARTNER KÖNYVVIZSGÁLÓ ÉS ADÓTANÁCSADÓ Kft.
AMFORA`97 Gyógyszerkereskedelmi Bt.EX-SEC Security Plus Kft.LIMEXPORT Kereskedelmi Kft.Rogers Hungary Kft.
Amgen Gyógyszerkereskedelmi Kft.EXAQTWORLD Magyarország Kft.LIMITKEMOL 2010 Kereskedelmi Kft.ROHDE & SCHWARZ Hungária Szolgáltató Kft.
AMIKO GROUP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Excel Csepel Szerszámgépgyártó Kft.LIMO-LOGISTICS Kft.ROHLING TRADE Szolgáltató Kft.
ÁMLA Szolgáltató és Tanácsadó Kft.EXCLUSIVE BEST Change Kft.LIN-OSY Építõipari és Szolgáltató Kft.Rohr-und Stahl Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Ammerland Hungary Kereskedelmi Kft.Exclusive Change Kereskedelmi Kft.Linartech Ipari Szolgáltató Kft.ROJIK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AMON-RÉ 73 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Exclusive East Change Pénzügyi Kft.Lindval Kft.ROK-LA Építõipari Szolgáltató Kft.
AMP HUNTER Szolgáltató Kft.Exclusive Extreme Change Pénzváltó Kft.LINE-TEX INTERNATIONAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ROKKO SECURITY HUNGÁRIA Kft.
AMPLIFON Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Exclusive Pannon Change Pénzügyi Kft.Linear Solution Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.ROL-FO Vagyon-védelem, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AmRest Kávézó Kft.Exclusive Special Change Pénzváltó Kft.Ling Xiu Kft.ROL-PRINT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AmRest Vendéglátó Kft.Exedra Kivitelezõ, Tervezõ Kft.LINZI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Roland Berger Stratégiai Tanácsadók Kft.
AMS ASSISTANCE Kft.EXERGY HOLDING Vagyonkezelõ Zrt.Lipót Garázs Üzemeltetõ Kft.Roland Fém-ker Szolgáltató Kft.
AMS Betegszállító Kft.EXISTENZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Lippert Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.ROLAND-DIVATHÁZ Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
AMTEST-ASSOCIATES Szolgáltató Kft.EXO-BIT Számítástechnikai Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.LIQUID ENERGY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ROLE 2003 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Amtest-TM Kereskedelmi és Szolgáltató kft.EXOR Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LIQUID GOLD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ROLFIM Elektrotechnikai és Finommechanikai Szövetkezet
AMWAY Hungaria Marketing Kft.EXPEDITIV TEAM Vagyonvédelmi Kft.LÍRA KÖNYV Zrt.Roll-N Ipari Kerekek Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ANAEL GARDENS Ingatlanfejlesztõ Kft.EXPEDITIVE DEFENCE Szolgáltató Kft.LIT Budapest Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Rollcar Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Analitikai és Orvosi Mûszerkereskedelmi Kft.EXPERT Kereskedelmi és Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.LITLINER Kereskedelmi és Ügynöki Kft.RollRacing Kft.
AND NOW Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EXPERT LAJTA Ipari és Kereskedelmi Kft.LIVE NATION CENTRAL AND EASTERN EUROPE Kulturális és Szolgáltat�� Kft.ROLLSTAR Árnyékolástechnikai Kft.
Andosa Market Kft.EXPERTEL Távközlési Kft.LIVER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Rolmafer Vasúti Szolágltatások Kft.
Andrássy Real Kft.EXPLOTECH Szerelvény és Hasadótárcsa Kft.LIXUS Szerencsejáték Szervezõ Kft.RÖLTEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
André Central Europe Kereskedelmi, Pénzügyi és Tanácsadó Kft.EXPO VERES Kiállításszervezõ és Kivitelezõ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LLANDEN Kft.Római Irodaház Kft.
ANDREA Kötõ-, Textilruházati és Vegyesipari Kft.ExportHungary Nemzetközi Kereskedelmi és Vállalkozásfejlesztési Kft.LLP Hungary Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft.Római-tér Patika Gyógyszerkiskereskedelmi Kft.
ANDRETTI MAGYARORSZÁG Tanácsadó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EXPOSITIVE Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.LOACKER Hulladékhasznosító Kft.Román Sándor Tánctársulata Kft.
Andrews IT Engineering Mérnöki, Információtechnikai és Szolgáltató Kft.EXPOUNIT Kiállítás és Rendezvényszervezõ Szolgáltató Kft.Locatio Conductio Operarum Kft.ROMBUSZ-04 Fehérje és Gabona Kereskedelmi Kft.
Androméda Üzleti és Vezetési Tanácsadó Kft.Express-Interfracht Hungaria Nemzetközi Szállítmányozási Kft.LOCCITANE Central Europe s. r. o. Magyarországi FióktelepeRomhányi Pékség Kft.
ANGEL FILMS Szolgáltató Kft.Expressz Magyarország Média Kft.LOCOMOTIV TRAVEL Utazási Iroda Kft.RÓNA-GERENCSÉR KÁBEL Kft.
ANGELO SECURITY Biztonsági Szolgáltató Kft.EXPRESSZ REKA Építõipari és Szolgáltató Kft.LODZSA Építõipari és Szolgáltató Kft.Róna-Patika Gyógyszer és Gyógyászati-Segédeszközök Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Angelus Consult Kft.EXSPEDICIÓ Export-Import Kereskedelmi és Fuvarozó Kft.Logi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RÓNASZÉKI és TÁRSA Termelõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ANGOL INVEST Ingatlanfejlesztõ, -forgalmazó és Építõipari Szolgáltató Kft.Extensa Szolgáltató Kft.Logica Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RONDO Hullámkartongyártó Kft.
Angyal Business Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Kft.EXTER-BÉRLET Készlet-kezelési Kft.LOGIDUNE Kft.Roni ABC Kft.
ANGYALOS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EXTERCOM Vagyonkezelõ Kft.LOGIN POST Kft.Roni Sunny Kft.
Anhtoni Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ExtractumPharma Gyógyszergyártó, Forgalmazó és Szaktanácsadó zártkörûen mûködõ Rt.LOGIPACK Logisztikai és Csomagolási Kft.ROSEBER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ANILIN Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.EXTRAMETÁL STÚDIÓ Kereskedelmi Kft.LogMASter Nemzetközi Szállítmányozási Kft.Rosinter Magyarország Vendéglátóipari Kft.
ANIMUS Kiadó Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Extrém Építõ Kft.LogMeIn Szoftverkészítõ és Szaktanácsadó Kft.ROSSIMO Ingatlanforgalmazó, Ingatlanhasznosító, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Anion Iroda Kft.Extreme Digital Zártkörûen Mûködõ Rt.Logmey Ingatlanforgalmazó és Hasznosító Kft.Rothenberger Szerszám és Gép Kereskedelmi Kft.
ANITA-HUNGÁRIA Gyógyászati Rehabilitációs Segédeszközkereskedelmi Kft.EXTREME Rendezvényügynökség Kft.Logsystem Europe Kft.ROTHER. HU Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ANSWARE Informatikai Szolgáltató Kft.Extreme-Lasys Kft.Lohmann Animal Health Hungaria Kereskedelmi Kft.ROTTE Group Ipari, Kereskedelmi és FõvállalkozóKorlátolt Felelõsségû Társaság
ANTAL Ipari és Kereskedelmi Kft.ExxonMobil Üzletsegítõ Központ Magyarország Kft.LOKSACÉL Kereskedelmi Kft.ROUTER Networking Informatikai, Kommunikációs Szolgáltató, Tan��csadó Kereskedelmi Kft.
ANTALIS ÉPÍTÕ HUNGARY Kft.EYE-SIDE CENTER Kft.LOMBARD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ROVISSZI Kft.
Antea Due Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EZ Parkolók Szolgáltató Kft.LOMEX Vegyesipari és Kereskedelmi Kft.ROXER Event & More Ügynökség Kft.
ANTENNA HUNGÁRIA Magyar Mûsorszóró és Rádióhírközlési Zártkörûen Mûködõ Rt.EZENTIS Építõ Kft.LONGLIFE-SERVICE Kft.Royal Denim Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ANTKOME Kereskedelmi Szolgáltató Kft.EZER-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Lord Security Szolgáltató Kft.Royal Futár Hungária Kft.
ANTRA Identificationi Kereskedelmi és Mérnöki Kft.Ezüst Gyógyszertár Kft.LOREAL Magyarország Kozmetikai Kft.Royal Investments EU Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
ANTÜVÁL Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.EZÜST KAMÉLEON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LÕRINC GYÓGYSZERKIADÓ Kereskedelmi Kft.ROYAL PRESS HUNGARY Nyomdaipari és Kommunikációs Kft.
Anubis Travel, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.EZÜST KÍGYÓ PATIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.LÕRINCI ÉPÍTÕ ÉS FÕVÁLLALKOZÓ Kft.ROYAL SILVER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ANUNCIO MEDIA Szolgáltató Kft.F & B2006 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Lorkama Befektetõ és Tanácsadó Kft.Royal Sluis Magrovet Vetõmag Kereskedelmi Kft.
ANY Biztonsági Nyomda Nyilvánosan Mûködõ Rt.F&CS-Hús Élelmiszeripari, Kereskedelmi Kft.LOTTE Fuvarozó és Szolgáltató Kft.ROYAL SPED Szállítmányozási Zártkörûen Mûködõ Rt.
AON Magyarország Biztosítási Alkusz, Kockázatkezelési és Hum��n Tanácsadó Kft.F&J Hungária Kft.LOTUS QUICK SEWING Kft.ROYAL-ANAM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AP Hungary Kereskedelmi és Szerviz Kft.F+F Felvonót és Alkatrészeit Tervezõ, Gyártó, Szerelõ, Karbantartó és Forgalmazó Kft.Louis Vuitton Hungária Kereskedelmi Kft.ROYAL-FRIGO Szállítmányozási Kft.
APÁCZAI HÁZ Ingatlanhasznosító Kft.F-ESTATE Ingatlanforgalmazó Kft.LOUX Kft.ROYAL-SPRINT Szállítmányozási Kft.
Apafi Trade Kft.F12 Számítástechnikai és Kereskedelmi Szolgáltató Kft.Lovas-Show Sportrendezvényszervezõ, Kereskedelmi és Szolgáltat�� Kft.Royalpack Csomagoló Kft.
APARTMAN-HOTEL Beruházó, Értékesítõ és Fenntartó Kft.FABCAR Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Lovasfutár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ROZI RAKLAP Kft.
Apcom CE Kereskedelmi Kft.FABER és TÁRSA Építési, Szerelési és Kereskedelmi Kft.LOVIZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ROZI-TABAK Kereskedelmi Bt.
Apcom Hungary Kereskedelmi Kft.FÁBER Tervezõ, Fõvállalkozó és Ingatlanforgalmazó Kft.LOWE GGK Reklám Kft.ROZIMPEX Kft.
AperTech Informatikai Kft.FÁBIÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LOXON SOLUTIONS Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.ROZMARING PATIKA Gyógyszer-kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
APEX Ipari és Szolgáltató Kft.Fabory Kötõelem Kereskedelmi Kft.LOXX Tiszatrans Nemzetközi Spediciós Kft.Rózsa Pharma Kft.
APF V Befektetési Kft.FABRICOM ELECTRICAL-PVV Villanyszerelõ Ipari Kft.LP ELEKTRONIK Szolgáltató Kft.Rózsa-Medicina Gyógyszertári Bt.
APIMEX Budapest Zöldség-Gyümölcs Kereskedelmi KftFACKELMANN Hungaria Kereskedelmi és Gyártó Kft.LPP Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RÓZSADOMB-AUTÓ Gépjármûkereskedelmi és Szolgáltató Kft.
APIS LOGISTIC Szolgáltató Kft.Facton Szolgáltató Kft.LRT-COM Távközlési Szolgáltató Kft.Rózsadomb-Pharma Gyórgyszer- és Gyógyászati Segédeszköz Kereskedelmi Kft.
APLICATOR PLAST Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Fagen Europe, LLC Magyarországi FióktelepeLRT-KTV Távközlési Szolgáltató Kft.RÓZSAKER-TRADE Kft.
Apollo Swiss Office GmbH Külföldi vállalkozás magyarországi fióktelepeFAGOR HUNGÁRIA Kereskedelmi Kft.LS Épületautomatika Kivitelezõ és Szolgáltató Kft.Rózsakerti Patika Gyógyszerészeti Kft.
Apollo Vredestein Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FAHÉJ Cukrászda és Kereskedelmi Kft.LSH Lead System Hungary Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltat�� Kft.Rózsavölgyi és Társa Kiadói és Kereskedelmi Kft.
APOLLON-TRAVEL Idegenforgalmi Kft.FAIR PLAY EVENT Közmûvelõdési Humán Szolgáltató Kft.LTE Hungária Vasúti Árufuvarozó és Logisztikai Kft.RPH Partners Építõipari Kft.
APPELLO Tanácsadó és Szolgáltató Kft.FAIR-LEX Kereskedelmi és Tanácsadó Kft.LUBECONTROL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RR64 Ingatlanhasznosító Kft.
APPERTÚRA Rendszerintegrátori és Biztonságtechnikai Kft.FAIRTECH Épületgépészeti Kivitelezõ és Kereskedelmi Kft.LUCSIK ÉS TÁRSA Tanácsadó,- Oktatói, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RRC Hungary Kereskedelmi Kft.
Apple Hungary Kft.FAIRTOOL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Lucus 2007 Kereskedelmi Kft.RS Bútorpiac Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
APPLE PARTY SERVICE Rendezvényszervezõ és Szolgáltató Kft.FAKON Vállalkozási Kft.Lufthansa Systems Hungária Információs Technikai Szolgáltató ��s Szervíz Kft.RS Kereskedõház Zártkörûen Mûködõ Rt.
APTEL Ingatlanhasznosító és -fejlesztõ Kft.FAKOPÁNCS`92 Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Lufthansa Technik Budapest Repülõgép Karbantartó és Nagyjavító Kft.RSHP Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
APUSENI Kft.FAKRO Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LUKINSERV Informatikai Szolgáltató, Fejlesztõ és Kereskedelmi Kft.RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
AQUA COMMUNICATION Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FAKULTÁS FM Ingatlangazdálkodási Kft.LUKOIL Magyarország Kereskedelmi Kft.RSR ECOLOG Logisztikai Zártkörûen Mûködõ Rt.
AQUA DANUBIUS 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Fakultás Globál Team Kft.Lullaby Ingatlanberuházó és Fejlesztõ Kft.RSR-CARGO Kereskedelmi és Szállító Kft.
AQUA LIGHT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FALCON-VISION Mûszaki Fejlesztõ és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.LUMENTRON ELECTRONIC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RTL Kábeltelevízió Kft.
AQUA OPTIMA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FAME 2000 Modell és Performance Szolgáltató Kft.Luminis Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RubiCom Távközlési Zártkörûen Mûködõ Rt.
AQUA PATIKA Bt.FAMILIAR FOODS Vendéglátó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Lumpur Ingatlanforgalmazó Kft.RUBIK STÚDIÓ Mûszaki Fejlesztõ Kft.
Aquabau Magyarország Kft.FAN HARDVER Információtechnológiai Kft.Lundbeck Hungária Gyógyszerkereskedelmi Kft.RUBIN INFORMATIKAI ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ Rt.
AQUALING Ipari, Fõvállalkozói, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Fanicia Trend Kft.Lupus Consulting Vállalkozási, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsésgû TársaságRubin-Pékség Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AQUAPROFIT Mûszaki-, Tanácsadási- és Befektetési Zártkörûen Mûködõ Rt.FANOS Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.LUPUS-TRAVEL Utazási Iroda Kft.RUBINPHARMA Gyógyszerészeti Bt.
AQUARÉNA Szolgáltató Kft.FANTEN EURO Kft.Lurdy-Ház Bevásárló és Irodacentrum Kft.RUCOM-HOME Kft.
aquatherm-hungaria Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FAP Group Trading Kft.LUSH HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RÜK Repülõtéri Üzemanyag Kiszolgáló Kft.
AQUAUNION Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Faragó és Fia Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft.Lux Hungária Kereskedelmi Kft.RUKUSAN Kft.
Aquaworld Hotel és Élményfürdõ Szolgáltató Zártkörû Rt.FARI-TEX Kft.Luxottica Central Europe Optikai Kereskedelmi Kft.RURIK Tervezõ, Gyártó és Kereskedelmi Kft.
AQUINCUM INFORMATIKA Zártkörûen Mûködõ Rt.FARITECH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.LVL TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RUSSERVICE Utazási, Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
AQUINCUM International Közép-európai Befektetõ és Tanácsadó Iroda Kft.Farnair Hungary Légifuvarozó és Szolgáltató Kft.LX-Line Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Rustler Kft.
AQUIS Informatika Zártkörûen Mûködõ Rt.Fashion Mart Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Lyoness Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségû TársasásRUSZWURM Cukrász és Vendéglátóipari Kft
AR ELEKTRONIKA Közlekedés- és Biztonságtechnikai Zártkörûen Mûködõ Rt.FAST HAND Munkaerõközvetítõ és Tanácsadó Kft.M & Amerika Utazási Iroda Kft.RUTIN Építõipari Fõvállalkozó, Vállalkozásszervezõ és Kereskedelmi Kft.
AR-IP Szoftver- és Hardverfejlesztõ Kft.FAST-ACCURATE-RELIABLE-IN-THE-CYBER-WORLD Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.M & K Építõipari, Tervezõ, Beruházó és Kivitelezõ Kft.RWE IT Magyarország Kft.
ÁR-LA Magyarország Kft.FastAir-Cargo Szállítmányozási Kft.M & L-SEC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.RWE-EnBW Magyarország Energiaszolgáltató Kft.
AR-PR Szoftver- és Hardverfejlesztõ Kft.FastBridge Hungary Marketing-kommunikációs Ügynökség Kft.M & S Informatikai ZrtRWG Ingatlanfejlesztõ Kft.
ara shoes Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FASTRON HUNGÁRIA Elektronikai és Finommechanikai Kft.M + J KORREKT Szolgáltató Kft.RWH Csapágy Nagykereskedelmi Kft.
Araamu Travel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FATIK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.M - ÉRTÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.S & S Group Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Arad Hungária Vízmennyiségmérõket Gyártó és Értékesítõ Kft.FAUER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.M and W Szolgáltató és Tanácsadó Bt.S IMMO Hungary Ingatlanfejlesztési és Vagyonhasznosító Kft.
ARÁLIA Kertészeti Szolgáltató Kft.FB Workpower Munkaerõkölcsönzõ és Szolgáltató Kft.M BASIC kereskedelmi és Szolgáltató Kft.S&B TRADE Kft.
ARAM Limited Üzemanyag-kereskedelmi Kft.FBG 2 Ingatlan és Vagyonkezelõ Kft.M PROFOOD Élelmiszeripari , Szaktanácsadó és Kereskedelmi Zártkörû Rt.S&S 2008 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ARAMIS PHARMA Gyógyszermarketing Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FBZ Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.M&A Kereskedelmi Kft.S+H Informatikai Kutató, Fejlesztõ és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
ARANY HORGONY PATIKA Gyógyszerkereskedelmi Bt.FCP Corporation Kft.M+W Dental Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.S-Bird Hungary Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft.
Arany Pékség Kft.FDH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.M- Plusz 2.0 Kereskedelmi Kft.S-FOOD Gastronomy Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ARANYCIPÓ SZAKÜZLETEK Kereskedelmi Kft.FE-ÉP Kft.M-12/B Ingatlanforgalmazó Kft.S-Forrás Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Aranyfû Gyógyszertár Bt.FE-FERRUM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.M-2 PROJEKT Vagyonkezelõ Kft.S-Liget 2 Ingatlanfejlesztõ és Hasznosító Kft.
ARANYKEHELY Patika Gyógyszer és Gyógyászati Segédeszköz Kereskedelmi Bt.FE-GROUP INVEST Vagyonkezelõ, Tanácsadó és Nagykereskedelmi Zárkörûen Mûködõ Rt.M-ÁGNES Játéknagykereskedõ és Készítõ Bt.S-NAPPER Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Kft.
Aranykereskedõ Kft.FEBA 2000 Kereskedelmi Kft.M-AGROTEAM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.S-SYSTEM SERVICE Védelmi és Biztonsági Kft.
Aranykereskedõ.hu Kft.FeBA Bau Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.M-BETON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.S-TRUCK-S Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Aranymagyarország Kereskedelmi Kft.FEBRA GROUP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.M-DP Tanácsadó Kft.S. & B. ELECTRIC Villanyszerelõ Kft.
Aranymozsár Patika Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.FEBRILL BÚTOR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.M-Gel Hungary Video-Delikát Kft.S. A. M. O. Tervezõ és Ingatlanfejlesztõ Kft.
Aranynektár Külkereskedelmi Kft.FEEL-IT Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.M-METAL SERVICE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.S. C. Johnson Kereskedelmi Kft.
ARANYPAJZS Gyógyszerkiskereskedelmi Kft.FÉGTHERM-PARTNER PEST-BUDA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.M-PHARMALAND Gyógyszerkereskedelmi Kft.S. ELIA HUNGARY Ingatlanhasznosító Kft.
Aranypart 2000 Szolgáltató Kft.Fegyula Trade Kft.M-Sol Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.S. I. PROJEKT Ingatlankezelõ Kft.
Aranypók Kereskedelmi Zárkörûen Mûködõ Rt.FEHÉR ABLAK Ablakgyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.M-STEEL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.S. P. I. N. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ARBALEG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FEHÉR JÓZSEF ÉS FIAI Tokajhegyaljai Bortermelõ Kereskedelmi és Ingatlanhasznosító Kft.M. A. H. FOOD-CONTROLL Termelõ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.S. P. Q. R. Autó Kereskedelmi Kft.
ARBEIT SUGAR Kft.FEHÉR SÓLYOM Kiadói és Kereskedelmi Bt.M. B. T. 04 Mérnöki és Szolgáltató Kft.S. T. B. Invest Befektetõ és Ingatlankezelõ Kft.
ARBENOL Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.FEHÉRI és BOGNÁR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.M. B. TRAVEL SERVICE Utazási Kft.S.G.S. International Orvosi Eszközöket Gyártó és Forgalmazó Kereskedelmi Kft.
Arburg Hungária Mûanyag Fröccsöntõgép Kft.Fehérpecsenye Húsfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.M. és Társa `91 Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.S.R.T. Invest Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ARCADIA 98 Kereskedõ és Szolgáltató Kft.FEHÉRTÓ Élelmiszeripari - Kereskedelmi - Szolgáltató Kft.M. J. Maillis Hungary Csomagolástechnikai Kft.SA SZIGET Kft.
ARCADOM Építõipari Zártkörûen Mûködõ Rt.FEHÉRVÁR MEDI-VENTURA Patika Gyógyszerkereskedelmi Bt.M. KONTÉNER Fuvarozó és Munkagépkölcsönzõ Kft.SA Trade Kft.
ARCELORMITTAL Distribution Hungary Kft.Fehérvár-Pharma Gyógyszerkiskereskedelmi Kft.M. M. MATIK Kereskedelmi Szolgáltató Kft.SAARPOR HUNGÁRIA Kereskedelmi Kft.
Archibona Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FEHÉRVÁRI ÚT Ingatlan- és Vagyonkezelõ Kft.M. Preymesser Shipping Kft.Saatchi & Saatchi Reklámügynökség Kft.
Archive Centrum Restauráló, Savtalanító, Szaktanácsadó és K��rmentesítõ Kft.FEIBRA Magyarországi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.M.Á.K. 99 Élelmiszer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SABIC Innovative Plastics Kereskedelmi Kft.
Archive-Plus Kft.Fejér Megyei Energia Szolgáltató Nonprofit Kft.M.C. DIRECT Kereskedelmi Kft.SABOCAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ARCO-SAFE Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.FEJÉR-FOG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.M.F.H. Fejlesztõ Kft.SACOM Kereskedelmi Kft.
ARDAI-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Fejlesztõk Háza Kft.M6 Tolna Autópálya Koncessziós Zártkörûen Mûködõ Rt.SADE-Magyarország Mélyépítõ Kft.
ARDEN Design & Mérnöki Kft.FEKBAU Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.M6 Tolna Üzemeltetõ Kft.SAFARI TRAVEL Utazási és Szolgáltató Kft.
ARDEO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FEKE-Team Motorsport Szolgáltató Kft.M7 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.SAFE Shipping Szállítmányozási Kft.
ARDINSYS Mérnöki Zártkörûen Mûködõ Rt.FELESEM Kft.M7 Distribution Center Kft.SafeSoft INFORMATIKAI KFT.
Aréna Catering Kereskedelmi, Vendéglátó és Szolgáltató Kft.Felikon Ingatlankezelõ és -hasznosító Kft.MA-NO 2001 Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft.SAFETY SECTOR VAGYONVÉDELMI Kft.
Arena Corner Ingatlanfejlesztõ Kft.FELINA HUNGARIA Kft.MA. TECH. METAL Javító és Szolgáltató Kft.Sáfrány Vendéglõ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Arena Magyarország Kereskedelmi és Vagyonkezelõ Kft.FÉLIX DESIGN Kft.MABANAFT HUNGARY Kereskedelmi Kft.SAG HUNGARIA Elektrotechnikai Létesítményeket Tervezõ és Szerelõ Kft.
ARES LOG Szállítmányozási Szolgáltató Kft.FÉLIXMETAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MABEL S 2000 Mezõgazdasági és Kereskedelmi Kft.Sagemcom Magyarország Elektronikai Kft.
Areus Infokommunikációs Zártkörûen Mûködõ Rt.Fellowes Hungary Kereskedelmi Kft.MABELLE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Sager Dental Szolgáltató Kft.
AREX FM Ingatlanhasznosító Kft.Felszámoló-REORG Zártkörûen Mûködõ Rt.MABI-BUS Kft.SAGER Pharma Szolgáltató Kft.
ARGINT INTERNATIONAL Klinikai Kutatási és Fejlesztési Szolgáltató Kft.FELÜLETKÉMIA Forgalmazó és Szolgáltató Kft.MAC Ingatlanhasznosító és-forgalmazó Kft.SAI Holdings Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ARGO-HUNGARY Fémfeldolgozó Kft.FELVÁSÁRLÓPONT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MAC-mester Reklámszervezõ és Kiadó Kft.Saint-Gobain Építõanyag Kereskedelmi zártkörûen mûködõ Rt.
ARGON-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FÉM-ALK Fémmegmunkáló, Gyártó és Daraboló Kft.MACIVA Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft.SAJT - MIX Kft.
ArgonSoft Informatikai Szolgáltató Kft.FÉM-KORLÁT-BAU-TECH Kft.MACMA Reklámajándék Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SAKURA-WENDOM Autókereskedelmi Kft.
ÁRGUS-SECURITY Vagyonvédelmi Kft.FÉMALK Fémöntészeti és Alkatrészgyártó Zártkörû Rt.MACRODA Kereskedelmi Kft.Salamander Hungaria Kereskedelmi Kft.
ARH Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.FEMGAS Gázkereskedelmi Kft.MACROSYS HUNGARY Kereskedelmi Kft.SALDO Pénzügyi Tanácsadó és Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.
ARI Ingatlanforgalmazási és Hasznosítási Kft.Femina. hu Kft.Madách Színház Nonprofit Kft.Sale Rent Buy 2000 Kft.
ARISTON THERMO HUNGÁRIA Fûtéstechnikai Kft.fémmunkás Fémszerkezet Gyártó, Szerelõ és Szolgáltató Kft.MADÁCH Trade Center Bt.Sales Contact Szolgáltató Kft.
ARIZO Kereskedelmi Kft.FÉMSAJTOLÓ Kft.MÁDAI & TÁRSAI Konzultáns Kereskedelmi és Befektetési Kft.Salescon SMT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ÁRKÁD Gyógyszertár Kft.Fémszerelvény- és Nemesacél-Értékesítõ Kft.MADAL BAL Kereskedelmi Kft.SALGÓ-FERR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ÁRKI Kereskedelmi Kft.FÉMSZOLG Fémipari Szolgáltató Kkt.Madar és Madar Vas és Építõanyag Kereskedelmi Kft.SALGÓ-METALL Ötvözetgyártó és Kereskedelmi Kft.
ÁRKLUB Kereskedelmi Kft.Femtonics Kutató és Fejlesztõ Kft.Madarász-úti Ingatlanhasznosító Kft.Salgótarjáni Gyógyszertár Kft.
Árklub Sales Kft.FENSTHERM-WEST Kft.Madárdomb Patika Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.SALI-DARU Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ARKON Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.Fenwal Europe SPRL Magyarországi FióktelepeMADECO HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SALINEN BUDAPEST Kereskedelmi Kft.
ARLEN-CAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Fény Patika Gyógyszer-kereskedelmi Kft.MADENTA Fogászati Központ Kft.Salty and Sweet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ARLIN Gyógyszerkereskedelmi Kft.Fény Utcai Piac Beruházó, Szervezõ és Üzemeltetõ Kft.Mádi és Társa Mûszaki, Biztonságtechnikai Szolgáltató Kft.SALUS Gyógyászati Segédeszköz Kereskedelmi és Termeltetõ Kft.
Armada Vagyonvédelmi Kft.FÉNY-DESIGN Szolgáltató Kft.MADOKY TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SALUS-ORTHOPEDTECHNIKA Gyógyászati Segédeszköz Kereskedelmi és Termeltetõ Kft.
ARMAFILT IPARI ÉS KERESKEDELMI ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ Rt.FÉNYLÁNC Szerelõ és Szolgáltató Kft.MADVERTIN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SALVUS PATIKA Gyógyszerkereskedelmi Bt.
ÁRMÁTRIX Mûszaki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FEPAREC Papírhulladék Kereskedelmi és Újrahasznosítási Kft.MAERSK HUNGARY Hajózási Ügynökség Kft.SALZ-FALVI Szolgáltató Kft.
ARMBARCO Kereskedelmi Kft.FER-3331 Építõipari és Kereskedelmi Kft.MAFILM AUDIÓ Kft.Salzgitter Mannesmann Acélkereskedelmi Kft.
ARMCORP Zártkörûen Mûködõ Rt.FER-PARK 2010 Kft.MAFRACHT Nemzetközi Hajózási, Szállítmányozási és Ügynöki Kft.SAMARITANUS Mentõszolgálat Kft.
ARMED FORCES SEC Szolgáltató Kft.FER-VILL Gépjármûjavító - Szolgáltató Kft.MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.SAMSON Mérés- és Szabályozástechnikai Kft.
AROER Zártkörûen Mûködõ Rt.FERALPI-HUNGÁRIA Kohászati Termékeket Feldolgozó és Értékes��tõ Kft.MAG Malomipari Gépgyártó Kft.Samsung Engineering Magyarország Építõipari Kft. végelszámol��s alatt
AroMax Természetgyógyászati Zártkörûen Mûködõ Rt.FERATIL Építõipari, Fõvállalkozói, Tervezõi, Kivitelezõ és Szolgáltató Kft.MAG-AN PATIKA Gyógyszerkereskedelmi Bt.SANDIC Kereskedelmi Kft.
Arrabona Agro Trade Vetõmag- és Terménykereskedelmi Kft.Ferban Hungary Kft.MAG-PACK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SANDOZ Hungária Kereskedelmi Kft.
Arrabona Grain Vetõmag- és Terménykereskedelmi Kft.FERCOM Kommunikációs Kft.Magas és Mélyépítõ Vasbeton Kft.SANDRAS Gazdasági Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
Arracarei Kft.FERDINÁND PATIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.MAGIC TOOLS MUNKAVÉDELMI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.SANDVIK Szerszám és Technológiai Rendszer Magyarország Kft.
ARROW ECS Számítástechnikai Szolgáltató Kft.Ferencvárosi Egészségügyi Szolgáltató Kiemelkedõen Közhasznú Nonprofit Kft.MagiCom Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SaniMix Kereskedelmi Kft.
Arrow Electronics Hungary Kereskedelmi Bt.Ferencvárosi Parkolási Kft.Magister Pharma Kereskedelmi Kft.SANITARIA Fogászati Alap- és Segédanyaggyártó és Forgalmazó Kft.
ARS UNA STUDIO Mûvészeti és Képeslapkiadó Kft.FERENCZ és TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Magistral-trade Kft.SANITAS PHARMA Gyógyszerkereskedelmi Kft.
ARSEN MULTISERVICE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Ferenczi Épületgépészeti Kft.MagNet Magyar Közösségi Bank zártkörûen mûködõ Rt.SANKÓ-ÉP Építõipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ARSEN Van Sales Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FERENCZI ÉS TÁRSAI Végrehajtó IrodaMAGNET-X 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SANNER HUNGARIA Ipari és Kereskedelmi Kft.
ARSENAL Sütõipari és Kereskedelmi Kft.FERIHEGY-AUTÓ Kereskedelmi Kft.Magnetissimo Pénzügyi Zrt.SANO BRUNO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ART DEKO LINE Kft.FERNET-TECHNOLOGY Kft.MAGNEW Kft.SANOFI-AVENTIS Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Zártk��rûen Mûködõ Rt.
Art Group Marketing Kft.FEROL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Magnificat Vacuum Szerviz, Termékforgalmazó és Gyártó Kft.SANOMA DIGITAL MEDIA Közép-európai Kommunikációs Zártkörûen Mûködõ Rt.
ART WORK MÉDIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FEROMIX Csaptelepgyártó és Kereskedelmi Kft.Magnum Hungaria Alfa Építõipari és Szolgáltató Kft.Sanoma Media Budapest Zártkörûen Mûködõ Rt.
ART-EXPORT BOVA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FERR-2004 Ingatlanforgalmazó és Mediációs Kft.Magnum Hungaria Carbon Építõipari és Szolgáltató Kft.SANOTECHNIK HUNGÁRIA Kereskedelmi Kft.
ART-KER JOBB Kereskedelmi Kft.FERR-GROUP Acéltechnikai Kft.Magnum Hungaria Delta Építõipari és Szolgáltató Korlátolt Feleõsségü TársaságSantander Consumer Finance Pénzügyi Vállalkozás Zártkörûen Mûködõ Rt.
Artaco PM Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Ferrero Magyarország Kereskedelmi Kft.Magnum Hungaria Epsilon Építõipari és Szolgáltató Kft.SANTECHBAU Építõipari és Kereskedelmi Kft.
ARTAMONDO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FERRING MAGYARORSZÁG Gyógyszerkereskedelmi Kft.Magnum Hungaria Helium Építõipari és Szolgáltató Kft.SAP Hungary Rendszerek, Alkalmazások és Termékek az Adatfeldolgozásban Informatikai Kft.
ARTCONCEPT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Ferro Business Hungary Kft.Magnum Hungaria Invest Építõipari és Szolgáltató Kft.SAP Public Services Hungary Kft.
Arteus Capital International Kft.FERRO ELECTRONICS Termelõ és Szolgáltató Kft.Magnum Hungaria Kalium Építõipari és Szolgáltató Kft.Saphire Sustainable Development Zártkörûen Mûködõ Rt.
ARTHUR HUNT Személyzeti Tanácsadó Kft.Ferro X-Mas Kft.Magnum Hungaria Universal Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SARGEANT Bitumen Kereskedelmi Kft.
ARTHUR-X Computer Kft.Ferro Zona Kft.MAGNUM Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.Sargent Iskolabusz Szolgáltató Kft.
ARTIST DESIGN STÚDIÓ Kulturális Szolgáltató Kft.Ferro-Fip Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MAGRIGOLD Gabonakereskedelmi Kft.SÁRKÁNY AUTÓCENTER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ARTONIC DESIGN Építészeti Kft.FERRO-FLEX Gép-és Szerkezetgyártó Kft.MAGVETÕ Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.Sárkány Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.
Arttech Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FERRO-PRESS Fémipari Szolgáltató Kft.Magyar Antidopping Csoport Közhasznú Nonprofit Kft.SÁRKÁNY-CENTER Ingatlanhasznosító és Üzemeltetõ Kft.
Artwork Photo Szolgáltató Kft.FERRO-TOOL Szerszámkészítõ és Forgalmazó Zártkörûen Mûködõ Rt.Magyar Áramszolgáltató Kft.SAROLTA BELLON Ponyvakészítõ, Textilfeldolgozó és Szolgáltat�� Kft.
ARVAL Magyarország Jármûparkkezelõ kft.FERRO-TOTAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MAGYAR ARANYKERESKEDÕ Egyszemélyes Zártkörûen Mûködõ Rt.Sas Holding Kft.
ÁRVAVÁR Gyógyszertár Bt.Ferroalfa-Zsiru Kft.Magyar Aranypiac Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SAS Institute Szoftver Értékesítõ és Tanácsadó Kft.
ARYLUX HUNGARY Elektromechanikus Alkatrészgyártó Kft.FERROCAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Magyar Bau Holding Zártkörûen Mûködõ Rt.Sas Magyarország Vagyonkezelõ Kft.
Arysta LifeScience Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FERROIL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Magyar Cetelem Bank Zártkörûen Mûködõ Rt.Sasad Resort Ingatlanfejlesztõ Kft.
AS European Interfood Kft.Ferrokémia Vegyipari Kft.Magyar Cukorgyártó és Forgalmazó Zártkörûen Mûködõ Rt.Sasad-Beregszász Ingatlanforgalmazó Kft.
AS Solutions Kft.FerroNEWEX Kft.MAGYAR DOKA ZSALUTECHNIKA Kft.SASINTER Vállalkozási és Szolgáltató Kft.
AS-FOODS Csomagoló és Kereskedelmi Kft.FERROPAINT Kft.Magyar Duty-Free Kereskedelmi Kft.SAT Útjavító Kft.
ASA Építõipari Kft.FERROPORT Fedett Átrakó és Raktározó Kft.Magyar Energiakereskedõ és Távközlési Zártkörûen Mûködõ Rt.SAT-PRINT Kereskedelmi Kft.
ASBIS Magyarország Kereskedelmi Kft.FERRY Contact Képviseleti és Kereskedelmi Kft.Magyar Építõ Zártkörûen Mûködõ Rt.SATIS MOBIL PROJEKT Építõipari Kft.
Ascendum Építõgépek Hungária Kereskedelmi Kft.FERRYKER TURBO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Magyar Építõanyag Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.Sau Export Kft.
ASCO HUNGARIA Nagykereskedelmi Kft.FertiCAD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Magyar Éremkibocsátó Intézet Kft.Saubermacher-Magyarország Szolgáltató Kft.
ASCO Mágnesszelep Kft.FERZOL 2009 Kereskedelmi Kft.Magyar Export-Import Bank Zártkörûen Mûködõ Rt.SAUBERPRINT Kft.
ASCONA Kereskedelmi és Szervezõ Kft.Festékipari Kutató-Fejlesztõ és Vállalkozó Kft.Magyar Exporthitel Biztosító Zártkörûen mûködõ Rt.SAUTER Épület Automatikai és Rendszertechnikai Kft.
AsiaNet Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FESTO Automatika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Magyar Fogászati Turizmus Szervezõ Kft.SAXOO International Kereskedelmi Kft.
ASIX DISTRIBUTION Kereskedelmi Kft.FESTO-AM Gyártó Kft.Magyar Földgázkereskedõ Zártkörûen Mûködõ Rt.SAXUM Corporate Finance Zártkörûen Mûködõ Rt.
ASK-M Mûszertervezõ, Gyártó és Szolgáltató Kft.Fészek Aranya Baromfitartó és Baromfitermék Forgalmazó Kft.Magyar Földgáztároló Zártkörûen Mûködõ Rt.SBC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ASM SECURITY Biztonságtechnikai Kft.FESZO-TRADE Felületvédelmi Szerviz és Kereskedelmi Kft.Magyar Gabona és Termõföld Nagykereskedelmi Kft.Sberbank Magyarország Zártkörûen Mûködõ Rt.
Aspectis Informatikai és Biztonságtechnikai Kft.FESZOFE Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató és Ellátó Nonprofit Kft.MAGYAR GABONA Kereskedelmi Kft.SBGB HUNGARY Tanácsadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ASPEN TECHNOLÓGIA Ipari és Szolgáltató Kft.Fétis Kereskedelmi Kft.Magyar GALLUP Intézet Közvélemény és Piackutató Kft.SBGK IRODAI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI Kft.
ASPICO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FEV IX. Ferencvárosi Vagyonkezelõ és Városfejlesztõ Zártkör��en Mûködõ Rt.Magyar Gáz Depo Kft.SBP Systems Kft.
Aspire Trade Hungary Kft.FEX-FOOD Kft.MAGYAR GÉPÉSZ Építõipari Kivitelezõ és Szolgáltató Kft.SC OUTLET Ingatlanforgalmazó Kft.
ASR PETROL Kft.FEZOSZA-Hungary Kft.Magyar Halászbástya Étteremüzemeltetõ Kft.SC-SCAN Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ASSA ABLOY Entrance Systems Kft.FF Fémfeldolgozó Zrt.Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati EgyesülésSC-Tec Szerszámgépgyártó Kft.
ASSA ABLOY Hungary Kereskedelmi Kft.FGF ELEKTRONIKA Nemzetközi Nagy-és Kiskereskedelmi Kft.MAGYAR HÍRLAP Kiadói Kft.SCA HYGIENE PRODUCTS Kereskedelmi Kft.
Assembly Line Kft.FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt.MAGYAR HORIZONT ENERGIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SCA-HUNGÁRIA Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Assist - Trend Budapest Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FH Gasztro Kereskedelmi és Vendéglátóipari Kft.MAGYAR INNOVÁCIÓS TÁRSASÁG Kft.SCAN SIGN Fénycsõ- és Feliratgyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ASSONO Magyarország Távközlési Kft.FHB Életjáradék Ingatlanbefektetõ Zártkörûen Mûködõ Rt.Magyar Konyha Kft.SCAN UNION INTERNATIONAL Kereskedelmi Kft.
ASSUR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FHB Ingatlan Zártkörûen Mûködõ Rt.Magyar Könyvvizsgáló Kamara Oktatási Központ Kft.SCANMEDIC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ASSZISZTENCIA Szervezõ Kft.FHB Jelzálogbank Nyilvánosan Mûködõ Rt.Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft.SCB TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AST-American Service Idegenforgalmi Kft.FHB Kereskedelmi Bank Zártkörûen Mûködõ Rt.Magyar Közút Nonprofit Zártkörûen Mûködõ Rt.SCF Partners Hungary Kft.
Astellas Pharma Kereskedelmi Kft.FHP AGROHÁZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Magyar Lapterjesztõ Zártkörûen Mûködõ Rt.SCH-ÓZON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ASTIMEX Kereskedelmi Kft.FHP TRADING HUNGARY Zártkörûen Mûködõ Rt.MAGYAR MEZÕGAZDASÁG Kiadói, Sajtó, Reklám, Propaganda Kft.Schaeffler Magyarország Ipari Kft.
ASTOR KONZORCIUM Kereskedelmi Szolgáltató Kft.FIAL-CO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Magyar Moziüzemeltetõ Kft.Schaerdinger Hungária Kereskedelmi Kft.
ASTRA Logisztikai Kft.FIAT Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft.Magyar Nemzeti BankSCHAUER-HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ASTRA-MODELL Építõipari, Kivitelezõ és Fõvállalkozó Kft.FIBAU Építési-Szolgáltató Kft.Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Énekkar és Kottatár Nonprofit Kft.Schenker Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft.
AstraZeneca Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FIBIT Media Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Magyar Nemzeti Filmalap Közhasznú Nonprofit Zártkörûen mûködõ Rt.SCHILLER AUTÓHÁZ Kft.
Astron Informatikai Fejlesztõ és Tanácsadó Kft.FIDELIO MEDIA Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Magyar Nemzeti Vagyonkezelõ Zártkörûen mûködõ Rt.SCHILLER DRÁVA PERFEKT AUTÓ Gépjármû Kereskedelmi és Javító Szolgáltató Kft.
ASYS/EKRA Automation Gyártási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FIEGE Szállítmányozási és Logisztikai Kft.Magyar Pénzváltó Kereskedelmi Kft.SCHIN Ingatlanhasznosító és Kezelõ Kft.
ÁSZ Kulturális és Szolgáltató Bt.FILATER Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.Magyar Pénzverõ Zártkörûen Mûködõ Rt.Schindler Hungária Lift és Mozgólépcsõ Kft.
ASZDA Kereskedelmi Kft.FILM-ART Mûvészeti és Kereskedelmi Kft.Magyar Posta Biztosító Zártkörûen Mûködõ Rt.Schmelzmetall Hungaria Fémkohászati és -kereskedelmi Kft.
ASZFALT - DUÓ 2000 Útépítõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FILMPARTNERS Mûvészeti, Filmgyártó és Filmforgalmazó Kft.Magyar Posta Zártkörûen Mûködõ Rt.SCHMIDT + BENDER Hungária Optikai Kft.
ASZFALT DIVÍZIÓ Ipari és Szolgáltató Kft.Filmservice Mûvészeti Filmgyártó és Filmforgalmazó Kft.Magyar RTL Televízió Zártkörûen Mûködõ Rt.SCHMOLZ + BICKENBACH MAGYARORSZÁG Kft.
ASZFALTBETON Vállalkozási és Kereskedelmi Kft.FILMTEAM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Magyar Sajt Kft.SCHNEIDER ELECTRIC HUNGÁRIA Villamossági Zártkörûen Mûködõ Rt.
AT&T Globális Hálózati Szolgáltatások Magyarország Kft.FILOMÉNA PATIKA Gyógyszerkereskedelmi és Szolgáltató Bt.Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörûen mûködõ Rt.Schneider Globalsped Szállítmányozási és Logisztikai Kft.
ATALIAN FACILITY MANAGEMENT & GLOBAL SERVICES Kft.filter:max Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Magyar Telefon-Média Intézet Kft.SCHNELL Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
ATALIAN GLOBAL SERVICES & SECURITY Kft.FINACONT Szolgáltató és Tanácsadó Kft.Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Mûködõ Rt.SCHNELL ÖL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ATALIAN Global Services Hungary Zártkörûen Mûködõ Rt.FINALYSE Budapest Üzleti és Pénzügyi Tanácsadó Kft.Magyar Televízió Nonprofit Zártkörûen Mûködõ Rt.SCHOELLER ALLIBERT Kereskedelmi Kft.
ATD Alpha Thomson Digital Kft.Fine Human Kft.Magyar Turizmus Zártkörûen Mûködõ Rt.SCHOELLER-BLECKMANN EDELSTAHLROHR PHÖNIX Nemesacél Kereskedelmi Kft.
Atd-Tech Kft.FINESA Plusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Magyar United Papíripari Gépgyár Zártkörûen Mûködõ Rt.Schrack Seconet Biztonságtechnikai Kft
ATEKNEA Solutions Hungary Kft.FINEXT Befektetési Alapkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.Magyar Virtuózok Mûvészeti Nonprofit Kft.Schrack Technik Kereskedelmi Kft.
ATESTOR Anyagvizsgálat-Méréstechnika Kft.FINEZZA Vendéglátóipari Kft.Magyarnarancs. hu Lapkiadó Kft.Schubert Music Publishing Kiadó Kft.
ATEV Fehérjefeldolgozó Zártkörûen Mûködõ Rt.FINN ÚT Tanácsadó és Szolgáltató Kft.Magyarországi Hangszórógyártó Kft.SCHWEIZER ZAHNARZT-MENEDZSMENT Kft.
ATEV Logisztik Kft.FINO-FOOD Élelmiszerfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.Magyarországi Vasútépítõ Építõipari és Szolgáltató Kft. baSCI-Hálózat Távközlési és Hálózatintegrációs zártkörûen mûködõ Rt.
ATEVSZOLG Innovációs és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Finombõrgyártó Zártkörûen Mûködõ Rt.MAGYAROS KENYÉR Sütõipari Kft.Science Consulting Projektmenedzser Kft.
Athenaeum Kiadó Kft.FIORENTINI HUNGARY Gáztechnikai és Energetikai Kft.MagyTrax Media Szórakoztatóipari Kft.Science Office Complex Kft.
ÁTI DEPO Közraktározási Zártkörûen Mûködõ Rt.FIRMA-GOLD SZTÁR Kft.MAHART Container Center Szolgáltató Kft.Scientific Games Szerencsejáték Szolgáltatások Kft.
Atigris Informatika Zártkörûen Mûködõ Rt.First Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MAHART Gabonatárház Mezõgazdasági Termék Raktározó Szállítmányozó Forgalmazó és Termelõ Kft.SCINTILLA Mérnöki Iroda Kft.
ATIVA Építõ, Ingatlan és Vagyonkezelõ Kft.First Data Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MAHART-PassNave Személyhajózási Kft.SCITEC Ipari és Kereskedelmi Kft.
ATLANTIC DESIGN Kereskedelmi Kft.first facility Ingatlankezelõ Kft.MAHIR CITYPOSTER Kft.Scolar Kiadó Kft.
ATLANTIC FLY Utazásszervezõ és Repülõjegyértékesítõ Szolg��ltató Bt.First Kontakt Hungary Kft.MAHIR Kiállítás és Rendezvény Szervezõ és Kivitelezõ Kft.SCORPIÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ATLANTIC GATE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FirstClients Capital Square Kft.MAHIR MAGYAR HIRDETÕ Zártkörûen Mûködõ Rt.SCORTA Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.
ATLANTISZ HOSTESS Közvetítõ és Munkaerõ-kölcsönzõ Kft.Firstmed-FMC Egészségügyi Szolgáltató Kft.MAI CEE Független Biztosítási Alkusz Kft.SCS - Keleti Kereskedelmi zártkörûen mûködõ Rt.
ATLANTISZ Klíma Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.fischer HUNGÁRIA Rögzítõrendszereket Forgalmazó Bt.MAI Független Biztosítási Alkusz Kft.SCS - SECURITY Vagyonvédelmi Kft.
Atlantropa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Fiskars Brands Finland Oy Magyarországi FióktelepeMAIN-SYSTEMS HUNGARY Kereskedelmi Kft.SCTF Szentendre Ingatlanforgalmazó és Ingatlanfejlesztõ Kft.
ATLASZ 2004 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FIT-OUT INTERNATIONAL Befejezõ Építõ-Szakipari Kft.MAISADOUR MAGYARORSZÁG Kereskedelmi Kft.SCTO Bécsi Út Ingatlanfejlesztõ és Ingatlanhasznosító Kft.
ATLASZ-AUTÓ Kft.Fitofill-Frosty Kft.Májer Színesfémfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.SDI Sun Studio Magyarország Szinkron- és Feliratkészítõ Kft.
ATLASZ-PLUSZ TRANSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FITOLAND Kereskedelmi és Mezõgazdasági Kft.Majestic Food Kereskedelmi Kft.SE Campus Ingatlanfejlesztõ és Hasznosító Kft.
ATLASZ-QUALITY Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft.FitOut Budapest Kft.MAJOLIKA Szakipari Szolgáltató Kft.SE-CEE Schneider Electric Közép-Kelet Európai Kft.
ATLASZ-WORLD TRAVEL Idegenforgalmi Kft.Fittnesstwentyfour Szellemi Alkotás kezelõ Kft.MAK Mecsek Autópálya Koncessziós Zártkörûen Mûködõ Rt.Seahorse Nemzetközi Szállítmányozási és Kereskedelmi Kft.
ATM Technology Kft.FIVE STARS Idegenforgalmi Szolgáltató Bt.MAKAI-BAU Építõipari, Ingatlanhasznosító Kft.SEAL RING Hidraulika és Tömítéstechnikai Központok Kft.
atmedia Kft.FJORDIN Kereskedelmi Kft.Make-Profit Kft.Sealorient Ipari, Kereskedelmi és Szerviz Kft.
ATOLL TECHNOLOGIES Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft.FLAGRANS-2001 Jármûmûszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelõsségü TársaságMakhteshim Agan Hungary Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.SEAWEAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ATON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FLANSCH-TECH Kohászati Termék és Szerelvénykereskedelmi Kft.MAKRO 69 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SEB Ingatlankezelési Kft.
Atos IT Solutions and Services GmbH Magyarországi FióktelepeFLAS Kereskedelmi Kft.MAKRONEXT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SEB-IMMOBILIA Ingatlankezelési Kft.
ATP HUNGARIA Tervezõ Kft.Flash Europe Hungary Kft.MAKROVILÁG Utazási Iroda, Kereskedelmi, Szolgáltató és Könyvkiadó Kft.SEBA Hungaria Mérõmûszerkereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ATRI-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.FLASHBACK MOVIEBAR PRODUCTIONS Szolgáltató Kft.MALAC ÉS MÁS Kft.Sebestyén és Társa Építõipari Kft.
atrido systems Kft.Flashing Image Kft.Malév Air Tours Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.SEC-COM-LINE Építõipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ATRIS Külkereskedelmi és Szolgáltató Kft.Flashlight Média Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.MALÉV GH Földi Kiszolgáló Zártkörûen Mûködõ Rt.SEC-WOLF Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.
Atrium Centers Management Ingatlanhasznosító Kft.FLAXCOM HOLDING Elektronikai és Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.MALIMON-BAU Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SECO TOOLS Kereskedelmi Kft.
Átrium Park Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Kft.FLEKK-INVEST Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MALOM Ingatlanhasznosító és Üzemeltetõ Kft.SECOSER Európai Kereskedelmi és Szerviz Kft.
ATRIUM PRODUCTIONS Filmgyártó és Forgalmazó Kft.FLEKWH Szolgáltató Kft.MALOM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Secret Control GPS Vagyonvédelmi Kft.
ATROPA BELLADONNA Gyógyszeripari Termékeket Termelõ, Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.FLERON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MALTACOURT LOGISTICS EUROPE Kft.Securicum Zártkörûen Mûködõ Rt.
ATRYUM INVEST Építõipari és Kereskedelmi Kft.Fleur Center Virágkereskedelmi és Szolgáltató Kft.MaMMa Egészségügyi Zártkörûen mûködõ Rt.SECURIMASTER Tanácsadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ATT Kereskedelmi Kft.Fleur de Santé Kozmetikai Kft.mammagency Kulturális Szolgáltató Kft.Securitas Biztonsági Szolgáltatások Magyarország Kft.
ATTASE Hungary Kereskedelmi Kft.FlexiTon Információtechnológiai Kft.MAMMUT HÚS Kereskedelmi Kft.SECURITON Szolgáltató Kft.
Attila-Hun Ingatlankezelõ Kft.FlexLink Systems Automatikai Kft.MAMMUT Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Security Patent Élõerõ Kft.
ATV Elsõ Magyar Magántelevíziós zártkörûen mûködõ Rt.Flexman Robotics Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MAMTEX Kereskedelmi KftSÉD-NYOMDA Nyomdaipari, Kiadói és Kereskedelmi Kft.
ATYS-CO Kft.FLEXO Tüzeléstechnikai Szolgáltató Kft.Mamut-Tel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SEF MULL Kft.
AUDATEX-MAGYARORSZÁG Gépjármû - Számítástechnikai Kft.FLEXOFT Consulting Fejlesztõ és Tanácsadó Kft.MAN-RENTING Kft.Segafredo Zanetti Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AUDE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FLEXTRA-LAB Mûszerjavító és Kereskedelmi Kft.MANAGEMENT PARTNERS Holding Zártkörûen Mûködõ Rt.Segítõ Kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft.
AUDIOFON Egészségügyi és Szolgáltató Kft.FLEXUM Termelõ és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Manestis Kft.SEITAN Kft.
AURA MILK Kft.FLEXYS Számítástechnikai Rendszerház Kft.Mangal Ilona Sertéshízlalda Termelõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Sejtbank Egészségügyi Szolgáltató Kft.
AURANCIA Gyógyszertár Kft.FLICK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MANGO HUNGARY Kereskedelmi Kft.SELECT `86 Kereskedelmi Kft.
AURASYSTEM Informatikai Szolgáltató Kft.FLIX Szolgáltató Kft.Manhattan Development Alfa Építõipari és Szolgáltató Kft.Selecta Hungary Automataüzemeltetõ Kft.
AURIS-RON Építõ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FLOR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Manhattan Development Global Építõipari és Szolgáltató Kft.SELECTOR Export-Import Gyártó és Forgalmazó Kft.
Auro-Science Consulting Kereskedelmi Kft.FLORA PATIKA Gyógyszerkereskedelmi Bt.Manhattan Development Ingatlanhasznosító és Fejlesztõ Kft.SELECTRADE DIGITAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Auronex Kft.FLORA-MOBIL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Manhattan Real Estate Management Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SELECTRADE Ingatlanhasznosító Kft.
AURORA PATIKA Kereskedelmi Bt.FLOREN COSMETIC Kozmetikai Cikkeket Gyártó és Forgalmazó Kft.Manitu Solar Kft.SELL PLACE MÉDIA SZOLGÁLTATÓ Kft.
AUSTROMAR Szállítmányozási és Kereskedelmi Kft.FLORETUM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MANN IMPEX Kft.SEMCON Informatikai Tervezõ és Fejlesztõ Kft.
Autamarocchi Szolgáltató Kft.Flórián Téri Gyógyszertár Bt.MANOOI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.SEMILAB Félvezetõ Fizikai Laboratórium Zártkörûen mûködõ Rt.
AUTER Elektronikai Kft.Flotta Taxi Kft.Manpower Business Solutions Kft.SEMMELWEIS Egészségügyi Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
Autó Ciklon Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FLOW Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Kft.MANPOWER Munkaerõ Szervezési Kft.Semper Idem Rendszerfejlesztõ és Üzemeltetõ Kft.
AUTÓ FINISH Kereskedelmi Kft.Flowell Mérnökiroda Kft.manroland Magyarország Kereskedelmi és Vevõszolgálati Kft.SEMPERMED Magyarország Kereskedelmi Kft.
AUTÓ KONTÚR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FLOYD Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.ManServ Üzemeltetési és Szolgáltató Kft.SENIOR PLUSZ 2011 Kft.
AUTO LINE CAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FLP-BAU Építõipari Kft.Mansion Danube Hungary Kft.Sense/Net Zrt.
AUTÓ MIRAI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Fluid Management Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Mansory Építõipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SENSELEKTRO Szolgáltató, Mûszaki Fejlesztõ és Kereskedelmi Kft.
Auto Palace Hungary Kft.FLUVIUS Hajózási és Szállítmányozási Kft.MANULI STRETCH MAGYARORSZÁG Kereskedelmi, Tanácsadó és Szolgáltató Kft.Sententia Group Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
AUTO PARK MAXABO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FLY4LESS Légiszolgáltató Kft.MÁOK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SENZOR Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Autó Plussz Autókereskedelmi Kft.FMB Service Ipari és Szolgáltató Kft.MAP TECHNOLOGIES Gyártó és Kereskedelmi Kft.SEPFA Hungária Kereskedelmi Kft.
AUTO SECURIT Elektronikai Vagyonvédelmi Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.FMC Dialízis Center Egészségügyi Kft.MAPE-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségü TársaságSEPTOX Kórház és Egészségügyi Hulladékokat Gyûjtõ, Száll��tó és Ártalmatlanító Kft.
AUTÓ TITÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FMS Food Machinery Solution Kereskedelmi KftMAPLE PROPERTY Ingatlanforgalmazó Kft.SEPULCHRE HUNGARY Kereskedelmi Kft.
Autó Triplex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FMV Szolgáltató Kft.MAPO - Bau Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Ser-Land Stúdió Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
AUTO-BOGART Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FMZ Primus Ingatlanfejlesztõ Kft.Mara Patika 2002 Gyógyszerkereskedelmi és Szolgáltató Bt.SERAPHINE SECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.
Autó-Derzbach Márkaszerviz és Kereskedés Kft.FMZ Savaria Szolgáltató Kft.MARC TEAM 2008 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SERCO Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
AUTÓ-FORRÁS Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FNJ PROIMPEX Kft.MARCAL-METAL Kft.SERES-EXTRA Építõipari Kft.
Autó-Fort Kereskedelmi és Autójavító Kft.Fo-Koz Food Kft.MARCALHORGANY Öntöde és Kereskedelmi Kft.SERICOL MÁRKA Kereskedelmi Kft.
AUTO-MAX PLUS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Fo-Koz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MARCAS MC Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.SERMAN TELECOM Szolgáltató Kft.
AUTÓ-ÓBUDA Szerviz és Kft.FÕBER Nemzetközi Ingatlanfejlesztõ és Mérnöki Zártkörûen Mûködõ Rt.Marché Restaurants Hungary Kft.Serman-Drink Kft.
AUTÓ-SZENTMIHÁLY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FOBU Állatforgalmi Húsipari és Kereskedelmi Kft.MARCHIOL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SERVERINFO-INGATLAN Ingatlanberuházó Kft.
AUTÓ-ÚJPEST Általános Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Focus Media Advertising Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MARCON TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Service 4 You Operation Kft.
Autó-Universum Gépjármûkereskedelmi és Szolgáltató Kft.FOCUS MEDICAL Egészségügyi, Szolgáltató Kft.MARCSI FRUIT Kft.SERVICE FILM POSITIVE Filmgyártó és Szolgáltató Kft.
AutoCarma Zugló Kft.FOCUSFOX Digital Videó Stúdió Kft.MARESI FOODBROKER Kereskedelmi Kft.Servier Gyógyászati Vegytani Kutatóintézet Zártkörûen Mûködõ Rt.
AUTÓCENTRUM Szabó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FODOR Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Margarete Autó Kft.SERVIER HUNGARIA Kereskedelmi Kft.
AUTOCITY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FÕÉPSZER Építõ és Fõvállalkozó Kft.MARGITTAI Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SERVIND Hungary Kft.
Autohome Magyarország Szolgáltató Kft.FOGARASI Épületgépészeti és Mûszaki Kereskedelmi Kft.MÁRIA TRADE Szállítási és Szolgáltató Kft.SERVINO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AUTOHOUSE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FOGASKERÉKGYÁR Kivitelezõ, Gyártó, Fejlesztõ Kereskedelmi Kft.Mária-ház Ingatlanhasznosító Kft.SETINO HUNGARY Kereskedelmi Kft.
AUTÓKER HOLDING zártkörûen mûködõ Rt.FÕGÁZ Földgázelosztási Kft.MARIANNA PATIKA Gyógyszerkereskedelmi Bt.Setup Team Kft.
AUTÓKER ÓBUDA Autókereskedelmi Kft.Fogyasztó- és Szépségcentrum Képzõ és Szolgáltató Kft.MÁRIÁSSY HÁZ Ingatlanberuházó és Forgalmazó Kft.SEUSO SILVER RESORT CD Ingatlanfejlesztõ Kft.
Automata Bejáratok Specialistája Nagykereskedelmi Kft.Foirszin Trade Kft.Marina Part Construction Ingatlanfejlesztõ Kft.SEUSO SILVER RESORT Ingatlanfejlesztõ Kft.
Automax Szerviz Kereskedelmi és Szogáltató Kft.FÕKEFE Rehabilitációs Foglalkoztató Ipari Nonprofit Kft.Marina-Part Beach Ingatlanfejlesztõ Kft.SEW-EURODRIVE Ipari és Kereskedelmi Kft.
AUTOMOBILE STOCK Gépjármû- kereskedelmi Kft.FÕKÉTÜSZ Fõvárosi Kéményseprõipari Kft.MARJÁN és TÁRSA Kereskedelmi Kft.SEWS-Components Europe B. V. Magyarországi Fióktelepe
AutoMulti Car Kft.FOKINVEST PLUSSZ Ingatlan Bérbeadó és Üzemeltetõ Kft.MARK Consulting Ingatlan és Vagyonkezelõ Kft.SG Eszközfinanszírozás Magyarország Pénzügyi Szolgáltató Z��rtkörûen Mûködõ Rt.
AUTONET-HUNGARY Gyorsszerviz Kft.FOKUS Hungária Irodaszer Kereskedelmi Kft.MARK M.V.E. Kereskedelmi Kft.SG Eszközlízing Magyarország Szolgáltató Kft.
AUTONETT Autóápoló és Szolgáltató Kft.FÖLDVÁRI-KER Kereskedelmi Kft.Market Építõ Zártkörûen Mûködõ Rt.SGS Hungária Minõségellenõrzõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Autonóm ÉSZT-SZEF Vagyonkezelõ Kft.FOLIA CARGO PACK Ipari és Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.MARKET Épületszerviz Karbantartó Kft.SHAKER-MAKER Kft.
AUTÓSZALON DUNA Kereskedelmi Kft.FOLKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MARKET GROUPE Magyarország Kereskedelmi Bt.SHALOM-SZÁLLODA Építõ és Üzemeltetõ Zártkörûen Mûködõ Rt.
AUTÓSZIGET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Folprint Zöldnyomda Kft.MARKET International Zártkörûen Mûködõ Rt.Shanghai Qiushi Nemzetközi Kereskedelmi Kft.
AUTOTÁL Biztosítási Szolgáltató Kft.FOLTRADE Csomagolástechnikai Kereskedelmi Kft.MARKETBAU-REMEHA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SHARK 95 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AUTOTRIB TRIBOLÓGIAI KUTATÓ ÉS FEJLESZTÕ Kft.FÕMTERV Mérnöki Tervezõ Zrt.MARKETERING Kft.SHARP Electronics (Europe) GmbH Magyarországi Fióktelepe
AVA PANNONIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FÕMTERV`TT FÕVÁROSI MÉRNÖKI TERVEZÕ ÉS TANÁCSADÓ Zrt.MARKETING DATA 1. Informatikai és Szolgáltató Kft.SHARXTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AVALON Car(e) Services Kft.FONCIERE POLYGONE HUNGARIA Rendezvényszervezõ Kft.Marketing World Ingatlanügynöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Shell Hungary Kereskedelmi zártkörûen mûködõ Rt.
AVALON-NET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FÕNIX - MED Egészségügyi Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Marketinghouse Kft.SHIDAI 168 Kereskedelmi Kft.
AVALONI Nyomdaipari, Reklámszolgáltató és Kereskedelmi Kft.FOOD CENTRAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MARKETMERCUR Acélszerkezet Gyártó és Kereskedelmi Kft.Shikun & Binui R.E.D. Cornerstone Ingatlanfejlesztõ Kft.
AVANGLION Kereskedelmi Kft.FOOD CONTRACT HUNGARY Élelmiszer Nagykereskedelmi Kft.Markgold Ingatlanforgalmazási Kft.SHIRAZ TEAM Szállodaüzemeltetõ Kft.
Avantgarde Public Relations Kft.Food Friends Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MARKO04 Zártkörûen Mûködõ Rt.ShiwaForce.com Zártkörûen Mûködõ Rt.
AVANTGARDE-DESIGN Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FOOD GENERAL HUNGARIA Kereskedelmi Kft.MARKOM-TEAM Szolgáltató Kft.SHOEBOX Kereskedelmi Kft.
Avanzo-Trade Kft.Food Komplex Hungary Kft.MARKOÓ Munkavédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SHOP-ASSISTANT Építõipari és Kereskedelmi Kft.
AVAS EGÉSZSÉGÜGYI CENTRUM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Food Planet Hungary Kft.MARKOTEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SHOPGUARD Kereskedelmi Kft.
Avaya Magyarország Kommunikációs Kft.FOODLE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Marks and Spencer (Hungary) Kft.Shopline-webáruház Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Mûködõ Rt.
Avenida Travel Kereskedelmi, Szolgáltató és Idegenforgalmi Kft.Foodnet Kft.Maros utca Építési és Ingatlanhasznosítási Kft.Shortcut Communications Kft.
AVENTA 96 Szolgáltató Kft.Foodorgany Kereskedelmi Kft.MAROSPORT Kereskedelmi Kft.Show & Game Produkciós Kft.
Avestus Real Estate Hungary Kft.FOOLY STÚDIÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MARÓT BUDAPEST Kereskedelmi Szolgáltató Kft.Showtime Budapest Produkciós és Rendezvény Szolgáltató Kft.
AVIS Budget Group BSC Kft.FOOM Hungary Kft.Marquard Média Magyarország Kiadó Kft.SHOX Motoros Ruházat Kereskedelmi Kft.
AVITOHOL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Foot Locker Hungary Ruházati és Cipõkereskedelmi Kft.MarronePower Ipari, Szolgáltató és Fejlesztõ Kft.SHP Hungária Ügynöki és Kereskedelmi Kft.
AVIV TRAVEL - TRADE 2000 Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.FOR MAX Export-Import Kft.Mars Magyarország Értékesítõ BtSI-PEX `98 Kereskedelmi Kft.
ÁVKVILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FOR TWO Kulturális- és Szabadidõprogram Szervezõ, Propaganda és Szolgáltató Kft.Mars Magyarország Kisállateledel Gyártó Kft.SIA Central Europe Zártkörûen Mûködõ Rt.
AVL AUTÓKUT Mérnöki Kft.FOR-TOP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MARS Mozgóképgyártó Kft.SICONTACT Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
AVM KONFERENCIATECHNIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FORCE Építõipari Tervezõ és Kivitelezõ Kft.Marseus Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SIDERO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AVNER CONSULT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FORCE-VÉD Szolgáltató Kft.Marsh Kockázatkezelési, Tanácsadó és Biztosítási Alkusz Kft.SIEMAC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Avnet Technology Solutions Kereskedelmi Kft.Forceps Gyógyszerkereskedelmi Kft.MARSHALLER Repülõjegy Iroda Kft.Siemens Audiológiai Technika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ÁVNY - Állami Vagyonnyilvántartási Kft.FÖRCH Kereskedelmi Kft.MÁRTI és Társai Gyógyszer Kiskereskedelmi Bt.Siemens PSE Program- és Rendszerfejlesztõ Kft.
AVONYR COMPANY Kft.Forever Living Products Egészségügyi Élelmezési és Kozmetikai Termékeket Forgalmazó Kft., MagyarországMARTIMPEX-MEAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Siemens termelõ, szolgáltató és kereskedelmi zártkörûen mûködõ Rt.
AVSpecialista Kereskedelmi Kft.FOREXISH Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Martin Braun Kereskedelmi Kft.SIETE ISLAS 2001 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AVUS Budapest Nemzetközi Kárrendezõ és Tanácsadó Kft.Forgó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Martinyak Kereskedelmi Kft.Sigma Technology Magyarország Informatikai Kft.
AWA 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FÓRIZS PATIKA Bt.MARTON Mûszaki Szakértõ Iroda Kft.SIGMA TRADE Kereskedelmi és Mûszaki Szolgáltató Kft.
AWO+ Munkaerõközvetítõ és Szolgáltató Kft.FORKOVA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Marubeni (Magyarország) Mérnöki és Építõipari Kft.SIGMA-ALDRICH Kereskedelmi Kft.
AWS Autóüveg Kft.FormAktív Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MARUSIA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.SIGNAL Biztosító Zártkörûen mûködõ Rt.
AWT Rail HU Zártkörûen Mûködõ Rt.Formatex Kereskedelmi Kft.MÁRVÁNY 1993. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SIGNAL Telefontechnika Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
AXA Bank Europe SA Magyarországi FióktelepeFORMATIVE Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Márvány Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Signal-Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AXA Biztosító Zártkörûen Mûködõ Rt.Formel D Magyarország Mûszaki Fejlesztõ Kft.MARY-KER. Kft. Általános Kereskedelmi Kft.SIGNALMIK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AXA Magyarország Befektetési Alapkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.Formidus Élelmiszeripari és Logisztikai Kft.MAS-PLAST Ipari és Szolgáltató Kft.SIGNUMTEL Kereskedelmi Kft.
AXA Money & More Pénzügyi Tanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.FORMULA/400 Informatikai Kft.MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft.SIKA HUNGARIA Kereskedelmi Kft.
AXA Real Estate Investment Managers Central Europe Ingatlankezelõ Kft.FORNAX ICT Infokommunikációs Megoldások Kft.Masonite Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SIKERMIX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AXA Szolgáltató Kft.FORNAX Mûszaki és Gazdasági Tanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.MASPED Elsõ Magyar Általános Szállítmányozási Zártkörûen Mûködõ Rt.SIKK Vagyonkezelõ és Szolgáltató Bt.
AXEL SPRINGER-BUDAPEST KIADÓI Kft.FOROTEL Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Masped Logisztika Logisztikai és Vámügynökségi Kft.SIKLA HUNGÁRIA Kereskedelmi Kft.
AxFlow Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FORR-LAB Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MASSZÍV Szolgáltató és Kereskedõ Kft.SIKOPLAST Recycling, Ipari, Kereskedelmi Kft.
AXICO Informatikai Kft.FORRAIKER Kereskedelmi Kft.MASTER CLEAN PLUS Kft.SILENCE STUDIOS Kft.
AXICONT AUTOMATIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Forrás Mûvészeti Intézet Közhasznú Nonprofit Kft.MASTER MEAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Silenter Kereskedelmi Kft.
AXIS Mérnöki és Gazdasági Tanácsadó Kft.Forrás Unió Tanácsadó Iroda Szolgáltató Kft.MASTERFILM DIGITAL Kulturális Szolgáltató Kft.Silesia Flavours Hungary Kereskedelmi és Élelmiszeripari Kft.
AXN Magyaroszág Szolgáltató Kft.Fors Nova Kft.MASZTODON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SILICON COMPUTERS Számtógép Kereskedelmi Kft.
AZ FLEX Kereskedelmi Kft.FORST HUNGÁRIA VADÁSZATSZERVEZÕ ÉS KERESKEDELMI ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ Rt.MATECO Gyártástechnológiai Kft.Silicon Laboratories Hungary Kft.
AZ-LAND Kereskedelmi Kft.FORT Kereskedelmi Kft.MATERIA MEDICA Gyógyszertár Bt.SILKO & Co. Gazdasági és Szolgáltató Kft.
AZCom Stratégiai Tanácsadó Kft.FORT-BAU THERM Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MATERIAL Építõ és Design Center Ingatlanhasznosító Kft.SILO-TANK Nemzetközi és Belföldi Fuvarozási, Szállítmányozási és Kereskedelmi Kft.
AZD Hungary Építõanyag Kereskedelmi Kft. felszámolás alattForte Mann Group Munkaerõ-kölcsönzõ Kft.MATERIAL TRANSPORT Logisztikai Szolgáltató Kft.Silver Altamira Kft.
AZECO Tanácsadó Kft.Fortis Lease Hungaria Operatív Lízing Zártkörûen Mûködõ Rt.MATERIÁL Vegyipari SzövetkezetSILVER CAR PLUS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Azelis Hungary Kereskedelmi Kft.Fortrader Kft.MATERNITY Magánklinika Kft.SILVER DELIKÁT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
AZF Hungary Húsfeldolgozás Kft.FORTRANS Transzformátor, Hegesztõgép, Villamoskészülék és R��ntgenberendezés Fejlesztõ, Gyártó és Értékesítõ Kft.MATEX KOP Kft.SILVER HOUSE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ÁZSIA Vegyeskereskedelmi Bt.FORTUNA LOGISTIC Szállítmányozási Kft.Matias- Borászat Bortermelõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Silver of fortuna Kft.
AZURE-FRIGO Szolgáltató Kft.FÓRUM Hungary Filmforgalmazó Kft.MÁTRA PARTY Kereskedelmi és Vendéglátó Kft.SILVER STONE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
B & B Budapest Ingatlanfejlesztõ-, Befektetési- és Fenntartó Rt. zártkörûen mûködõ Rt.FORUM MÉDIA Kiadó Kft.MÁTRA-GÉPIPARI Kereskedelmi Kft.SILVERTRON Nemesfém Kereskedelmi Kft.
B & K Components Kft.FÕSPED 2000 TRANSPORT Fuvarozási és Kereskedelmi Kft.MÁTRAHOLDING Gazdasági Tanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.Silvex Hungary Kft.
B & N Intruzív Építõ, Tervezõ, Kereskedelmi, Szolgáltató Kft.Fõszerviz Kft.Mattel Toys Hungary Értékesítési Kft.SILVO Építõipari, Szakipari és Technológiai Szerelõ zártkörûen mûködõ Rt.
B & P Szerelési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FOT-TS Informatikai és Szolgáltató Kft.Mátyás Pince Új Ízei Étteremüzemeltetõ Kft.Silwell Kereskedelmi Kft.
B CONSULTING SERVICE Vagyonvédelmi Kft.FOTA Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MÁTYUS Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.SIM-METAL Kerskedelmi és Szolgáltató Kft.
B Pont Üzletlánc Kft.FÕTÁV-KOMFORT Épületenergetikai Szolgáltató és Fõvállalkozó Kft.MAURI Utazási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SIMI-ÉP KIVITELEZÕ ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.
B TO B Kft.FOTEX Ingatlanfejlesztõ és Karbantartó Kft.MÁV Ingatlankezelõ Kft.SIMKON Külkereskedelmi és Szolgáltató Kft.
B VISIBLE Kft.FOTEX-OFOTÉRT Optikai és Fotocikk Kereskedelmi Kft.MÁV KERT Kertészeti Termelõ, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Simon Advermarket Kft.
B&J Credit Pénzügyi Szolgáltató Kft.FOTOCOPY Irodatechnikai Kft.MÁV Központi Felépítményvizsgáló Kft.SIMON Gyorsétterem Szolgáltató Kft.
B-26 Ingatlanhasznosító Kft.Fotodepo Kft.MÁV Magyar Államvasutak Zártkörûen Mûködõ Rt.SIMOVILL 2006 Világítástechnikai Gyártó és Kereskedelmi Kft.
B-CHEM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FotóSarok Szaküzlet Kft.MÁV NOSZTALGIA Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SimpTech Szoftverfejlesztõ és Tanácsadó Kft.
B-Fiesta Szállítmányozási és Logisztikai Kft.Fototronic Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MÁV Szolgáltató Központ Zártkörûen Mûködõ Rt.SINALISAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
B-H-N Építõipari Kft.Four Gates Hungary Kft.MÁV Tervezõ Intézet Kft.SINAOPT Kereskedelmi Szolgáltató Kft.
B-INDUCOOP Ipari Vállalkozási Kft.FOUR-M Szállítmányozási és Logisztikai Kft.MÁV Vagyonkezelõ Zárkörûen Mûködõ Rt.Sinclair Knight Merz (Europe) Limited Magyarországi Fióktelep
B-Omega-T Üzemeltetési és Vállalkozási Kft.FOURSYS Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.MÁV VASÚTÕR Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.Sinergy Energiaszolgáltató, Beruházó és Tanácsadó Kft.
B-R Faktor Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Fourth Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MÁV-REC Hulladékkezelési, Környezetvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SINI Kereskedelmi Kft.
B-WELL Panzió és Pihenõpark Szolgáltató Kft.Fõv-2 Építõipari és beruházó Zártkörûen Mûködõ Rt.MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörûen Mûködõ Rt.SINOPE SECURITY Biztonságtechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
B. Braun Avitum Hungary Egészségügyi Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Fõvárosi Ásványvíz- és Üdítõipari Zártkörûen Mûködõ Rt.MAVEX-REKORD Vasúti Jármû és Alkatrész Gyártó, Forgalmazó Kft.SINTESI Kereskedelmi és Vállalkozási Kft.
B. Braun Medical Magyarország Orvostechnológiai Kft.Fõvárosi Autópiac Kft.MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Z��rtkörûen Mûködõ Rt.Sió Ingatlan Invest Ingatlanberuházó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
B. F. B. Hungary Szállítmányozási Kft.Fõvárosi Csatornázási Mûvek Mélyépítõ Kft.MAVITEX Textilipari Kft.SIÓ-Concrete Betongyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
B. G. 2000 Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.Fõvárosi Csatornázási Mûvek Zártkörûen Mûködõ Rt.Max & Future Szolgáltató Kft.SIPOS CAR Kereskedelmi, Szolgáltató és Építõipari Kft.
B. K. Group Építõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FÕVÁROSI ÉPÍTÕ ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ Rt.MAX AJTÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SIS Europe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
B. P. SELECTIVE 2001 Kereskedelmi Kft.Fõvárosi Gázmûvek Zártkörûen Mûködõ Rt.MAX-IMMUN Rák-és Immunkutató Kft.SIVA-MONT Épületgépészeti Kft.
B. Q. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Fõvárosi Kertészeti Zártkörûen Mûködõ Nonprofit Rt.Max-Rent Flotta Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Siveritas Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
B. W. A. HANDELS UND BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT Kft.Fõvárosi Közterület-fenntartó Zártkörûen Mûködõ Rt.MAX-Security Vagyonvédelmi Kft.SiWorld Magyarország Távközlési Tervezõ és Kivitelezõ Kft.
B.C.P. Ingatlanfejlesztõ Kft.Fõvárosi Vízmûvek Zártkörûen Mûködõ Rt.MAXABO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SK Car Kereskedelmi Kft.
B.E.K. System Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Fox International Channels Hungary Kft.MAXELL Europe Limited Magyarországi FióktelepeSK.DRINK Kft.
B.L. CREW Szolgáltató Kft.FÕZELÉKFALÓ Vendéglátóipari Zártkörûen Mûködõ Rt.MAXERON Építési Szolgáltató Kft.Skála-Centrum Ingatlanhasznosító Kft.
B.LIZ-ART Reklámügynökség Kft.FQS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.MAXI FOOD Magyarország Kft.Skála-Coop Befektetési Zártkörûen Mûködõ Rt.
B.N.M - Bio Natural Medical Kft.FRAKTUS Kft.MaxiConT Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Skála-Metró Ingatlanhasznosító Kft.
B.P. Iskolaszövetkezet Szinyei Merse Pál GimnáziumFRAMY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Maximal Marketing Kft.Skanska Magyarország Ingatlan Kft.
B.W.C. Kereskedelmi Kft.Frangepán Office Ingatlanhasznosító Kft.Maximize Médiaügynökség Kft.Skarbit Human Kft.
B2i Healthcare Kft.FRANK Diagnosztika Kft.MAXIMONT Ipari, Szerelõ és Szolgáltató Kft.SKARLÁT-HÁZAK Építõipari és Ingatlanforgalmazó Kft.
B6 Security Követõ Személybiztonsági Szolgáltató Kft.Franklin Templeton Magyarország Kft.MAXSTONE Kft.SKC-Consulting Kft.
BA-HA-MA`S Élelmiszer-nagykereskedelmi és Szolgáltató Kft.FREDDO-LINE Élelmiszer, Feldolgozó és Kereskedelmi Kft.MAXTEAM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SKILL-TRADE Kereskedelmi Szolgáltató Kft.
BA-LI GYORSÉTTEREM Vendéglátóipari Kft.FREE GSM ZONE Telekommunikációs és Kereskedelmi Kft.Maxus Hungary Reklámszolgáltatások Kft.Skiny Multibrand Hungary Kereskedelmi Kft.
Baalrogh Szolgáltató és Tanácsadó Kft.FreeSoft Szoftverfejlesztõ és Számítástechnikai Szolgáltató Nyilvánosan Mûködõ Rt.MAYER Villanyszerelési, Villamosbiztonságtechnikai, Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SKOOPY Kft.
Baba Magazin Kiadói Kft.FREEST Tanácsadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MAYO CHIX Magyarország Kereskedelmi Kft.SKORPIÓ PÓLÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BABÓ MOTORS Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.FREESTYLE OK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MAZARS Könyvszakértõ és Tanácsadói Kft.Sky Media Travel Tanácsadó Kft.
Bábolna Élelmiszeripari Kft.Freeway Entertainment Kft.MAZDA MOTOR HUNGARY Jármûkereskedelmi Kft.Sky-log Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Bábolna Környezetbiológiai Központ Kft.Fresenius Kabi Hungary Vegy-, Gyógyszeripari és Kereskedelmi Kft.Mázsa Food Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SlágerAuto Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsség��TársaságTársaság
Bábolnai Logisztikai Kft.FRESENIUS MEDICAL CARE Magyarország Egészségügyi Kft.Mázsa Invest Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SLAVBEL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BABYCARE INTERNATIONAL Kereskedelmi és Képviseleti Kft.FRESH AGENT Kereskedelmi Kft.MÁZSA KÁLVIN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SLAY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BABYLUX Kereskedelmi Kft.Fresh Optical Club Network Kereskedelmi Kft.MÁZSA ORIGÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SLEPP-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Backround System Kft.Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy- és Kiskereskedelmi Kft.Mázsa Palace Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SLEZÁK Szerszámkészítõ Kft.
BÁCS-MIX Kereskedelmi és Innovációs Kft.Freudenberg Háztartási Cikkek Kereskedelmi Bt.MÁZSA PLUSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SLOMO-INVEST Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Badacsonyi Pincegazdaság Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkör��en Mûködõ Rt.FREY WILLE Budapest Kereskedelmi Kft.Mázsa Team Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SMARAGD Gyógyszertár Kft.
BADER Kapcsolószekrények Bt.FrieslandCampina Hungária Kereskedelmi és Termelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.Mázsa Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Smaragd Szivárvány Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BAGI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FRIGALIM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MB Vagyonkezelõ és Kereskedelmi Kft.SMART Centrum Kereskedelmi Kft.
BAGOLY-BETON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FRIGO-HÁZ Hûtéstechnikai Kft.MBC Group Holding Magyarország Kft.Smart Electronic APC Eurologisztika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BAIKO Kft.FRIGOIMPEX Nemzetközi Szállítmányozási Kft.MBE EWB Technológiai Kft.Smart International Magyarország Kft.
BAJATECHNIK Energiaszolgáltató Kft.FRIKOBER Mérnöki Kft.MBIK Magyar Bútoripari Innovációs Központ Zártkörûen Mûködõ Rt.Smart Optika Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Kft.
BAJAX Biztonsági Szolgálat Kft.FRISÖR KLIER Szolgáltató Kft.MBS-BAU Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsságû T��rsaságSmart Service Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BAJNOK 16 Ingatlanforgalmazó-, Építõipari- és Szolgáltató Kft.Friss Élelmiszer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MC-Bauchemie Építõanyagipari és Kereskedelmi Kft.SMI BARANTO Kft.
Bajor-Polár Center Ingatlanhasznosító Zártkörûen Mûködõ Rt.FRISS-MIX Corp. Kft.McBride Hungary Kereskedelmi Kft.SMI-RO Vagyonvédelmi Bt.
BAK GROUP Szolgáltató Kft.Frissbeton Betongyártó és Forgalmazó Kft.McCann Erickson Budapest Nemzetközi Reklámügynökség Kft.Smilepaper.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BAK-TA Ingatlanforgalmazó és Építõiprai Szolgáltató Kft.Frizbi Entertainment Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.McDonalds Promotion Reklámszervezési Kft.SMP Számítás-, Bank- és Biztonságtechnikai Kft.
BAKATOR Kereskedelmi Termeltetõ és Szolgáltató Kft.FROMENT ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS KERESKEDELMI Kft.McDONALD`S Magyarországi Étterem Hálózat Kft.SMP Szerviz Kft.
BAKER TILLY HUNGÁRIA Tanácsadó Kft.FRONT MÉDIA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.McKinsey & Company, Inc. Hungary Magyarországi FióktelepeSNOWFLAKES Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Bakery World Hungary Kft.FRONT-DENT Fogászati Termék Kereskedelmi Kft.MD License Kft.SNOWFOX Gumi Kereskedelmi Kft.
BAKING Építõipari és Szolgáltató Kft.FROWELD Hegesztéstechnikai és Kereskedelmi Kft.MDE Compass Kft.SNOWHILL Informatikai és Média Tanácsadó Kft.
BAKONY Ablaktörlõ-rendszerek Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FRUCAR Kereskedelmi Kft.MDO Kereskedelmi Kft.SODEXO Magyarország Szolgáltató Kft.
Bakosfa Kereskedelmi, Gyártó és Szolgáltató Kft.FRUCTUS LENO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MÉ-BER TÚR 2006 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SODEXO PASS HUNGÁRIA Kft
BALABIT IT Biztonságtechnikai Rendszereket Fejlesztõ és Szolgáltató Kft.FRUIT BOX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ME-ZOL COOPERATION Kft.SOFI TRANS Kft.
Balázs Gépgyártó és Lemezmegmunkáló Kft.FRUITAL Zöldség-Gyümölcs Kereskedelmi Kft.Mea-GOLD Vegyesipari Gyártó és Szolgáltató Kft.SOFIBEL `97 Kereskedelmi Kft.
Balázs Sütöde Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Fruktonik 2008 Kft.Meat-Pack Kft.Soft Consulting Hungary Zrt.
Balázs-Diák Taneszközforgalmazó és Szolgáltató Kft.FRUMENTARIUS TRADE Kft.MEB Holding Kft.SofTax Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
BALI BAU 2008. Kft.FRUTTACORP Kereskedelmi Kft.MEC Hungary Médiaügynökség Kft.SOFTCHEM Mérnöki és Kereskedelmi Kft.
BÁLINT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FRUTTO.HU Kereskedelmi Kft.MEC Interaction Hungary Média Ügynökség Kft.SOHO HOTEL Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft.
BALIREXON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FSC Generál Kft.MEC3 Hungaria Ipari és Kereskedelmi Kft.SOIN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Ballon Építõipari Kft.FSD Packaging Csomagolóanyag Gyártó és Kereskedõ Kft.MECH-MED Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.SOL Hungary Kft.
BALODER-IMEX Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.FTC Labdarúgó Zártkörûen Mûködõ Rt.MECH-VILL System Gépészeti, Villamos Tervezõ és Kivitelezõ Kft.SOL-LIGHT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BALOG-METÁL Fémipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.FTSZV Fõvárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft.MECHANICAL QUALITY Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.SOLAMED Kereskedelmi Kft.
BALZSAM 94 Gyógyszerészeti és Kereskedelmi Kft.FTV Geotechnikai, Geodéziai és Környezetvédelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.Mechel Service Hungary Kft.SOLAR Kereskedelmi Szaktanácsadási Kft.
BAMBARA TEAM Szállodaüzemeltetõ Kft.FUJIFILM (magyarországi) Kereskedelmi Kft.Mecsek Autópálya-üzemeltetõ Zártkörûen Mûködõ Rt.SOLARTIS Megújuló Energiahasznosító Kft.
BAMUTI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Fujitsu Technology Solutions Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDA PHARMA HUNGARY KERESKEDELMI Kft.SOLDIERComm Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BANA TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FULGERIT Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDEXPERT Mûszaki és Gazdasági Szolgáltató Kft.SOLERION Informatikai Szolgáltató Kft.
BANACO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FULL Asztalosipari, Fõvállalkozó Kft.Medexpo Trade Kft.SOLFRUIT Kft.
Banai és Társa Egészségügyi és Tanácsadó Kft.FULL-PACK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.medi Hungary Kft.Solid Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BÁNÁTI + HARTVIG Építész Iroda Kft.Fullness Trade Korlátolt Felelõségû TársaságMEDI-TRADE Kereskedelmi Kft.SOLIDUS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BancTec ECM Solutions GmbH Magyarországi FióktelepeFULLTEC COMPUTER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Media Exchange Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Solit Men Ingatlanforgalmazási-, Gazdasági Tanácsadó, Szolgáltató és Oktató Kft.
BANG LOGISTICS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FUN EVENT Kft.Media Insight Médiaügynökség Kft.SOLON Management Consulting Tanácsadó Bt.
BÁNHIDA Biztonsági és Információs Kft.Fund Options Kft.Media Ludens Játékfejlesztõ és Szolgáltató Kft.SOLTÉSZ + SOLTÉSZ Képviseleti és Kereskedelmi Kft.
BANK ASSISTANCE Informatikai és Tanácsadó Zártkörûen Mûköd�� Rt.Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködõ Rt.MEDIA MARKT - WEST END Video Tv Hifi Elektro Photo Computer Kereskedelmi Kft.Solti Tilia Gyógyszertár Kft.
Bank Biztonság Bizalom Zártkörûen Mûködõ Rt.Fundamenta-Lakáskassza Pénzügyi Közvetítõ KftMEDIA MARKT Arena Video TV Hifi Elektro Photo Computer Kereskedelmi Kft.Solution Factory Reklám és Marketingkommunikációs Kft.
BANK CENTER No. 1. Befektetési és Fejlesztési Kft.Fürdõpark Beruházó és Rendezvényszervezõ Kft.MEDIA MARKT Árkád Video TV Hifi Elektro Fotó Computer Kereskedelmi Kft.Solve.hu Kft.
Bank Immo Ingatlanforgalmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûköd�� Rt.Fûrész-Fa Fafeldolgozó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDIA MARKT DUNA Video TV Hifi Elektro Photo Computer Kereskedelmi Kft.SOLVENT Kereskedõház Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.
Bank-garázs Ingatlanfejlesztési és Vagyonhasznosító Kft.Furian Group Kft.MEDIA MARKT KISPEST Video TV Hifi Elektro Photo Computer Kereskedelmi Kft.SÓLYOM TOOL-TECH Ipari és Kereskedelmi Bt.
BanKonzult Commerce Kereskedelmi Kft.FURUKAWA ELECTRIC Technológiai Intézet Kft.MEDIA MARKT MAMMUT Video TV Hifi Elektro Photo Computer Kereskedelmi Kft.SOM SYSTEM Mérnöki Iroda Kft.
BanKonzult Vill Kereskedelmi Kft.Fusion Befektetési Zártkörûen Mûködõ Rt.MEDIA MARKT Megapark Video TV Hifi Elektro Photo Computer Kereskedelmi Kft.Som-Plast Mûanyagfeldolgozó Kft.
BANKTRADE Banktechnika Kft.FÜSTJEL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDIA MARKT Pólus Center Video Tv Hifi Photo Computer Kereskedelmi Kft.SOMA`S TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Bánkúti Baromfi Nevelõ és Fejlesztési Eredményeket Hasznosító Kft.Fûtõker Trade Gépészeti Berendezéseket Gyártó, Szerelõ Kereskedelmi Kft.MEDIA MARKT Stop Shop Video TV Hifi Elektro Photo Computer Kereskedelmi kftSOMFY Kereskedelmi Kft.
Banyaan Kft.Futuration Hungary Kft.MÉDIA MÁTRIX Média Kft.Somló-Zsák Kender-Juta Csomagolóanyag Gyártó Kft.
Baolong Autótechnikai Kft.Future Fleet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDIA NETWORKS Telekommunikációs és Informatikai Szolgáltató Kft.SOMO-O Kereskedelmi Kft.
BAR CODE SYSTEM HUNGARY Mûszaki Fejlesztõ Kft.Future FM Létesítménygazdálkodási Zártkörûen Mûködõ Rt.Media Optimum Solution Kft.Somos Broadcast Media Zártkörûen Mûködõ Rt.
BARA-DORO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Future Guard Személy- és Vagyonvédelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.Média Present Kft.Son-X. Kereskedelmi Kft.
BARAKA-DIAMOND Ékszerkereskedelmi Kft.Future Management Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.MEDIA SERVICE ZAWADA Kiadó és Szolgáltató Kft.SONADA Kereskedelmi Kft.
Bárdi Autó Magyarország Autóalkatrész-kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.Future Security Személy- és Vagyonvédelmi Zártkörûen Mûköd�� Rt.Media Services Company Magyarország Szolgáltató Kft.SONARMED Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Kft.
Barentz Hungary Nyersanyag Kft.Future Service Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Media-Mania Reklám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SonCity Kereskedelmi Kft.
BARNA HUMÁN Kft.Future Trade & Consulting Kft.MEDIA-STAFF Kft.sonitusMedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BAROSS-2003 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FUTURE TRADING Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDIACITY Magyarország Kiadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Sony Europe Limited Magyarországi Fióktelepe
Barta 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Futureal Management Szolgáltató Kft.MediaCom Magyarország Nemzetközi Médiaügynöki Kft.Sony Music Entertainment Magyarország Kereskedelmi Kft.
Barta Fehérvár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Futurion Informatikai és Szolgáltató Kft.MediaEvent Szolgáltató Kft.Soós és Társa Hûtõtechnikai Zártkörûen Mûködõ Rt.
BARTEC HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.FÜZES CONSULTING Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDIAGNOST Mechanikai és Diagnosztikai Szerkezeteket Gyártó Kft.SOÓS PRINTING KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT
Bartha Project Kft.FÜZES-FARM-95. Állattenyésztési és Szolgáltató Kft.MEDIAL LINE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Soroksár Patika Gyógyszertári Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.
Bartók Udvar 1 Ingatlanfejlesztõ Kft.Füzitõ-GM Energiatermelõ Kft.MédiaLOG Logisztikai zártkörûen mûködõ Rt.SORTIMEX Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségû
BASACOLORS Kft.FW Magyarország Licenciahasznosító Kft.Médialógus Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SOS UPS AMBULANCIA International Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BASATIGI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.FX SOFTWARE Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Z��rtkörûen Mûködõ Rt.MEDIAN L+G Méréstechnikai Bt.SOSTECH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BASE LINE STÚDIÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.G & S PROJEKT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Médianézõ Kft.SOTER-LINE Oktatási Továbbképzõ és Szolgáltató Kft.
BASF Hungária Vegyiáru és Kiegészítõ Termék, Berendezés- és Szolgáltatás Kereskedelmi Kft.G AND B Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Mediaradar Információs Ügynökség Kft.Sourcing Hungary Szolgáltató Kft.
BASIC COLLECTION Kft.G ROBY Buda Kereskedelmi Kft.MEDIATION GROUP Szolgáltató Kft.SOURCING TECHNICAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BASICBLUE Informatikai és Szolgáltató Kft.G ROBY Józsefváros Kereskedelmi Kft.MEDIÁTOR GROUP Reklámügynökség Kft.South Airport Park Duo Ingatlankezelõ Kft.
BASICs Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.G-F 92 Ingatlan- és Vagyonkezelõ Kft.MEDIBIS Külkereskedelmi és Vállalkozásszervezõ Kft.SOVTRANSAVTO HUNGARY Nemzetközi Szállítmányozó Kft.
Basiq Dental Hungary Kft.G-HÍD Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Medica Humana Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SOWEX Elektronika Kft.
BASOR ELEKTRO Gyártó és Kereskedelmi Kft.G-I FLEX Szerszámgyártó Kft.Medical Device Consulting Kft.SOYA GRAIN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BÁSTYA Millenium Kft.G-Star Hungary Kft.MedicalDiary Piac- és Közvéleménykutató, Szoftver Szolgáltat�� Kft.SP SERVICE SECURITY PRO Kft.
Bástya-Õr Objektum Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.G-TECHS Fémszerkezetgyártó és Szolgáltató Kft.MedicalScan Piac- és Közvéleménykutató, Szoftver Szolgáltató Kft.SP-edico Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Bata International Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.G-U Magyarország Kft.Medicare Hungaria Kft.SP. Fuvépker Generál Építõipari és Szolgáltató Kft.
BATA TRANS szállítmányozási és Kereskedelmi Kft.G. F INVESTMENT Kft.MEDICATUS Egészségügyi Szolgáltató Kft.Spa Agency Kft.
BATAM HUMAN Kereskedelmi Kft.G. G. H. Gyártó, Termelõ és Szolgáltató Kft.Medicatus-SPC Beruházó és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Spark Promotions Kereskedelmi Szolgáltató Kft.
BATHÓ Faipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.G. I. F. T. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDICINA B.M. Betegség Megelõzõ Orvosi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.SPARKS Kamera és Világítástechnikai Szolgáltató és Kulturális Kft.
Báthori Furniture Technologies Belsõépítészeti Bt.G. I. T. A. 3 Kereskedelmi Kft.Medicina Könyvkiadó Zártkörûen Mûködõ Rt.SPB Befektetési Zártkörûen Mûködõ Rt.
BAU SYSTEM ML Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.G. Invent Tanácsadó és Szolgáltató Kft.MEDICOR Diagnosztika Ipari, Értékesítõ és Szolgáltató Kft.SPDC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BAU-FIX Építõ-Vállalkozó Kft.G. Steeltoon Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDICOR Elektronika Zrt.Special Central Transport Kft.
BAU-HAUS Építõipari és Szolgáltató Kft.G. T. SZ. Ingatlanfejlesztõ és Üzemeltetõ Kft.Medicover Egészségközpont Zártkörûen Mûködõ Rt.SPECIAL EVENT BUDAPEST Rendezvényszervezõ Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
BAU-KEREPES Építõ és Szolgáltató Kft.G. Tim - Co. Vasúti Jármûmûszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.MEDIFAIR Egészségügyi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SPECIÁLTERV Építõmérnöki Kft.
BAU-SYSTEME 92 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.G. TRANSPORT 96. Szállítmányozási Kft.MEDIKER Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.Spectrum Brands Hungaria Kft.
BAU-VERTIKÁL Építõipari Kft.G.B.T. Hungary Építõipari Szolgáltató Kft.MEDILINE ÜZLETHÁZ Kereskedelmi és Vállalkozási Kft.SPECUAL Kereskedelmi Kft.
BAUCENTER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.G3 Worldwide Hungary Szolgáltató Kft.MEDILUX Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Sped Trans Hungária Szállítmányozó és Tanácsadó Kft.
BAUER Magyarország Speciális Mélyépítõ Kft.G4S Biztonsági Szolgáltatások Zártkörûen mûködõ Rt.MEDIMAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Spedagent Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
BauFrapp Hungary Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.G4S Biztonságtechnikai Zártkörûen mûködõ Rt.MEDIMPEX Gyógyszer-nagykereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.SPEDIMEX HUNGARY Szállítmányozási és Fuvarozó Kft.
BAUKLÁN Szolgáltató Kft.G4S Holding Kft.MEDIMPEX Irodaház Ingatlankezelõ Kft.SPEED PLASTIC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
bauMax Magyarország Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.G4S Készpénzlogisztikai Kft.MEDIMPEX Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.SPEED SPED03 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BAUMEISTER HOLDING ÉPÍTÕIPARI KIVITELEZÕ, FÕVÁLLALKOZÓ ÉS VAGYONKEZELÕ ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ Rt.Gabi Holding Kft.MEDINA TOURS Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SPEEDFITNESS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BAUMGARTNER AUTÓCENTRUM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABLINI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDIPLAN Kórháztervezõ és Egészségügyi Fõvállalkozó Kft.SPEEDING Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BAUMSPEED Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABLINI PREMIUM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDIREX Egészségügyi, Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Speedshop Zártkörûen Mûködõ Rt.
Baurama Építõipari és Szolgáltató Kft.GABLINI Vagyonkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.MEDISO Orvosi Berendezés Fejlesztõ és Szerviz Kft.SPEEDZONE PRODUCTION Kft.
BauTechno Építõipari Zártkörûen Mûködõ Rt.GABO Könyvkiadó és Kereskedõ Kft.MEDIST HUNGARY Kereskedelmi Kft.SPENDER-MIX BUSINESS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BÁV Bizományi Kereskedõház és Záloghitel Zártkörûen Mûködõ Rt.GABOMIX FEED Gabonaforgalmi Takarmányozásfejlesztési és Szolgáltató Kft.Mediszintech Orvostechnikai Kft.SPF TECHNIKA Hûtõ-Fûtõ Rendszertechnikai Kft.
BAVE Facility Management Ingatlanfejlesztõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Gabona Export-Import Kereskedelmi Kft.MeditCom Elsõ Magyar Egészségügyi Rendszerház Kft.SPF-VILL Szolgáltató Kft.
BAWAG Leasing & Fleet Lízing és Autópark Kezelési Kft.GABONA-PROTEIN Kft.MEDITECH Egészségügyi Szolgáltató, Mûszerfejlesztõ és Kereskedelmi Kft.SPI INTERNATIONAL Magyarország Kulturális Szolgáltató Kft.
BAXTER (Hungary) Amerikai Egészségügyi Kft.Gabona-Szál Kft.Mediterrán Kerámia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SPIE Hungária Kft.
Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.GABONAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDITEXIMP Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.SPIKO-REX Fémszerkezetgyártó és Szolgáltató Kft.
BAYER-CENTER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Gabonatár 2005. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDITO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SPIndustries Villamosipari Termelõ és Kereskedelmi Kft.
Bayer-Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Gabonatároló és Logisztikai Kft.Mediversum Kft.SPINNER-HUNGARIA Elektrotechnikai Kft.
BAZALT-KÕ Zártkörûen Mûködõ Rt.Gábor Energetikai és Mérnöki Kft.MEDIWAY Kft.Spiral I. Ingatlanfejlesztõ Kft.
Bazaltech Mérnöki Szolgáltató Kft.GÁDOR PATIKA Kft.MEDIWEL Kft.SPIRIT HOTEL Gyógyszálloda Kft.
BAZSALIKOM Patika Bt.GÁL & TÁRSA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDIWORLD DIAGNOSZTIKAI Egészségügyi és Szolgáltató Kft.SPLC Vagyonkezelõ Kft.
BB IS Kft.GAL-GO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDIWORLD PLUS Egészségügyi Szolgáltató és Tanácsadó Kft.SPLC-T1 Ingatlanfejlesztõ, Ingatlanhasznosító Kft.
BB911 Ingatlanhasznosítási Kft.Gála Export - Import Kereskedelmi Kft.MEDOSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Splendidea Communications Kft.
BBB Plusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GALAKTON Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEDTECH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Spolis-Professional Kft.
BBCS Egészségügyi Szolgáltató Kft.Galatea Nagy és Kiskereskedelmi, Szolgáltató Kft.MEDTRONIC HUNGÁRIA Kereskedelmi Kft.SPORT GLOBAL Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BBKK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Galaxy Hungária Kft.MEDÚZA CATERING Vendéglátóipari Kft.SPORTFAN Menedzser- és Szervezõiroda Kft.
BBM Budaber Zártkörûen Mûködõ Rt.GALENUS Gyógyszerészeti Lap és Könyvkiadó Kft.MEEX Agent Kft.SPOTLESS HUNGARY Kereskedelmi Kft.
BBM Munkaerõ-kölcsönzõ Kft.Galindo Car Gépjármû Flottakezelõ Kft.Mega Fortris HU Gyártó és Kereskedelmi Kft.SPRINT AUTÓSBOLT Kft.
BBO Szolgáltató Kft.GÁLKER Kereskedelmi Kft.Mega Holz Center Kft.SPRINTER Futárszolgálat Kft.
BBQ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Galla Food Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEGA TECHNO Villamosenergia-ipari Mérnökiroda Kft.SPX Flow Technology Hungary Mérnöki és Képviseleti Kft.
BC ENGINEERING Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Galla Társas Kereskedelmi Kft.MEGA TRANS HUNGARY Fuvarozó, Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft.SRC Logistic Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BC LOGISTIC Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felélõség�� TársaságGallCargo Nemzetközi Szállítmányozó és Fuvarozó Kft.MEGA-COOP Kereskedelmi és Építõipari Kft.SRÓF Kereskedelmi Kft.
BC-Therm Energiatermelõ és Szolgáltató Kft.GALÓCA Kereskedelmi Bt.MEGA-LOGISTIC Beruházási és Üzemeltetési Zártkörûen Mûködõ Rt.SSB Energia Termelõ, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
BC7 Business Data System Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GAMAX Informatikai és Munkaerõ-kölcsönzõ Kft.Mega-Vas Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SSP Hungary Vendéglátó Kft.
BCA Hungary Informatikai és Tanácsadó Kft.GAMAXNET Informatikai Kft.Megafilm Service Mûsorgyártó és Szolgáltató Kft.SSR HUNGARY INVEST Ingatlanforgalmazó Kft.
BCD-Travel Hungary Kft.Game Studio Szolgáltató Kft.MEGAFRUCT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ST-Logistic Szállítmányozási Kft.
BCE Szolgáltató Nonprofit Kft.GAMESA WIND Hungary Szél Turbina Szolgáltatói Kft.MEGAGENT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.ST. BÕRGYÁR Ipari és Kereskedelmi Kft.
Bcom Systems Kft.GAMEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEGAHOLZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.St. Jude Medical Orvostechnikai Eszköz Importáló Nagy- és Kiskereskedelmi Kft.
BDI Hungary Kereskedelmi Kft.GAMMA ANALCONT Ipari Folyamatmûszergyártó Kft.MEGALOPOLIS Kereskedelmi Kft.STA Travel Magyarország Franchise Kft.
BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft.Gamma Mercurial Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEGALUX Fénytechnikai Kft.STÁB FILMFACTORY Filmgyártó és Forgalmazó Kft.
BDL Környezetvédelmi Tervezõ, Szolgáltató és Tanácsadó Kft.GAMMA Mûszaki Zártkörû Rt.MEGASZER Építõipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Stabenfeldt Kiadó Kft.
BDO Magyarország Adótanácsadó Kft.GAMMA TRADE Vendéglátó és Kereskedelmi Kft.MEGATOOL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.STABILO Hungaria Írószer és Irodaszer Kereskedelmi Kft.
BDO Magyarország Könyvelõ és Bérszámfejtõ Kft.GAMMA-DIGITAL Fejlesztõ és Szolgáltató Kft.Megatrend Zártkörûen Mûködõ Rt.Stadion Reklám Szolgáltató és Marketing Kft.
BDO Magyarország Könyvvizsgáló Kft.GANESA BUILDING Építõipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft.Megawatt Mérnökiroda Kft.STADLBAUER Piackutató és Kereskedelmi Kft.
BDO Magyarország Vagyonkezelõ és Szolgáltató Kft.GANT Hungary Kereskedelmi Kft.Megmentõ Szociális Közhasznú Nonprofit Kft.STADLER Bussnang AG Magyarországi Fióktelepe
Be light Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GANZ DANUBIUS HUNGAROSTEEL Mérnöki, Kivitelezõ és Kereskedelmi Kft.Megoldás 3000 Mezõgazdasági Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Stadler Trains Magyarország Vasúti Szolgáltató Kft.
BÉ-GUM Kft.GANZ DANUBIUS Kereskedelmi Kft.MEGOLDÁS PATIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt FelelõsségûSTAHL Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BE-HA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Ganz Engineering és Energetikai Gépgyártó Kft.MEGYER-MIXED Ipari és Kereskedelmi Kft.STAKOTRA GÉPGYÁRTÓ Kft.
BE-Optimum Kft.Ganz Híd-, Daru és Acélszerkezetgyártó Zártkörûen Mûködõ Rt.MEISTERPHARMA Gyógyszerforgalmazó Kft.Stanctechnik Stancoló Ipari és Kereskedelmi Kft.
Beauty Work Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.GANZ Kapcsoló-és Készülékgyártó Kft.MEKI Kereskedelmi, Vendéglátó és Szolgáltató Kft.STANDA Ingatlanforgalmazó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BEBO Vendéglátó és Ingatlanforgalmazó Kft.Ganz Motor Kft.MEKOR HOLDING Szolgáltató és Tanácsadó Kft.Stanley Black & Decker Hungary Kft.
BECK & POLLITZER HUNGARY Mérnöki Kft.Ganz Mûszer Zártkörûen Mûködõ Rt.MELBA LA CREMA Kft.Stappert Magyarország Kft.
BECKER Képviseleti és Kereskedelmi Kft.Ganz Szolgáltató Zrt.Melde Kft.Star Brands Parfüm Kft.
Beckman Coulter Magyarország Kft.GANZEGYPT Kereskedelmi KftMELINOR Alkotóház Kft.STAR GAME Nyerõautomata Üzemeltetõ Kft.
Becontree Hungary Licenszbeadó Kft.GarAgent AutóTeszt Hungary Termelõ és Kereskedelmi Kft.MELLOW MOOD HUNGARY Ingatlanhasznosító Kft.STAR INN Hotels Hungary Szállodaüzemeltetõ Kft.
Becsületes Kereskedelmi Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft.Garamvári Szõlõbirtok Vinárium Borgazdasági Kft.MELLOW MOOD INVEST Ingatlanforgalmazási Kft.Star Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BED-BOYS Kft.Garantiqa Hitelgarancia Zártkörûen Mûködõ Rt.MELON FX Computer Animációs Stúdió Kft.STAR PETROL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BEEF TRADE Feldolgozó és Kereskedelmi Kft.Garay Center Ingatlanforgalmazó és Ingatlanhasznosító Kft.MELORIT Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.Star Rent Kft.
beeline Hungary Kft.GARCIA BALLESTER HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Meltech Magyarország Kft.STARFRUIT Kereskedelmi Kft.
Beer&Co. Kft.GARDEN Kertészeti és Erdészeti Szolgáltató Kft.MELTRADE Automatika Kft.STARK Logisztikai Kft.
BÉFLEX Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.GARDINIA Hungaria Ipari és Kereskedelmi Bt.MÉLYÉPÍTÕ LABOR Mûszaki, Szolgáltató Kft.STARKEY Laboratórium Kft.
BEGAVILL-2003 Villanyszerelõipari Korlátolt Felelõsségü TársaságGARÉPSZER 93 Garázsipari Építõ és Szerelõ Kft.Mélyépterv Komplex Mérnöki Zártkörûen Mûködõ Rt.StarKing Óbuda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BEGOKON HU Kft.GARKO Cipõkereskedelmi Szolgáltató Kft.MÉLYKÖZÉP Mély- és Közmûépítõ Kft.STARLIGHT Suites Szállodaüzemeltetõ Kft.
BEHÁN Acélszerkezet-gyártó Kft.GARTEN Zöldség-Gyümölcs Kereskedelmi Kft.MÉMÉP Mély- és Magasépítõ, Kivitelezõ, Tervezõ Kft.START AUTO HUNGARY Autóalkatrész Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
BÉHÁZ Ingatlanhasznosítási Kft.GAS K Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.MEMOLUX Szervezõ Fejlesztõ és Szolgáltató Kft.Start Group Consult Kft.
BEIERSDORF Kft.GAS-CAR Ingatlanforgalmazó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEN FOR CARE Szolgáltató Kft.START INVEST Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Beiselen Agrár Nagykereskedelmi Kft.GÁSPÁR és TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.Menedzser Praxis Szakkiadó és Gazdasági Tanácsadó Kft.Staticon Project Szolgáltató Kft.
BÉKÁS Ingatlan és Kereskedelmi Kft.GASPARTS-EUROPE Kereskedelmi és Gyártó Kft.MENET-TREND Nemesacél Kötõelem Nagykereskedelmi Kft.Statistical Products Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BÉKÁS Nagykereskedelmi Kft.GASTRO KRISTÓF Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.Menlo Worldwide Magyarország Logisztikai Kft.Statlogics Szoftverfejlesztõ Zártkörûen Mûködõ Rt.
Békás Patika Gyógyszer-Kereskedelmi Kft.Gastro Non-Stop Kft.MENÕ-HÚS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.STAVROCHEM Vegyi Kereskedelmi Kft.
BEKBER Villamos Hálózat Építõ és Beruházó Kft.GASTRO-TOP Kereskedelmi, Vendéglátó és Szolgáltató Kft.Mentes László és Társai Autószerelõ Kft.STCOM Szervezõ és Tanácsadó Korlátolt Felelõsségû Társasá
BÉKE IRODAHÁZ Szolgáltató, Gyártó és Kereskedelmi Kft.Gastro-Trend Bécsi Corner Kft.MENTHOL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Steckl Security Kft.
BÉKER-SOFT INFORMATIKA Kft.Gastro-Trend MOM Park Kft.MENTOR ARTIS Alkotói Mûhely Kft.STEEL BIRD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Békési Zöldség-Gyümölcs Kereskedelmi Kft.Gastrocompany Catering Kft.Mentor Graphics Magyarország Számítástechnikai Tanácsadó és Kereskedelmi Kft.Steel Cross Kft.
BEKK X2 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GastroNorm Kft.MenToRent Szolgáltató Kft.Steel Factory Gépipari Kft.
Bekomold Szerszámgyártó Kft.Gastroyal Product Kft.Menza. co Vendéglátó Kft.STEEL STRUCTURE Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BEKTRON Kft.GASTSZOLG Kereskedelmi Vendéglátó és Szolgáltató Kft.MEP-90 Külkereskedelmi és Szolgáltató Kft.STEEL-FACE Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
BELARUS TRAKTOR Kereskedelmi és Képviseleti Kft.GASU International Utazási és Tanácsadó Kft.MERANTIN Kereskedelmi Kft.STEEL-PROD Acélkereskedelmi és Feldolgozó Korlátolt Felelõsségü Társaság
Belchim Crop Protection Hungary Kft.GÁSZLER Fuvarozási és Kereskedelmi Kft.Mercarius Flottakezelõ Kft.STEELBANKS Kft.
Belden-Duna Kábel Kft.GASZTRO TRADE IMPEX Kereskedelmi Kft.MERCATEL TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Steelport Ingatlanhasznosító Zártkörûen Mûködõ Rt.
BELG-BAU Szerelõipari Kft.GASZTRO-ROYAL INVEST Kft.Mercator Medical SA Magyarországi FióktelepeSTEFA-PACK Csomagolástechnikai Zártkörûen Mûködõ Rt.
BELGACO Kereskedelmi és Vendéglátóipari Kft.Gasztronómia Klub Étterem Vendéglátóipari Kft.MERCATOR-LIGNUM Kft.StefániaPark Ingatlanfejlesztési Kft.
BELL AND PARTNERS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Gasztroszerviz Mérnök Iroda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MERCATURA-AGRO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Steinway Kft.
BELLIMMO Ingatlanhasznosító Kft.GÁT-Építõanyag-Szakkereskedõ Kft.Mercedes-Benz Hungária Kereskedelmi Kft.STELLA Kereskedelmi és Ipari Zártkörû Rt.
Bellresearch Kutatási & Tanácsadó Kft.GATE SZERVIZ Kft.Mercedes-Benz Leasing Kft.Stenson Kft.
Belsped Team Logistic Zártkörûen Mûködõ Rt.GATE&Docking System Szolgáltató Kft.MERCK Vegyi és Gyógyszeripari Kereskedelmi Kft.STEVIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BELTEX-Ingatlan Üzemeltetõ, Forgalmazó és Fejlesztõ Kft.GAVA HUNGRIA Kereskedelmi Kft.Mercury Magyarország ImpEx Kereskedelmi, Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.STH SPECIAL TOURS HUNGARY Utazási Szolgáltató Iroda Kft.
Belügyminisztérium HEROS Javító, Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.Gavco Trade Kft.Meriend Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Stile Interio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Belváros-Lipótváros Vagyonkezelõ zártkörûen mûködõ Rt.Gazda-Duó Alba Kereskedelmi Kft.Mérigép Kft.STIMBO Kft.
Belváros-Lipótváros Városüzemeltetõ Kft.GAZDAGRÉTI Patika, Egészségügyi és Szolgáltató Kft.Merionsped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.STMicroelectronics SA Magyarországi Fióktelepe
Belvárosi Gyógyszertár Bt.Gázhálózat Szerelõ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Merkantil Váltó és Vagyonbefektetõ Bank Zártkörûen Mûködõ Rt.STOCK PARK Kereskedelmi Kft.
BELVÁROSI KASZINÓ Szerencsejáték Szervezõ Kft.GÁZKAR Közmû és Mélyépítõ Kft.Merkantrade Gazdasági, Pénzügyi, Tanácsadó és Lízing Zártk��rûen Mûködõ Rt.Stockport Kereskedelmi Kft.
Belvárosi Kollégiumok Ingatlanfejlesztõ Kft.GB Pharma Consulting Gyógyszerészeti Szolgáltató Kft.MÉRKER 2007 Kereskedelmi Fõvállalkozó Zártkörûen Mûködõ Rt.STOCKTECHNIK Raktározási és Kereskedelmi Kft.
Belvárosi Kulturális Kutató Intézet Kft.GB-GANZ Tüzeléstechnikai Kft.MERKON Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.STOP-AUTO PRINT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Belvárosi Szállodák Kft.GBG-Trade Kft.Merlin Communications Magyarország Kft.STOP. SHOP BCS Építõipari és Szolgáltató Kft.
BELVEDERE DELTA Kft.GC PROJEKT Fõvállalkozási Kft.Mérnök Menedzser Kft.Storck Hungária Kereskedelmi Kft.
BEM HOTEL Ingatlanfejlesztõ Kft.GDF SUEZ Földgázkereskedelmi Hungaria Kft.MERSITS és TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.STORE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BEMER Medicintechnika Kft.GDS Company Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MÉRTÉK Építészeti Studió Kft.STORECHEM Termelõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Bemutatóterem.net Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.GE Hungary Ipari és Kereskedelmi Kft.Mertis Hungary Fuvarozási és Kereskedelmi Kft.STORMAN HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BENE BUDAPEST Irodabútor Kereskedelmi Kft.GE Infrastructure Hungary Holding Kft.MERVEN MAGYARORSZÁG Kereskedelmi Kft.STORMER 33 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BENEDEK és TSA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GE-PLAST Ablakgyártó, Forgalmazó és Szolgáltató Kft.MERWEGROEP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.StP Mûszaki Fejlesztõ, Gyártó és Kereskedelmi Kft.
Benei és Társa Vagyonkezelõ Ingatlan és Ingó Vagyon Kezelõ Kft.GEA EGI Energiagazdálkodási Zártkörûen Mûködõ Rt.MESCSÁN Termelõ Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.STRABAG Általános Építõ Kft.
BENEVIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GEBO SEE Szerelvényeket Gyártó és Forgalmazó Kft.Messer Hungarogáz Ipari Gázgyártó és Forgalmazó Kft.STRABAG Építõ Zártkörûen Mûködõ Rt.
BENEVOLENT FILM Kft.Gedi Szerkezetépítõ Kft.Messer MOL Széndioxid Gáz Hasznosító Kft.Strabag Oktatási PPP Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Kft.
BENEX FOOD Élelmiszer Feldolgozó és Kereskedelmi Kft.GEFAGE-OIL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Mester Kiadó Kft.STRABAG Property and Facility Services Zártkörûen Mûködõ Rt.
BÉNI MIHÁLYNÉ és Tsa. Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.GEFCO Magyarország Szállítmányozási és Logisztikai Kft.MESTER STONE Kft.STRABAG Vasútépítõ Kft.
BENKALA Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.GEICO ART Kereskedelmi Kft.MESTER Szakipari Építõ és Kereskedelmi Kkt.STRABAG-MML Magas- és Mérnöki Létesítmény Építõ Kft.
Benks-Hyper Pénzügyi Tanácsadó Kft.Gelbert Eco Print Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.MESTER-ÉPÍTÕ Fõvállalkozó és Kivitelezõ Kft.Stradivarius Magyarország Kereskedelmi Kft.
BENNING Villamosipari és Teljesítményelektronikai Gyártó, Szerelõ, és Kereskedelmi Kft.GÉM KLUB Elsõ Magyar Játékkiadó Kft.MESTERPRINT Nyomda Kft.Straffan Ingatlanbefektetetõ Kft.
Bénó Szoft Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.GÉM-Cu. Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MÉSZÁROS és TSA Építõipari- Kereskedelmi Kft.STRATEGOPOLIS Stratégiai elemzõ és kommunikációs tanácsadó Kft.
BENU Stromfeld Úti Gyógyszertár Kft.Gemalto Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MET Magyarország Energiakereskedõ Zártkörûen Mûködõ Rt.STRATIS Vezetõi és Informatikai Tanácsadó Kft.
BENYCH SERVICE Kft.Gémeskút Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft.MET-ÉP Kivitelezõ és Kereskedelmi Kft.STRAUSZ Autó és Gumi Kereskedelmi, Szolgáltató Kft.
BENZ-OÁZIS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.Gemini-2000 Kereskedelmi Kft.MÉTA-AUTOMOBIL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.STRAVIA Emulziógyártó és Útfenntartó Kft.
BENZON & BERGER Kft.GEN-I Budapest villamosenergia-kereskedelmi Kft.META-VULK Külkereskedelmi Kft.STRÁZSAHEGY PATIKA Bt.
BEPA IMPEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GEN-LAB Általános Laboratóriumi Felszereléseket Forgalmazó és Szolgáltató Kft.Metabo Hungária Szerszámforgalmazó Kft.STREAMNET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BEPE 2004 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GEN-MARC ÉP. Kft.METAL EXPORT Kft.Strong & Unique Kereskedelmi Kft.
BEPÍNÓ Ruházati Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.General DAKON Szerelõ és Kivitelezõ Kft.METÁL HAMMER CNC Ipari és Szolgáltató KftSTRUKTOR Építõipari és Szolgáltató Kft.
BeProperties Kft.General Electric International, Inc. Magyarországi FióktelepeMETÁL HUNGÁRIA ÉPÍTÕ Beruházó és Kivitelezõ Kft.STRUKTÚRA Elektro-Mechanikai Gyártó, Szerelõ és Szolgáltató Kft.
BÉR-ELEK Flotta és Autópark Kezelõ Kft.GENERAL PRESS Kiadó, Reklámügynökség és Nyomda Kft.METAL HUNGÁRIA HOLDING Építõipari Zártkörûen Mûködõ Rt.STUDENT LINES Kereskedelmi és Diákutaztatási Iroda Kft.
BER-KKM Ingatlanfejlesztõ és Ingatlanforgalmazó Kft.General Servant Szállítmányozási, Kereskedelmi és Szolgáltat�� Kft.Metal Trading Center Kft.STÚDIÓ ITALIA Magyar-Olasz Szolgáltató Kft.
Bérc Hotel Ingatlanhasznosító Kft.Generali Alapkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.METAL WIDE TRADE INTERNATIONAL HUNGARY Fémkereskedelmi és Környezetvédelmi Kft.STUDIO MÉDIA Kulturális Szolgáltató Kft.
BERDA JÓZSEF Lakásfenntartó SzövetkezetGenerali-Ingatlan Vagyonkezelõ és Szolgáltató Kft.METAL-ART Nemesfémipari Zártkörûen Mûködõ Rt.STUDIO MODERNA 2000 TV-SHOP Hungary Kft.
BERECZK & PARTNERS Kereskedelmi Kft.Generali-Providencia Biztosító Zrt.METAL-BOND 2008 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.STUDIO-CITY Lakásépítõ és Ingatlanfejlesztõ Kft.
BERENDI-JOB Szolgáltató és Gyártó Kft.Genertel Biztosító Zrt.METAL-CARBON Kereskedelmi Kft.STUDIOTECH Hungary Kereskedelmi Kft.
Béres Egészségtár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GENEVA INVEST Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Metal-Galvano Felületkezelõ Bt.STURCZ Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Béres Gyógyszergyár Zártkörûen Mûködõ Rt.GENEX Vállalkozás- és Befektetésszervezõ Zártkörûen Mûködõ Rt.METAL-JOINT Kft.SUBBAU Építõipari Kft.
BERETTYÓ-MED Energetikai Szolgáltató Kft.Genius Haus Ingatlankezelõ és -Forgalmazó Kft.METAL-UNION Felületkezelõ és Szolgáltató Kft.SUGÁR Trade Szárított Termékeket Gyártó és Forgalmazó Kft.
BERG MÉDIA Budapest Reklámügynökség Kft.GÉNIUSZ és Társa Építõipari Nagykereskedelmi és Szolgáltat�� Kft.METALCAR Kereskedelmi és Gyermekjáték Készítõ Kft.SUGAR TREND Kft.
Bergmann Könyvelõ Iroda Pénzügyi Szolgáltató Kft.Genpact Hungary Operációs Szolgáltató Kft.METALCHEM Gyártó és Kereskedelmi Kft.suIT SOLUTIONS Informatikai Szolgáltató Kft.
Berguson Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Genpact Hungary Process Szolgáltató Kft.METALELEKTRO Mûszaki Fejlesztõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SÜM-AGRO Termelõ, Mezõgazdasági, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Berkó-Bau Kft.Gents Union Kft.METALEX 2001 Hulladékkereskedelmi Kft.SUMI AGRO HUNGARY Kereskedelmi Kft.
BERLINA-CLEEN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Geo Desy Gyártó és Szolgáltató Kft.METALFIN ATTA-CSÕ Ipari és Kereskedelmi Kft.Summa-Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Berlington Hungary Tanácsadó és Szolgáltató Kft.GEO-BAHN Út, Híd Vasútépítõ Kft.METALIUM 2003 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Sun & Fun Holidays Kft.
Berlini Ingatlanfejlesztõ és Ingatlanforgalmazó Kft.GEO-BE-KE Út- és Mélyépítõ Kft.Metall-Carbon Gépgyártó Kft.Sun System Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BERLITZ Hungary Nyelviskola Kft.GEO-LOG Környezetvédelmi és Geofizikai Kft.METALL-TECHNO Fémmegmunkáló Kft.Sun Valley Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.
Bernecker Építõipari- Fõvállalkozó Kft.GEO-TERRA Mérnöki és Kereskedelmi Kft.METALLCHEMIE Magyarország Kereskedelmi Kft.SunChemical Nyomdafesték Kereskedelmi és Gyártó Kft.
Berner Rögzítéstechnikai Kereskedelmi Kft.Geodéziai és Térképészeti Zártkörûen Mûködõ Rt.METALLO-FLEX Gépgyártó és Kereskedelmi Kft.SUNI Service Universal Kereskedelmi Szolgáltató Kft.
Bernstein Mechanikai és Elektronikai Eszközöket Fejlesztõ és Gyártó Kft.Geographia Kiadó Kft.METALLOGLOBUS Fém és Építõtermék Kereskedelmi Kft.Sunland Külkereskedelmi Kft.
BERODIAM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GEOHIDROTERV Mérnökgeológiai, Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Kft.METALLOGLOBUS Fémöntõ és Kereskedelmi Kft.Sunny Computer Kft.
Bershka Magyarország Kereskedelmi Kft.GEOHOLDING Vállalkozási Zártkörûen Mûködõ Rt.METALLOGLOBUS-IMMO Ingatlanberuházó és Kezelõ Kft.Sunrider Hungary Befektetõ, Kereskedelmi és Forgalmazó Kft.
BERTSCHI HUNGARY Szállítási és Kereskedelmi Kft.GEOMANT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.METÁLMARÓ Gyártó és Szolgáltató Kft.Sunseed Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Berwin Ruhagyár Zártkörûen Mûködõ Rt.GEOMASTERBAU Építõipari Szolgáltató Kft.METALSCRAP Fémkereskedelmi Kft.SUPER KOMFORT Ipari és Szolgáltató Kft.
BERZA TEAM Kft.GEOMÉDIA Kiadói Zártkörûen Mûködõ Rt.METCOSPED Nemzetközi Szállítmányozó és Logisztikai Szolgáltató Kft.Super Security Kft.
BÉS Vegyesiparcikk Gyártó és Kereskedõ Kft.GEOMEGA Földtani és Környezetvédelmi Kutató-Szolgáltató Kft.Meteor Motortech Kereskedelmi Kft.SUPER-AUTOMOBIL Kft.
Bese Impex Trade Kft.GEOMETAL Kft.MetLife Biztosító Zrt.SUPER-FIVE Nemzetközi és Belföldi Szállítmányozási Kft.
BESSENYEI Patika Gyógyszer- és Gyógyászati Segédeszköz Kereskedelmi Kft.GEOMETRIA Kft.METO-ÉPÍTÕ Építésszervezõ, Generálkivitelezõ és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.SuperShop Marketing Kft.
BESSER 21. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Geometry Global Hungary Kft.METO-INVEST Vagyonkezelõ Kft.SUPERWELL-HUNGARY Gyártó és Szolgáltató Kft.
BESSER HUNGARIA Mûanyagipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Geotech-Group Ipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft.MetoKote Hungary Felületkezelõ Kft.Supply Technologies Kft.
BEST 2001 Szállítmányozó Kft.GEOVIEW SYSTEMS Számítástechnikai Kft.METRA Kereskedelmi Kft.SUPRATEK MODESVALE Távközlési-technikai és Informatikai Tanácsadó Kft.
Best Archiver Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GEOX Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.METRIA Biztonságos Csomagolás Kft.SURJÁNY-HÚS Ipari Kereskedelmi Kft.
BEST-GLASS Autóüveg Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GÉP - FERRO Ingatlanforgalmazó és Szolgáltató Kft.METRIREP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SUTURA Képviseleti és Kereskedelmi Kft.
Best-Tel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GÉPALK TRADING Kft.METRÓ Közlekedésfejlesztési, Beruházási és Mérnöki Szolgáltató Kft.Suzu-Géro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Best-Vill. 2000 Villanyszerelési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GEPARD Építõ Kft.METRON HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SVÁDA OFFICE Idegenforgalmi Kft.
Bestaff Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GEPÁRD-FEN Export-Import Gépjármû és Gépjármûalkatrész Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.METRÓSZERVIZ Kft.SVERIGE-WOOD Építõipari, Kereskedelmi Kft.
BESTAGRO Mezõgazdasági és Kereskedelmi Kft.Gépész Centrál Kft.METRÓVAS Betonacélfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.SW Szállodaüzemeltetõ Kft.
BESTAR HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Gépész László Egyéni CégMETRUM Fém és Mûszeripari Kft.SWARCO Traffic Hungaria Kft.
BestByte Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GEPIDA Kerékpár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Metsä Wood Hungary Faipari és Kereskedelmi Kft.Swarovski Hungary Kiskereskedelmi Kft.
BestOn-Otthon Kft.Gerbeaud Gasztronómia Vendéglátóipari Kft.METSYS Gazdasági Szolgáltató Kft.Sweet Building Bt.
Béta Level Kft.Gerecse Pharma Kereskedelmi Kft.METTLER-TOLEDO Kereskedelmi Kft.Sweet Business Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BETA MANAGEMENT Zártkörûen Mûködõ Rt.Geren-Text Hungary Kft.METZ CONNECT Hungary Termelõ Korlátolt Felelõsségü TársaságSWEET-COM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BÉTA-FLOOR Kereskedelmi Kft.Gergely Gasztronómi Mezõgazdasági Élelmiszerfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.METZGER Húsfeldolgozó Kft.SWICON Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
BÉTACOM Kereskedelmi és Hírközlési Kft.Gerjen-kastély Ingatlangazdálkodó Kft.METZGER `97 Kereskedelmi Kft.SWIETELSKY Építõ Kft.
Betafence Hungary Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.GERLAC Élelmiszerkereskedelmi Kft.MEVA Zsalurendszerek Zártkörûen Mûködõ Rt.SWIETELSKY Iskolaprojekt Ingatlanhasznosító Kft.
BetaMAX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Gerlóczy Kávéház Vendéglátó Kft.MEX-CARGO Fuvarozási és Kereskedelmi Kft.SWIETELSKY Magyarország Kft.
BETÉT Gyógycipõ Készítõ és Forgalmazó Kft.GERÕ IRODA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MEYRA-ORTOPEDIA Gyógyászati Segédeszköz Kereskedelmi Tanácsad�� és Szolgáltató Kft. MagyarországSwiss Fiber Components Kft.
BÉTEX Kereskedõ és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Gero-Log Kereskedelmi Kft.MEYRHUBER Fuvarozó és Kereskedelmi Kft.SWISS MEDICAL SERVICES Egészségügyi Szolgáltató Kft.
BETONLIFT Szolgáltató Kft.Gers Hallókészülék Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Kft.MEZEI Fémtechnika Kft.SWISS TIME Nagykereskedelmi Kft.
Betonpartner Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GERTA 21 Kereskedelmi és Értékesítõ Kft.MÉZES KUCKÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.SWISS Watches Kereskedelmi Kft.
BetonpartnerImmo Kft.Gerulus Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MF CARGO Szállítmányozási és Fuvarozási Kft.SYBASE Products Hungary Kereskedelmi Kft.
Betonpumpa Unio kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GESTALT TEAM Kft.MF Global Intellectual Properties Kft.Sydney Apartman Hotel 2000 Kereskedelmi és Vendéglátó Kft.
BETÛ-MIX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GESZTELYI Építõipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.MF-TEAM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Sykes Közép-Európa Telekommunikációs Szolgáltató Kft.
Beuker Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Get Work Trend Kft.MFB Invest Befektetési és Vagyonkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.SYKOMOR Belsõépítészeti és Kereskedelmi Kft.
BeverEx Hungary Kft.Get-Energy Magyarország Kft.MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörûen Mûködõ Rt.SYMA + SD Kiállítás Szerviz, Kiállításkivitelezõ Kft.
BEVIER HUMÁN Munkaerõ kölcsönzõ Kft.GÉTA CENTER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Mg. Falker-GBBR Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.SYMBOLIC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BEVISZ DUO Gyártó és Szolgáltató Kft.Getronics Magyarország Informatikai és Kommunikációs Megoldások és Szolgáltatások Kft.MGCargo Márton és Gábor Szállítmányozási és Kereskedelmi Kft.Symmetria Magyarország Információ Integritás Kft.
BEWESHIP Magyarország Szállítmányozási és Logisztikai Kft.Gezsu 2009 Kft.MGold and Silver Kft.Symmetry Arena Ingatlankezelõ Kft.
Bezsoda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GF - Attila 25 Kereskedelmi Kft.MGU Magyar Gumi-újrahasznosító Kft.SYMPHONIC CONCERT MANAGEMENT Kft.
BEZZGA SECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.GF Group Kft.MHM Computer Hungária Kft.SYMPORT HOLDING Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.
BFTK Budapesti Fesztivál-és Turisztikai Központ Nonprofit Kft.GFK Hungaria Piackutató Kft.MHV-COSINUS Mérnöki Kft.Synbiprox Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BGB INTERHERB Élelmiszer Kereskedelmi Kft.GFMO Hirdetési Szolgáltató Kft.MI - LE Épületgépészeti és Energetikai Kft.SYNCHRODAN Kereskedelmi Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
BGT Hungaria Környezettechnológiai Kft.GHIBLI RAKTÁRLOGISZTIKA Szolgáltató Kft.MI Magyar Informatikusok Tanácsadó és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Syncreon Hungary Logisztikai és Szállítási Kft.
BHB 76 Centrum Kft.GHIBLI Szállítmányozási Kft.MI-METÁL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Synergon Informatikai Rendszereket Tervezõ és Kivitelezõ Nyilvánosan Mûködõ Rt.
BHE Bonn Hungary Elektronikai Kft.GHISLANDI és TÁRSAI Állatgyógyászati Kereskedelmi Kft.MIC Biztosítási Alkusz Kft.Synergon Integrator Rendszerszolgáltató Kft.
BHG Bitumen Kereskedelmi Kft.GIA-Hungária Kereskedelmi és Szerelõ Kft.MICHELIN Közép-Európa Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.Synergon Retail Systems Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BHG Hausbau Ingatlanfejlesztõ, Beruházó és Szolgáltató Kft.Giang Ngoc Tuan Import-Export Kereskedelmi Kft.MICRO-TOP Távközlési Kivitelezõ és Tervezõ Kft.SYNEXUS Magyarország Egészségügyi Szolgáltató Kft.
BHG-F45 Ingatlanforgalmazási és Ingatlanfejlesztési Kft.Gidlex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MICROALARM Biztonságtechnikai Kft.Syngenta Növényvédelmi Kft.
BHG-Szekszárd Alkatrészgyártó Kft.GIENGER HUNGÁRIA Épületgépészeti Kft.Microchip Technology Hungary Tervezõ és Mûszaki Tanácsadó Kft.Syngenta Seeds Vetõmag Termelõ és Kereskedelmi Kft.
BI-TECH Infomatika Szolgáltató és Tanácsadó Kft.GIGATEL Kereskedelmi Kft.MICROCOSMOS Utazási Kft.Synlab Hungary Kft.
BÍBENFER Építõipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.GIL-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MICRODIS ELECTRONICS HUNGARY Kereskedelmi Kft.Synopsys Global Licencia Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Bibók és Társa Szerelvényértékesítõ Kft.GILT Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Micros Fidelio Magyarország Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.SYNTHES Medical Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Bibus Hajtástechnikai és Automatizálási Kereskedelmi, Gyártó és Szolgáltató Kft.GIMEK Hûtõ-és Klímagépgyár Zártkörûen Mûködõ Rt.Microsec Számítástechnikai Fejlesztõ zártkörûen mûködõ Rt.SYNUS Klíma Kft.
BIBUS METALS Kereskedelmi Kft.GINSBERG & BEIER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MICROSOFT Magyarország Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.SYNUS Tanácsadó Kft.
BICKEL & WOLF Kereskedelmi Kft.GIP Consulting Kft.MICROSOLDER Kereskedelmi Kft.SYOSS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Biesterfeld Speciális Kemikáliák Magyarország Kft.GIPS-PROTECH Gipszkarton Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MICROSONIC-LABOR Fülillesztékeket Gyártó és Forgalmazó Kft.SYRTOS Vendéglátóipari és Kereskedelmi Kft.
BiFarma Szoftverfejlesztõ és Tanácsadó Kft.Gipszmûvészet Építõipari Kft.MICROSOUND KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.SYSARTIST Informatikai Tanácsadó Kft.
BIFRUCTUS Kft.GIRO Elszámolásforgalmi Zártkörûen Mûködõ Rt.MICZO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Sysco-lux Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Big Bang Media Kft.GIUSI Ingatlanforgalmazó Kft.Mid Europa Partners Befektetési Tanácsadó Kft.Sysman Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.
BIG BLOCK CAR Kft.Givaudan Finance Services Kft.MIDEX INVEST Kft.Sysmex Hungária Orvosi Laborszervezési és Laborméréstechnikai Kft.
BIGOSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Gizella Projekt Ingatlanforgalmazó Kft.MIDIO HUNGARY Kereskedelmi Kft.System Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BIGPRINT HUNGARY Óriás Méretû Vizuál-kommunikációs Grafikákat Nyomtató Kft.GJ-TRANS-SPED Szállító és Szolgáltató Kft.MIDL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Systemair Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
Bijou Brigitte Divatcikk Kereskedelmi Kft.GLASCO Hungária Tanácsadó Bt.Miele Kereskedelmi Kft.Systemax Business Services Kft.
BIKE TRADE 97 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GlaxoSmithKline Gyógyszer- és Egészségvédelmi Termékek Kft.Miki Travel Idegenforgalmi Kft.SySTrans Rendszerintegrátor Kft.
BikeFun Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Glencore Grain Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MIKLÓSI & MIKLÓSI Nemzetközi Fuvarozási és Szállítmányozási Bt.SZ + SZ International Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BIKER Sport, Versenykerékpár és Alkatrész Kereskedelmi Kft.GLENISYS Szoftver és Rendszerfejlesztõ Kft.Miklósi fém Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Sz és Sz Ferro Kft.
Bilfinger Babcock Hungary Kft.GLI Camion Nemzetközi Fuvarozó és Szállítmányozási Kft.Miklósi Patika Gyógyszerkereskedelmi Kft.SZ-BAU-TEAM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Bilfinger Construction Hungária Építõipari Kft.Glo Story Kereskedelmi Kft.Mikrofiber Marketing, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZA-KO Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Bilfinger HSG Facility Management Kft.GLOBAIR Hungary Légitársaság Képviseleti Kft.MIKROPAKK Mûanyag- és Fémfeldolgozó Kft.SZABAD TÉR SZÍNHÁZ Nonprofit Kft.
Bilfinger IT Hungary Kft.GLOBAL CARGO Kereskedelmi, Szolgáltató és Szállítmányozó Kft.MIKROPO Vizuáltechnika Kft.Szabadalakító Kovácsüzem Termelõ és Szolgáltató Kft.
BILK Logisztikai Zártkörûen Mûködõ Rt.Globál Control System Kft.MIKROTRADE Takarmányforgalmazó Kft.Szabályozó és Kompenzátor Kereskedelmi Kft.
BILLERBECK BUDAPEST Lakástextil Kft.Global Energy Services Siemsa, S. A. Magyarországi FióktelepeMILE Banktechnika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZABAR Építõipari és Kereskedelmi Kft.
BIM Rugóipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GLOBAL EXPORT-IMPORT Egyszemélyes Kft.MILE Ipari Elektro-Nagykereskedés Kft.SZABINA PATIKA Gyógyszerkereskedelmi Bt.
BINARIT Informatikai Kft.GLOBAL FOCUS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MILFOR Szolgáltató Kft.Szabó Autójavító Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
BINAX C. C. Információs Szolgáltató Kft.Global Freight Services Nemzetközi Szállítmányozási Kft.Milipol Zártkörûen Mûködõ Rt.SZABÓ FAMÍLIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BINDER International Budapest Kereskedelmi Kft.GLOBAL FRUCT IMPEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MILK CENTER Mezõgazdasági Kereskedelmi Kft.SZAFRI Szolgáltató Kft.
Binext Ügynöki és Kereskedelmi Kft.GLOBAL HOUSE Szolgáltató Kft.MILLE MOTOR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Szájjal és Lábbal Festõ Mûvészek Kiadója Bt.
Bio-Duo Trade Kft.Global Immo Ingatlanbefektetési Kft.Millenáris Irodaház Ingatlanfejlesztõ és Szolgáltató Kft.Szakálos Informatikai Kft.
BIO-MEAT TRADE Kft.Global Ink Trade Kft.Millenia Létesítmény-üzemeltetõ Zártkörûen Mûködõ Rt.SZAKATEX Textilipari Kft.
Bio-Rad Magyarország Kereskedelmi Kft.GLOBAL INVEST KER Kft.Millennium Irodaház Ingatlanfejlesztõ Kft.SZAKI TRANS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BIO-SCIENCE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GLOBAL JOB Munkaerõkölcsönzõ és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségû T ársaságMillennium Pharma Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Szaktudás Kiadó Ház Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
Bioállomás Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GLOBÁL LIFE BROKER Biztosítási Alkusz Zártkörûen mûködõ Rt.Miller és Morrison Logisztika Kft.Szalai és Társa Acélkereskedelmi Kft.
BioBlocks Magyarország Gyógyszerkémiai és Fejlesztõ Kft.Global Meat Trans Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MILLET Kft.Szallerbeck Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BIOCORP Kereskedelmi Kft.Global Office Solutions Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Millward Brown Hungary Tanácsadó Kft.SZÁM-ÉRT Ügyviteli Szolgáltató Kft.
BIOENERGETIC Kiadó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Global Project Sped Nemzetközi és Belföldi Kereskedelmi, Száll��tmányozási és Logisztikai Kft.MILPRESS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZÁMALK Oktatási és Informatikai Zártkörûen mûködõ Rt.
BIOEXTRA Zártkörûen Mûködõ Rt.Global Team Security Vagyonvédelmi Kft.Milted-Investments Kft.SZÁMALK-Holding Vagyonkezelõ Zártkörûen mûködõ Rt.
BIOGEN IDEC HUNGARY Kft.GLOBAL THERMAL Szolgáltató Kft.minD Mûszaki, Kereskedelmi és Tanácsadó Kft.SzámHEAD Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.
Biokontroll Hungária Ellenõrzõ és Tanúsító Nonprofit Kft.GLOBAL-HAND Építõipari Fõvállalkozási Kft.Mind System Consulting Számítástechnikai Szolgáltató Kft.Számító- és Ügyviteli Központ Kft.
BIOLAB Diagnosztikai Laboratórium Zártkörûen Mûködõ Rt.GLOBAL-TEX Kereskedelmi Kft.MIND-DIÁK Iskolai szövetkezetSzani Nafta 2006 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BioMagnetPlusz Kft.GLOBAL-UNION Irodatechnika Kft.MindShare Médiaügynökség Kft.SZANYÓ Hûtõ- és Klímatechnika Kft.
BIOMARK 2000 Kft.GLOBAL-VITAL Szolgáltató, Kereskedelmi és Gyártó Kft.MINERAL-PROCESSING Kft.Szárnyas Malac Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BIOMARK Kereskedelmi, Termelõ és Szolgáltató Kft.Globaldigit Informatikai és Tanácsadó Kft.Mineralholding Logisztikai és Kereskedelmi Kft.SZARVAS Gyógyszertár Gyógyszerkereskedelmi Bt.
BIOMED Termelõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GlobalSantaFe Hungary Szolgáltató Kft.MINI-CERVO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZARVASI UNITRANS Szállítási és Szolgáltató Kft.
BIOMEDICA HUNGARIA Orvostechnikai Kft.Globe 13 Ingatlanfejlesztõ Kft.MINI-MANÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZATHMÁRY-CAR Kereskedelmi Kft.
bioMérieux Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GLOBE 3 Ingatlanfejlesztõ Kft.Minimax Hungária Tûzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.SZATMÁRI-BAU Kereskedelmi, Építõipari és Szállítási Kft.
BIOPACKPRO Csomagolástechnikai Projekt Korlátolt Felelõsségû TarsaságGLOBE AIR CARGO HUNGARY Szállítási Ügynöki Kft.MINKER Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségü TársaságSZÁVA-SZÁLLÁS Ingatlanhasznosító és Kereskedelmi Kft.
BIOrganik Online Élelmiszerkereskedelmi és Forgalmazó Kft.GLOBE AIR GROUP Utazásszervezési és Szolgáltató Kft.MINNA Tejipari Zártkörûen Mûködõ Rt.SZAVANNA gH INVEST Szolgáltató Kft.
BIOSAN Egészségügyi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GLOBE FPM Kft.MINT East Europe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Századvég Gazdaságkutató Zártkörûen Mûködõ Rt.
BioTech Hungary Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Kft.GLOBE INVESTOR Ingatlanfejlesztõ Kft.MINTA Ipari és Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.Százhalom Gyógyszertár Kft.
BIOTEK Mérnöki Kereskedelmi Iroda Kft.GLOBE-METAL 2000 Fémszerkezetgyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MIOIL Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.SZÁZVILÁG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BIOTOJÁS Mezõgazdasági Kft.GLOBENET Számítástechnikai Fejlesztõ és Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.Miraklo Hungary Zártkörûen Mûködõ Rt.SZCSG Consulting Kft.
BIOTRONIK HUNGARIA Kereskedelmi Kft.GlobePhone Szolgáltató Kft.MIRAMARE Nemzetközi Szállítmányozási Kft.SZEBIK 2001 Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
BIRÓ PARTS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GLOBER TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MIREA TRANS Fuvarozó és Szolgáltató Kft.Széchenyi Étterem Szolgáltató Kft.
BÍRÓ Szerszám és Alkatrészgyártó Kft.Globikál Kft.MIRKON-CSILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft.
BIRTECH Budapesti Irányítástechnikai és Technológiai Kft.GLOBO TRADE Kft.MIROMETAL Kft.Széchenyi Tõkealap-kezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.
Bisnode Magyarország Információ Szolgáltató Kft.GLOBSERVER Stratégia- és Védelemkutatás Fejlesztõ Kft.MIRROTRON Mûszaki Fejlesztõ és Szolgáltató Kft.Szedál Tanácsadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BISTRO REKLÁMÜGYNÖKSÉG Kft.GLOBUS HUMAN SERVICES Szolgáltató és Tanácsadó Kft.Miskolc 2002 Ingatlanfejlesztési és Vagyonkezelõ Kft.SZEG-TEAM SECURITY Kft.
BIT-ÉP Építõipari és Kereskedelmi Bt.GLOBUS-METALL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Miskolci Kézsebészeti Ellátó és Oktató Intézet Kft.Szega Camembert Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Bitco Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.GLÓRIA-1 Gyógyszertár Bt.MISSO FOOD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Szeged Plaza Ingatlanfejlesztési Kft.
BITEL Távközlés- és Biztonságtechnikai Kft.GLORIA-WZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MISTERI Szolgáltató Kft.SZEGED-ENERGO Építõipari és Energiaszolgáltató Kft.
Bitó Intertrans Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GLV TRADE Kft.MISTRAL ENERGETIKA Villamosenergia-termelõ Kft.SZEGEDI SÜTÖDÉK Élelmiszeripari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BITO Raktártechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Glycom Hungary Biotechnológiai Kft.MISZ Mûegyetemi Szolgáltató IskolaszövetkezetSZEGEDI TRANS SZEGEDI Szállítási Kft.
BITTÓ Védelmi Nyomozó és Szolgáltató Kft.GM Üvegezõk Boltja Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MITANEX Kereskedelmi és Fuvarozó Kft.Szegletkõ General Kft.
BITU CONTACT HUNGARY Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségü TársaságGMB STÚDIÓ Építõipari és Kereskedelmi Kft.MITI TEX Kft.SZEILER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BITU- JOINT Építõipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GNG MOBIL Szolgáltató Kft.Mito Europe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZÉKELY s.r.o. Magyarországi Fióktelepe
Bitunova Útfenntartó és Emulziógyártó Kft.GO 98. Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.MITRACOM Autókereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZÉKELYÉK Ruhaipari Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
BITVADÁSZ Tanácsadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GO-METALL Forgácsoló és Szerelõ Kft.Mitutoyo Hungária Mûszaki Szolgáltató Kft.Szekér Csárda Rendezvényszervezõ Kft.
BitWise Tanácsadó és Mérnöki Iroda Kft.GO-RUN Kereskedelmi Kft.MIXI-FOUD Kereskedelmi Kft.Székhely 2007 Ingatlanforgalmazó Kft.
BIZALOM Vagyonvédelmi Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Godinhun Security Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.Miyachi Europe Kereskedelmi és Gyártó Kft.SZEKI-DUÓ Kereskedelmi Kft.
Bizerba Mérleg Hungária Kft.GOLD CLEAN DUÓ Takarító, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MKB Bank Zrt.Szekszárdi Mezõgazdasági Zártkörûen Mûködõ Rt.
Biztos Pont Diákszövetség Szolgáltató Kft.GOLD DELIKÁT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MKB Befektetési Alapkezelõ zártkörûen mûküdõ Rt.SZEMPER PLUSZ Építõipari Kft.
Biztosítás. hu Biztosítási Alkusz Kft.GOLD EUROPA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MKB Üzemeltetési Kft.SZÉNA TÉR PATIKA Bt.
biztributor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GOLD FINE HUNGARY Kft.MKB-Euroleasing Autóhitel Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.SZENIOR-D Kereskedelmi Zártkörûen Müködõ Rt.
Bizzdev. hu Kft.Gold Hand Work Kft.MKB-Euroleasing Autólízing Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.SZENT ANNA PHARMA Kft.
BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörûen Mûködõ Rt.Gold Partner Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MKB-Euroleasing Autópark Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkör��en Mûködõ Rt.Szent Bernát Gyógyszertár Bt.
BKK Közút Zártkörûen Mûködõ Rt.Gold Record Music Rendezvényszeverzõ és Szolgáltató Kft.MKI PLEXI Gyártó, Szolgáltató és Értékesítõ Kft.Szent György Gyógyszertár Egészségügyi, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
BKK TRANS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Gold Silver Partner Kft.MLR Tech Üzemeltetési és Szolgáltató Kft.Szent György Patika Investment Gyógyszerkereskedelmi Kft.
BKSZT Budapesti Szennyvíztisztítási Kft.GOLD TECH Ékszer Kereskedelmi és Gyártó Kft.MM IMPORT Személygépjármû Importálást Folytató Kft.Szent Ilona Gyógyszerkereskedelmi Bt.
BKV Vasúti Jármûjavító Szolgáltató Kft.Gold Trust Holding Kft.MMBF Földgáztároló Zártkörûen Mûködõ Rt.Szent Imre Gyógyszertári Bt.
BL-IMMO Ingatlanforgalmazó Építõipari Szolgáltató és Száll��tmányozó Zártkörûen Mûködõ Rt.Gold-Food Europe Kereskedelmi Kft.MMG HOTELS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZENT ISTVÁN PARK Gyógyszertár Bt.
Black Motor Gold Hungary Kft.GOLD-LAKK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MMI Atlas Tervezõ és Kereskedelmi Kft.Szent István Patika Gyógyszeripari Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.
Black Rebel Kft.GOLD-MEAT HÚS Kft.MMV Magyar Magánvasút Zártkörûen Mûködõ Rt.Szent Jakab Gyógyszertár Kft.
BlackBerry Magyarország Kft.Gold-Typo Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.MMXH Lakberendezési Kft.Szent Kristóf Újbudai Szakrendelõ és Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Blaguss Utazási Iroda Kft.GOLD-VITÁL Általános Kereskedelmi Kft.MN-SPED Szállítmányozási és Szolgáltató Kft.Szent László Egészségügyi és Szolgáltató Bt.
BLAUFORM Ipari-Kereskedelmi Kft.Goldács Szerkezeti Szolgáltató Kft.MND Distribution Kereskedelmi Kft.SZENT LÕRINC Patika Gyógyszer és Gyógyászati Segédeszköz Bt.
BLESSING Nemzetközi Kereskedelmi Kft.GOLDCAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MO-FA-97. Feldolgozó és Kereskedelmi Kft.Szent Margit Patika Bt.
BLESSYNG Kft.Golden Link Europe Promóciós Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MO-HA TRADE 96 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Szent Margit Rendelõintézet Nonprofit Kft.
Bloom Medical Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Golden Neo-Life Diamite International Háztartási, Kozmetikai,Élelmiszer és Diétás Termékeket Forgalmazó Kft.MO-HOP Kereskedelmi Kft.SZENT PÉTER Patika Bt.
BLOZ ÉS TSA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GOLDEN-FRUIT Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.MO-TA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZENT TERÉZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BLUE BUSINESS INTERIOR Kereskedelmi Kft.GOLDER Associates (Magyarország) Környezetgazdálkodási és Geotechnikai Zártkörüen Mûködõ Rt.Mobil Digital Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Szentes Fruit Kereskedelmi Kft.
Blue Chips Tejtermék Nagykereskedelmi Kft.GOLDERADO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MOBIL PETROL HUNGARY Zártkörûen Mûködõ Rt.Szentesi Vasútépítõ Kft.
Blue Line Parcel Futárszolgálati Kft.GOLDING 2000 Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MOBIL-FORCE Kereskedelmi Kft.SZENTEX Kereskedelmi és vámügynökség Kft.
BLUE MOON HARD Kft.GOLDING Reklámajándék Kft.MOBILART HUNGARY Távközlési Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Szentimrei Diána Gyógyszertári Bt.
BLUE Store Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GOLDKER I & L Kereskedelmi Ipari és Szolgáltató Kft.MOBILBOX Konténer Kereskedelmi Kft.SZENTINEL Vagyonvédelmi, Biztonság-Technikai Szolgáltató Kft.
BLUE-ART-TEAM Kereskedelmi és Szolgáltató KftGOLDREX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MobilCar Holding Személyszállító és Kereskedelmi Kft.SZENTKERESZT PATIKA 96. Bt.
Blueadvertic Kft.Goldway-Tech Építõipari és Kereskedelmi Kft.Mobile Online Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZENTKIRÁLYI ÁSVÁNYVÍZ Termelõ és Forgalmazó Kft.
Bluebird International Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.GOMBOS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MOBILIA-ARTICA Formatervezési Kft.SZENZOR SZÁMÍTÓKÖZPONT Kft.
Bluebox 4 Eta Kft.GÖNCÖL FA HUNGÁRIA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MOBILKER-S Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZÉP HUNGÁRIA Kft.
BLUETEAM SECURITY Személy- és Vagyonvédelmi Kft.Göncz & M Consulting Kft.Mode Com Hungary Kft.SZÉPGYEP Kerttervezõ és Kivitelezõ Bt.
BM Trading Kereskedelmi Kft.GÖNCZI és FIA Lakatosipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MODE RIVIERA Kereskedelmi Kft.Széplak Management Vendéglátóipari és Szállodaüzemeltetõ Kft.
BME-Infokom Innovátor Nonprofit Kft.GONDRAND Nemzetközi Szállítmányozó Kft.MODELL & HOBBY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZÉPVÖLGYI BUSINESS PARK BEFEKTETÕ Kft.
BMG Security Consulting Kft.Gönet Kereskedelmi Kft.MODENT Fogászati Szerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Szépvölgyiház Ingatlanhasznosító Zártkörûen Mûködõ Rt.
BMP Packaging Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Good Change Kereskedelmi Kft.MODERN ALARM Biztonságtechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Szerelvény Szakáruház Kereskedelmi Kft.
BMSK Beruházási, Mûszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zártkörûen Mûködõ Rt.Good Concept Kft.MODLEN KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.Szerémi Business Park Ingatlanfejlesztõ-, forgalmazó-, és hasznosító Kft.
BMTI Nemzetközi Építõgépészeti Kft.GOOD IMPRESS Netgeneration Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MODUL INFO Informatikai Kft.Szerencsejáték Zártkörûen Mûködõ Rt.
BNETWORK International LLC Magyarországi FióktelepeGOOD ROAD Gépjármû-kereskedelmi, Építõipari és Szolgáltató Kft.MODUL-ART Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.SZÉRIA-TRANS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BNP PARIBAS LEASE GROUP Javak Bérbeadása Kft.GOODGUMI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MODUL-BAKE Sütõipari és Kereskedelmi Kft.Szerszám Technika Nagykereskedelmi Kft.
BNP PARIBAS Magyarországi FióktelepeGoodman Üllõ Logistics (Hungary) Kft.MÓDUSZ OFFICE-HOLDING Informatikai és Ügyviteli Zártkörûen M��ködõ Rt.Szerverház Számítástechnikai Kft.
BNP Paribas Real Estate Magyarország Tanácsadó és Ingatlankezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.GOODMILK Élelmiszerkereskedelmi Kft.MOEMA Kft.SZERVIZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BNTHOUSE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GoodWill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft.MOÉP 2002 Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZERVIZ-SPED Fuvarozó és Szállítmányozó Korlátolt Felelõss��gü Társaság
BO EVENT Rendezvényszervezõ és Szolgáltató Kft.GoodWill Energy Kft.Mofo Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZERVIZ-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BÓBITA AUTÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Goodyear Dunlop Tires Magyarország Kereskedelmi Kft.MOGYORÓKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Szervizpark Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
BOCA Mezõgazdasági Bt.Google Számítástechnikai Szolgáltató Kft.MOGYORÓSSY AUTÓKERESKEDELMI Kft.SZET HUNGARY Kft.
Böck és Partner Ingatlanforgalmazási Kft.GORDIUSZ 95 Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.MOHAnet Mobilsystems Mûszaki-Fejlesztõ Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.SZETESZ 2000 Építõ, Tervezõ és Szolgáltató Kft.
Bocskai11 Társasház Ingatlanberuházó Kft.GÖRDÜLÕ Kereskedelmi Kft.Moharos Biztosítás Ügynöki Szolgáltató és Tanácsadó Kft.SZEZÁM Hungary Kereskedelmi, Szolgáltató és Ingatlanforgalmazó Kft.
BÓDAI MÛANYAG Csomagolóanyag Gyártó és Forgalmazó Kft.GÖRDÜLÕ-Simmering Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MOHER FOOD Kereskedelmi Kft.SZEZO PETROL Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
BODNÁR TEAM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GÖTEBORGS FOOD Budapest Élelmiszeripari Termékgyártó és Forgalmazó zártkörûen müködõ Rt.Moira Team Információs Kft.SZFINX SECURITY Biztonsági Szolgáltató Kft.
BODOR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Gourmand Delikát Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MOJKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZFK-Super Kft.
BodorMarketing Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.MOKATE INTERNATIONAL HUNGARY Kereskedelmi Kft.SZI - ROJ Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Bodycote Hungary Hõkezelõ Kft.GP Ticket Jegyértékesítõ és Kereskedelmi Kft.MOL Commodity Trading Kft.SZI-RÉ-GER Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Bodzási Brojler Agrár Termelõ és Mûszaki Fejlesztési Eredményeket Hasznosító Kft.GP-CONSECO Tanácsadó Kft.MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Mûködõ Rt.Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft.
Bogen Work Kft.GPIT Informatikai Szolgáltató Kft.MOLARIS Informatikai Fejlesztõ és Szolgáltató Kft.SZIGETKÖZ 2000 SECURITY Vagyonvédelmi Kft.
Bohem Art Hotel Kft.GPSCOM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MOLIN Fûtés-, Hûtéstechnika Kft.SZIGMAVILL Mérnöki Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
BOHN Mélyépítõ, Szakértõ, Tervezõ, Kivitelezõ Kft.GR TRADE FRUCHT Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft.Molla Star Kft.Szigony Patika Gyógyszertári Bt.
Boiron Hungária Tanácsadó és Szolgáltató Kft.GRABARICS Építõipari Kft.MOLNÁR + MOLNÁR Autójavító és Kereskedelmi Kft.SZIKRA Épületgépészeti Kft.
Böjt Trans Cargo Kft.GRABOWSKI Kiadó Kft.Molnár és Bányai Gazdasági Tanácsadó Kft.Szikra Euro 2011 Kft.
BÖJTÖS-BAU Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GRADEX Mérnöki és Szolgáltató Kft.MOLNÁRBETON Betongyártó és Kereskedelmi Kft.SZIL PHARMA Gyógyszer- és Gyógyászati Segédeszköz Kereskedelmi Kft.
BOLS Hungary Italáru-importõr és Forgalmazó Kft.GRÁDIUSZ Építész és Mérnöki Iroda Kft.Mölnlycke Health Care Kereskedelmi Kft.SZILÁGY ZSALU Építõipari és Kereskedelmi Kft.
BÓLYI-AGRO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GRÁF TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MOLTRANS Tankautós Fuvarozó Kft.Szilas Kereskedelmi Kft.
BOMBA! ENERGY DRINK Kft.Grafika Kereskedelmi Zártkörûen mûködõ Rt.MOM FAKTOR Gépipari Kft.SZILAS PATIKA Egészségügyi Szolgáltató Kft.
BOMO 2003. Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Grafikolok Kft.MoM Leroy Vendéglátó, Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Kft.Szilati-Human Szolgáltató Kft.
BON PHARMA Kft.Grafit Pencil Nyomda Szolgáltató és Kommunikációs Kft.MOM Park Torony Ingatlanfejlesztõ, Beruházó és Szolgáltató Kft.SZILCOM Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.
BON-SEC Vagyonvédelmi Kft.GRAFTON RECRUITMENT Személyzeti Tanácsadó Kft.MOM-Park MFC Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft.Szildán Kft.
BONA VASKER Kereskedelmi, Ipari és Szolgáltató Kft.GRAHLOW Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MOMÁL TRADE Kft.SZILKER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BONA-METÁL Vas, Fém, Hulladék Kereskedelmi Bt.Grain Plus Kft.MOMART Marketing Kft.SZIMKER Szerszámgépgyártó- és Kereskedelmi Zártkörûen Mûk��dõ Rt.
Bonafarm Zártkörûen Mûködõ Rt.GrainArt Mezõgazdasági Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MOMENT CONSULTING K2 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Szimona Secret Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BONASZÉN Tüzelõ és Építõanyag Kereskedelmi Kft.GRAMEX 2000 Kereskedelmi Kft.MOMENTI Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZIMPATEX ITALY Kereskedelmi Kft.
Bonbonetti Choco Édesipari Kft.GRAMY-H REKLÁMÜGYNÖKSÉG Kft.MON SERVICE Kft.SZIN-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BONELLEN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GRANACO Kereskedelmi Kft.MON-DA Központi Riasztórendzser Szolgáltató Kft.SZINARON Villamosipari Szolgáltató Kft.
BONEX PRESS Nyomdaipari, Grafikai és Kereskedelmi Kft.Granaglia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MONA HUNGARY Élelmiszer Gyártó és Forgalmazó Kft.SZÍNHÚS 2000 Kereskedelmi Kft.
Bonitas 2001. Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.GRÁNÁTALMA Gyógyszerkereskedelmi Bt.MONA LISA MODELLSTÚDIÓ Kft.SZINKER Áruküldõ és Kereskedelmi Kft.
Bono Utazási Központ Kft.GRAND Design Kft.MONA-INVEST Kft.SZINMARK Kereskedelmi Kft.
BONUS SCHILD Kft.GRAND-ÁCS TETÕCENTRUM ÉS KÉSZHÁZ Kereskedelmi és Szolgáltat�� Kft.MONACOR HUNGÁRIA Elektronikai Kereskedelmi Kft.SZINT-VONAL Építõ, Tervezõ és Kereskedõ Kft.
Boom & Brass Vendéglátóipari és Tanácsadó Kft.Granit Agriculture Kereskedelmi Kft.Mondelez Hungária Kft.Szinva Real Estate Ingatlanforgalmazási Kft.
BOOMART Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GRANIT Csiszolószerszámgyártó Kft.MONDIAL Utazási Kft.Szíriusz Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
BORALMAX Ingatlanforgalmazó Kft.GRANTEK Termelõ, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.MONDO-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZIRT Építõipari Kft.
BORDÁS RESTAURANTS Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GRANUFLEX Ipari és Kereskedelmi Kft.MONDORO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.SZIRT INVEST Befektetõ és Vagyonkezelõ Kft.
Bordercross Kereskedelmi Kft.Grape Solutions Hungary Zártkörûen Mûködõ Rt.MONICOMP Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.SZITI-END Építõipari és Szolgáltató Kft.
Borealis L.A.T Hungary Kft.Graphisoft Park Ingatlanfejlesztõ Kft.MONITORING-KB Közlekedésbiztonsági Szolgáltató Kft.Sziveko Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BORG FILM Gyártó és Szolgáltató Kft.Graphisoft Park Services Ingatlanüzemeltetõ és Szolgáltató Kft.MONOBIT Nyomdaipari Kft.SZKER-SPED Szolgáltató, Kereskedelmi, Szállítmányozó, Fuvarozó és Gépjármûjavító Kft.
BORGO Kereskedelmi Kft.Graphisoft SE Zártkörûen Mûködõ Európai Rt.MONOBRAND Kereskedelmi Kft.SZÓ-KÉP Nyomdaipari Kft.
BORÍTÉK-MIX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.graphIT Kft.MONSANTO Hungária Kft.SZÖGKER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Borítékonline. hu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GRAVITÁS-2000 Gépipari Kft.MONT-INOX Kft.Szolnok Aszfalt Kft.
BORKUTIME Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.GRAVOFORM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Montamax HLSK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Szolnok Plaza Ingatlanfejlesztési Kft.
BORLETIN BORHÁZ Borforgalmazó és Szõlõtermelõ Kft.Grayling Hungary Kft.MONTANA Tudásmenedzsment Rendszerintegrátor és Szoftverfejleszt�� Kft.SZÕLÕTÕ Kétnyelvû Oktatási Nonprofit Közhasznú Kft.
Boro and Moha Tanácsadó Kft.GrECo JLT Hungary Biztosítási Alkusz Kft.MONTEL Informatikai Kft.SZOMOR és TÁRSA Építõ Kft.
BOROK VILÁGA Kereskedelmi Kft.Grédics Kereskedelmi, Szolgáltató és Termelõ Kft.Montemollo Õrzõ-Védõ Kft.SzondaPhone Telemarketing-Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
BOROSTYÁN PATIKA Gyógyszerkereskedelmi Bt.Green Air Kft.Montereale Kereskedelmi Bt.SZONDI Gyógyszerkereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Börs Patika Gyógyszerkereskedelmi Kft.GREEN ESTELCAR HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MONTESCO Szerelõipari és Vállalkozási Kft.SZÓRÁDI és Társai Mûanyagkereskedelmi Kft.
BORSOD-BOS 2004 Ipari és Szolgáltató Kft.Green Job Kft.Monticchio Szolgáltató és Licenszbeadó Kft.SZÖSZY-96 Kereskedelmi Kft.
Bortársaság Boltok Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GREEN LINE 94 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.Monting Mérnökiroda Kft.SZPITI Kereskedelmi és Vendéglátóipari Kft.
BORZ-VÉD Vagyonvédelmi Kft.GREEN OFFICE & HARDWARE Kft.MONTIVÍZ Vízpalackozó és -Forgalmazó Zártkörûen Mûködõ Rt.SZRI Reál Invest Vagyonkezelõ Befektetési és Kereskedelmi Kft.
BÖRZE Vegyes és Ruházati Kereskedelmi és Ipari Kft.GREEN TRANS Magyarország Kft.MONTOIL Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.SZS Vendéglátó Szolgáltató, Kereskedelmi és Kultúrális Kft.
BÖRZETEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Green Travel Nemzetközi Utazási Iroda Kft.Montonelli Divatház Kft.SZTÁV Felnõttképzõ zártkörûen mûködõ Rt.
Bosch Rexroth Hajtás- és Vezérléstechnika KftGREEN-EX H. R. P. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Mood Media Hungary Háttérzene- és Hirdetés Szolgáltató Kft.SZTRÁDA GYÓGYSZERTÁR Gyógyszeripari Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.
BOSCOLO HOTELS HUNGARY Szállodaipari Kft.GREEN-EX TRANS Közlekedési és Szolgáltató Kft.Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó Zártkörûen Mûködõ Rt.Szûcs Ferrotrade Fém- és Acélkereskedelmi Kft.
BOSSÁNYI és TÁRSA Kereskedelmi és Mérnöki Iroda Kft.Green-R Villamos- és Hõenergia-termelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.MORATUS Szerkezetépítõ Kft.SZÛZ MÁRIA Gyógyszertár Bt.
BÖSZI Termelõ és Kereskedelmi Kft.GREENCAPITAL SOLUTIONS Környezetvédelmi, Kereskedelmi, Tanácsad�� és Szolgáltató Kft.Moravia IT Hungary Információ-technológiai Kft.T & T SPORT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BOTICA Gyógyszertár Bt.Greenergy-Service Karbantartó Kft.MOREA INTERNATIONAL Utazási Szolgáltató Kft.T M T Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BOTIPHARMA Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Greenergy-Trade Kft.MOREA Utazási Szolgáltató Kft.T-CONT Szállítmányozó és Szolgáltató Kft.
BÖTKÖS Fuvarozó és Szolgáltató Kft.GREENLight Budapest Reklámügynökség Kft.MORGAN HUNGARY Termékgyártó Kft.T-gely Mûanyag és Gumiáru Gyártó és Forgalmazó Kft.
BOTOND + VAS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Greenmetal Ipari és Szolgáltató Kft.Morgan Stanley Magyarország Elemzõ Kft.T-köl Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft.
BOTTMER Autó-, Motor-, Kerékpáralkatrész és Felszerelés Kereskedelmi Kft.GREENNOVATÍV Energetikai Fejleszõ Kft.MORGEN-RED Irodatechnikai és Számítástechnikai Kft.T-PLASZTIK Kft.
BOVA Autókereskedelmi Kft.GreenSolar Equipment Manufacturing Gépgyártó Kft.MORINO RENT Jármûkölcsönzõ és Szolgáltató Kft.T-SPERÓ Szolgáltató Kft.
BOXUDVAR Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Grenadilla Kereskedelmi Kft.MORISZTA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.T-Systems Magyarország Zártkörûen Mûködõ Rt.
BP Business Service Centre Kft.GRÉNIK MARKET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MorphoCom Marketing és Kommunikációs Tanácsadó Kft.T-TRANS FÕÉP Építõipari, Kivitelezõ és Szállítmányozó Kft.
BP INGATLAN Ingatlanforgalmazó és Hasznosító Kft.Grenkeleasing Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MORRISON`S Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.T. A. X. TEAM Security Személy- és Vagyonvédelmi Kft.
BPN Hungary Kft.Grepton Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.MorrowMedical Zártkörûen Mûködõ Rt.T. E. T. T. TIMÁR és TIMÁR TRADE Mérnökiroda, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BPS Business Power Systems Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GRESCO Befektetõ és Vagyonkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.MORTADINI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.T. Nagy Tamás Kereskedelmi Kft.
BRADY MEDIA Nyomdai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GRÉTA-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MORTAK FRUIT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.T. P. A. Teherautó-, és Pótkocsialkatrész Kereskedelmi Kft.
BRANALDI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GRID CEE Tanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.Morten 2005. Intruzív Szolgáltató Bt.T.O.M. CONTROLL 2001 Vagyonvédelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
Brand Content Kft.GRIFF INVEST Ingatlanforgalmazó Kft.MORTEN Gumi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.T2-COM Mérnöki Iroda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BRAND MADE Kereskedelmi Kft.GRIFF TRANS 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MORTOFF Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft.Tab Patika Kft.
BRANKO Pénzügyi és Számviteli Kft.GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft.MOTIMPEX Zöldség-, Gyümölcs Kereskedelmi Kft.TACO COMPUTER Kft.
Brasserie Company Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GROBY Centrum Üzleti Szolgáltató Kft.Motivel Trade Kft.TADEGO Szállítási és Szolgáltató Kft.
BRAVONET Kft.GROBY NetShop Kereskedelmi Kft.MOTORION Autóalkatrész Kereskedelmi Kft.TaeguTec Hungary Kft.
BRAVOPHONE Kft.GROBY VÁR-KER Kereskedelmi Kft.Mott Macdonald Magyarország Tanácsadó Kft.TAFÁK Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Bravosincord Kft.GROHOCZKY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MOUNTEX Alpin Design KftTAFUV Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BRENDON GYERMEKÁRUHÁZAK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Grolman Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MOVA Kereskedelmi Kft.TAJO-CAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BRENNTAG Hungária Kereskedelmi Kft.Groupama Garancia Biztosító Zártkörûen Mûködõ Rt.MOVE ONE Szállítmányozási Kft.TAK-INVEST Informatikai és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
Brestroll Kereskedelmi Kft.Grow Szervezetfejlesztési Tanácsadó Zrt.MOVIE SET Építõipari Kivitelezõ és Szolgáltató Kft.TAKÁCS és TÁRSA 7104 Kereskedelmi Kft.
Bricostore Hungaria Barkácsáruház Kereskedelmi Kft.GROWALD-TRANS Fuvarozási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MOVIE-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Takarék Alapkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.
Bricostore Hungaria Ingatlan Ingatlanforgalmazó, Értékesítõ és Hasznosító Kft.GRP PLASTICORR Fejlesztõ, Szolgáltató, Kivitelezõ Kft.MOVILL Jármû és Alkatrész Javító és Gyártó Kft.Takarékszövetkezeti Informatikai Kft.
Bridgestone Magyarország Marketing Szolgáltató Kft.Grundfos Financial Shared Services Szolgáltató Kft.MOWA Légféktechnika Kft.Takeda Pharma Kft.
BRIGIT-JOB 2006 Munkaközvetítõ Kft.GRÜNEWALD FRÜCHTE Kereskedelmi Kft.MP Informatikai Kft.Takenaka Europe GmbH Magyarországi Fióktelepe
BRIGUETTE TEAM Kft.GRUPPO COIN UNGHERIA Kft.MP System Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TAKÉPSZOLG Takarító és Építési Szolgáltató Kft.
BRILL AUDIO VISUAL Konferencia- és Információtechnika Kft.GS-PIPE Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MP WIDENTA Kereskedelmi, Szolgáltató és Gyártó Kft.TAKSZER Takarító-Szerelõ Osztrák-Magyar Kft.
BRILLANT CLEAN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GS1 MAGYARORSZÁG Globális Azonosító és Kommunikációs Rendszereket Mûködtetõ Kiemelkedõen Közhasznú Nonprofit Zártkörûen Mûködõ Rt.MPF Építési Kemikáliákat Gyártó Kft.TALAMEAT Kereskedelmi Kft.
BRILLBIRD Europe Kft.GSE Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MPF HOLDING Logisztikai és Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.TALLÉR-CO Nagykereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Brilliance Distributor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GSM-HOME HUNGARY Kft.MPF Metal Kft.TAMÁS 93 Vendéglátóipari és Kereskedelmi Kft.
BRILPIL PATIKA Bt.GSM-MOBILFON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MPF-FÉG Kft.Tamáska és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
BRIO-MASSZA Kft.GSMLINE. HU Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Feleõsségû TársaságMPK MAGYAR PÉNZÜGYI KÖZVETÍTÕ ZÁRTKÖRÛ Rt.TAMAX Építõ és Szerelõ Kft.
BRISTOL Irodaház Kft.GTC Metro Ingatlanfejlesztõ Kft.MPS HUNGARY Kft.Tampieri Hungária Kereskedelmi, Feldolgozó Zártkörûen Mûköd�� Rt.
Bristol-Myers Squibb Gyógyszerkereskedelmi Kft.GTH-TRANSPORT Kft.MR. FRUIT Kereskedelmi Kft.TÁMPONT-MESTER Forrásközvetítõ és Szolgáltató Kft.
British Automotive Hungary Kft.GTKB Ganz Transelektro Közlekedési Berendezéseket Gyártó Kft.MS Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TAN-VIET HU Kft.
Broadway Ticket Hungary Kft.GU-MA-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MS-TRANS 2001. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TANBA Útépítõ és Szolgáltató Bt.
Broker International Food and Household goods Kft.GUARDIANS HUNGARY Kft.MSA Hungária Biztonságtechnika Kft.Táncmûvészetért Közhasznú Nonprofit Kft.
Bronisz Trade Kft.Gubacsi 24 Ingatlankezelõ és Ingatlanhasznosító Kft.MSC Budapest Kereskedelmi Kft.TANK-OL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BRONZKER Iparcikk-Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.Gucci Magyarország Kiskereskedelmi Kft.MSC Magyarország Szállítmányozási Kft.TANORG Tanácsadó és Szervezõ Kft.
BROSS Security Vagyonvédelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.Guidance Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.MSc Mérnöki Tervezõ és Tanácsadó Kft.TANTÁL Kereskedelmi és Vállalkozási Kft.
Brother International Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GUMATRANS 96 Szállítmányozó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MSCI Pénzügyi Adat - és Eszközrendszer Szolgáltató Kft.TANTÜRK Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Brown and Mason Limited Magyarországi FióktelepeGUMEX Mûszaki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MSD Pharma Hungary Kft.TANÚSZ Tanuszodákat Üzemeltetõ Kft.
Brown Petrol Kft.Gumiabroncs Tóth Kft.MSP Tlog Közúti Transzport-Logisztika Kft.TAOS Produkciós Kft.
Brown-Forman Worldwide, L.L.C. Magyarországi FióktelepGUNDEL Éttermi, Borászati Termelõ, Üzemeltetõ és Kereskedelmi Kft.MT-HOSTWARE Számítástechnikai Kft.TÁPEGYSÉG Ipari Szolgáltató Kft.
Brownhouse Management Kft.Gusti Italiani Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MTG Metro Gratis Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Tapolcai Dr. Deák Jenõ Kórház-Rendelõintézet és Gyógybarlang Egészségügyi Szolgáltató Kft.
BRUCKER Sütõ és Cukrászipari, Kereskedelmi Kft.Gutmann Magyarország Befektetési Tanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.MTI Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zártkörûen Mûködõ Rt.TARA Ingatlanfejlesztõ Kft.
BRUESA-RÓMAI Ingatlanfejlesztõ Kft.Gyál Logistics Ingatlankezelõ Kft.MTK Budapest Labdarúgó Zártkörûen Mûködõ Rt.TÁRA `98 Gyógyszerészeti Bt.
BRUNNBAUER-BUDAPEST Szerelvénygyártó Kft.GYÁR Utómunka Filmgyártó, Rendezvényszervezõ és Szolgáltat�� Kft.MTLB MÜLLER Kft.TARCHA WORLD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BRW Tools Kft.GYARMATI TRANS Árufuvarozási és Szállítmányozási Kft.MTM-SBS Televízió Zártkörûen Mûködõ Rt.Tare Infermo Kereskedelmi Kft.
BS-METAL Öntészeti Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GYEGÉP Ipari, Termeltetõ, Kereskedelmi és Gépgyártó Kft.mTon Hanglemezkiadó és Management Kft.TARÉJ Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
BSCE Tanácsadó és Informatikai Kft.Gyémánt Patika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MTVA Kiadói Ügynöki és Szolgáltató Kft.TARGET DATA CLEAN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft.GYEP-MESTER Kertépítõ Szolgáltató Kft.MTZ-LUX Kft.TARGET GROUP CONSULTING Kft.
BSH Hungária Légtechnikai Kereskedelmi és Tanácsadó Kft.Gyepméta Ingatlanforgalmazó Kft.MÛ-PACK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TARGET HUNGÁRIA Vállalkozási Tanácsadó Kft.
BSI FUTÓ Sport és Versenyszervezõ Kft.GYER-MED Egészségügyi és Szolgáltató Bt.Mû-Terem Képzõmûvészeti Galéria és Aukciósház Kft.Target Media Sales Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BSW Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GYERTYAKOVÁCS Gyertyakészítõ Kft.Mûegyetemi Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.TARI-PROD Ipari és Kereskedelmi Kft.
BSZL Invest Befektetési Zártkörûen Mûködõ Rt.GYETVAI Fivérek Építõipari Fõvállalkozó Zártkörûen Mûködõ Rt.MÜÉP Építõmérnöki Kft.Tárna-Invest Ingatlanforgalmazó és Szolgáltató Kft.
BT Limited Magyarországi FióktelepeGYÓGYFÛ Gyógynövény Felvásárló, Feldolgozó, Élelmiszergy��rtó és Kereskedelmi Kft.MUFASSA Szolgáltató Kft.Tarsago Magyarország Kft.
BT ROC Kft.Gyógyszeripari Ellenõrzõ és Fejlesztõ Laboratórium Kft.Mûhely Produkció Közhasznú Nonprofit Kft.TASPED II Szolgáltató Kft.
Btech Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Gyógyszerszállító Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MÛISZ HOLDING Beruházó és Vállalkozásszervezõ Kft.TASSI és TÁRSA Ingatlanforgalmazó és Kereskedõ Kft.
BTS-Auto Gépjármûjavító és Szolgáltató Kft.GYÖK 2000. Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.MÛISZ Szolgáltató IskolaszövetkezetTata Consultancy Services Limited Magyarországi Fióktelepe
BTZ Hungary Ingatlanfejlesztõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GYÖNGYÖSI KÍGYÓ Gyógyszertár Bt.Müller Drogéria Magyarország Kereskedelmi Bt.TAUFORM Abroncsformagyártó Kft.
Buckingham Oktatási és Kulturális Kft.GYÖRGY INGATLAN Kft.Müller Martini Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TAURIL Gumigyártó és Kereskedelmi Kft.
Bucsin Catering Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Györkefalvi és Társai Italszolgáltató és Vendéglátó Kft.MÜLLER-GUTTENBRUNN Hulladékanyag Kereskedõ és Feldolgozó Kft.TAURINVEST Vagyonkezelõ és Ingatlanhasznosító Kft.
Buda Clean Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Gyõzelem és Múzsák Tanácsadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Multi Alarm Biztonságtechnikai, Fejlesztõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.TAURUS ELASTRON-T Mûszaki Fejlesztõ és Gyártó Kft.
BUDA FOREST Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GYR 2002 Bevásárló, Szórakoztatóipari és Vagyonkezelõ Kft.MULTI FRUIT TRADE Kereskedelmi Kft.TAURUS REISEN Idegenforgalmi, Utazásszervezõ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BUDA Kereskedelmi Központ Kft.GYSGY REHA Orvostechnikai Eszközöket Elõállító és Forgalmaz�� Kft.MULTI JOB PRO Kft.Taurus Techno Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Buda Plaza Irodaház Ingatlanhasznosító Kft.GYULAI AUTÓSZERVIZ Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Multi-Coop Diák és IskolaszövetkezetTAUSZIN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BUDA-CASH Brókerház Zártkörûen Mûködõ Rt.GYURGYEVO Szállítmányozási és Kereskedelmi Bt.Multi-will Ipari és Kereskedelmi Bt.TAVAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BUDA-CONSULT Vállalkozó és Tanácsadó Kft.G` ROBY BONY Kereskedelmi Kft.MULTICARD Mûanyagkártya-gyártó Kft.TÁVGER Távközlési Szolgáltató Kft.
Buda-Office Ingatlanüzemeltetõ Kft.H & H EUROTRANS Nemzetközi és Belföldi Közúti Áruszállító és Szállítmányozó Kereskedelmi Kft.MULTICHEM Hungaria Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TAVITOR GROUP Kft.
Budaautó-Motor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.H & H Projects Építõipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MULTICONT Nemzetközi Szállítmányozási Logisztikai Zártkörûen Mûködõ Rt.TÁVKÖZLÉSTECHNIKA Fõvállalkozási Zártkörûen Mûködõ Rt.
BUDACOLOR Festékgyár Kft.H & M Hennes & Mauritz Ruházati Kiskereskedelmi Kft.MultiContact Consulting Szolgáltató Kft.TAXUS-TEN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BUDACONSUM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.H & P Kincses Sziget Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségü TársaságMULTICORE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TAYLOR Gumi-és Klímaszerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BUDAFOK Patika Kereskedelmi Bt.H + D Ingatlanforgalmazó és Ingatlanhasznosító Kft.Multicorner Hungary Kft.TAYLOR`S Szerencsejáték Szervezõ és Üzemeltetõ Kft.
Budafoki MELISSA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.H R Security New Deal Munkaerõ Szolgáltató Korlátot Felelõsségû TársaságMultiFlex Ingatlanhasznosító Kft.TBÉSZ Távközlési és Biztosítóberendezési, Építõ és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
Budafoki Szentlélek Gyógyszertári Bt.H&H 2007. Szolgáltató Kft.Multifrozen Kereskedelmi Kft.TBK Magyarország Kft.
BUDAGYÖNGYE PATIKA Egészségügyi Bt.H-Budapest Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MULTIGRADE Környezetvédelmi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TBOSS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Budai Egészségközpont Kft.H-Dent-Build Üzemeltetési, Építõipari és Szolgáltató Kft.Multimedia Networks Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TBSP (Hungary) Épületgépészeti és Kereskedelmi Kft.
BUDAI HÍDFÕ Kft.H-Didakt Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Multimpex Kft.TBWA Budapest Reklámügynökség Kft.
Budai Irgalmasrendi Kórház Nonprofit, Közhasznú Kft.H-DIRECT 2000 Építõipari és Kereskedelmi Kft.MULTINOX Fõvállalkozó, Ipari Szolgáltató Kft.TCF Hungary Filmjoghasznosító Kft.
BUDAI KORONA PATIKA Bt.H-EAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MULTISOFT Számítástechnikai Kft.TCT HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Budai Szent Ferenc Gyógyszertár Bt.H-ÉLES Autókereskedelmi és Szolgáltató Kft.MULTISTATIK Ingatlanfejlesztõ, Építõ és Kereskedelmi Bt.TCW HONVÉD IRODAHÁZ Ingatlankezelõ és Szolgáltató Kft.
Budai Szent Klára Gyógyszertári Bt.H-Event Vendéglátóipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MULTISZINT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TDE Field Services Kft.
BUDAKER Kereskedelmi Gyártó és Szolgáltató Kft.H-Host-Build Üzemeltetési, Építõipari és Szolgáltató Kft.Multivalve Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TDE Services Kft.
BUDAKOR-91 Építõipari és Szolgáltató Kft.H-InS-CAR Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MULTIVISION Production Kft.TDH Építõipari Gépesítõ Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Budaörs Office Park Kft.H-ITB Ipari és Kereskedelmi Kft.Multiwer Építõipari Szolgáltató Kft.TE-ZSO DEO Kereskedelmi Kft.
Budapest Airport Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér Üzemeltetõ Zártkörûen Mûködõ Rt.H-PONT MONTE Irodaház Hasznosító Kft.MUN-VULCANO Kft.TEAM RED Reklám, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Budapest Alapkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.H-S MONOTOP Iparipadló Építõ és Mûszaki Fejlesztõ Kft.MunkaerõCentrum Szolgáltató Kft.TEAM ROSSO Ipari és Kereskedelmi Kft.
Budapest Autófinanszírozási Zártkörûen Mûködõ Rt.H-Tech-Build Üzemeltetési, Építõipari és Szolgáltató Kft.MÜPA Üzemeltetõ Kft.TEAM-SPIRIT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Budapest Bábszínház Kiemelkedõen Közhasznú Nonprofit Kft.H-VILLSZER Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.MUREPOX Mûgyanta Technológia Kft.TEAMBALLY HUNGARIA Kft.
BUDAPEST BORTÁRSASÁG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.H-WSBK Kft.MUREXIN Építõanyaggyártó és Kereskedelmi Kft.TEBEX Fémfeldolgozó, Építõipari és Szolgáltató Kft.
BUDAPEST CONSULTANS Gazdasági Tanácsadó Kft.H. Õrmezõ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Mûszaki Könyvkiadó Kft.Tebodin Hungary Kft.
BUDAPEST ESÉLY Nonprofit Kft.H. S.-MEDPLAN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Mûszaki Szaki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TECH-CON HUNGÁRIA Termelõ és Kereskedõ Kft.
Budapest Film Forgalmazó és Moziüzemi Zártkörûen Mûködõ Rt.H. WILHELM SCHAUMANN Állattakarmányozási Kft.MÛSZERTECHNIKA-HOLDING ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ Rt.TECHEM Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Budapest Film Kulturális Szolgáltató Kft.H2P TOTAL FLUID Kereskedelmi, Szolgáltató és Ügynöki Kft.Mûvészetek Palotája Kulturális Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.TECHNICAL Tüzeléstechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Budapest Fõváros Vagyonkezelõ Központ Zártkörûen Mûködõ Rt.H2Q-ÉPÍTÕ Üzemeltetési, Építõipari és Szolgáltató Kft.MVM ERBE ENERGETIKA Mérnökiroda Zártkörûen Mûködõ Rt.Techniques Surfaces Magyarország Fémipari Kft.
Budapest Gyógyfürdõi és Hévizei Zártkörûen Mûködõ Rt.HÁ + H Kft., Ital - Édesség KereskedésMVM Észak-Budai Kogenerációs Fûtõerõmû Kft.TECHNITRADE Kereskedelmi Kft.
BUDAPEST Hitel- és Fejlesztési Bank Zártkörûen Mûködõ Rt.HABAU Hungária Építõipari Ingatlanfejlesztõ és Szolgáltató Kft.MVM Hungarowind Szélerõmû Üzemeltetõ Kft.Techno Research And Consulting Tanácsadó, Kereskedelmi és Szolg��ltató Kft.
BUDAPEST MOTORS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Haberkorn Mûszaki Termékeket Gyártó és Forgalmazó Kft.MVM Magyar Villamos Mûvek Zártkörûen Mûködõ Rt.TECHNO-GEO Mérnökiroda Kft.
Budapest Party Service Vendéglátó és Szolgáltató Kft.Habostorta E-Commerce Group Kft.MVM NET Távközlési Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Technofil Gépipari, Szolgáltató Kft.
Budapest Welcome Touristic Idegenforgalmi Kft.HABRANTUS-PHARMA Gyógyszeripari Termékeket Termelõ, Szolgáltat��, Kereskedelmi Bt.MVM OVIT Országos Villamostávvezeték Zártkörûen Mûködõ Rt.TECHNOFILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BUDAPEST-KLIMA Épületgépészeti Kivitelezõ Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.HACH LANGE Kereskedelmi Kft.MVM Partner Energiakereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.TECHNOKOV Kovácsoló és Lemezsajtoló Kft.
Budapesti Elektromos Mûvek Nyilvánosan Mûködõ Rt.HACONA Csomagolástechnológia Kft.MW-TRIÓ Építõipari és Villamossági Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TECHNOLÓGIA Mérnöki Iroda Kft.
Budapesti Energiakereskedõ Kft.HADAR GOLD Ingatlanforgalmazó Kft.MWM Energy Hungaria Kft.TECHNOLOGY MARKETING CONSULTING Kft.
Budapesti Erdõgazdaság Zártkörûen Mûködõ Rt.HAEMOBIL Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.MWorld Magyarország Kft.TECHNOMATIC Egyedi Gépgyár és Mérnökiroda Kft.
Budapesti Erõmû Zártkörûen Mûködõ Rt.HAGGI-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MyClient Kft.TECHNOORG-LINDA Tudományos Mûszaki Fejlesztõ Kft.
Budapesti Értéktõzsde Zártkörûen Mûködõ Rt.HÁGÓ Házgondnoksági Kft.MYLAN Kft.Technotech Project Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Budapesti HUNYADI Lakásfenntartó SzövetkezetHahn + Kolb Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.MySoft Számítástechnikai Bt.TECHNOTRADE RENDSZERHÁZ Kft.
Budapesti Húsnagykereskedelmi Közös VállalatHAIR-LINE Fodrászcikk és Biokozmetikai Kereskedelmi Kft.MZK-Super Kft.TECHO HUNGÁRIA Bútorkereskedelmi Kft.
Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési nyilvánosan mûködõ Rt.HairCare Professionals Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.N-GENE Kutatási és Fejlesztési Kft.TECHPOL Kft.
Budapesti INTER-FA Belsõépítészeti Kft.HAJ-KER SZIGET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.N-SEC Vagyonvédelmi Szolgáltató és Szaktanácsadó Kft.Techtronic Industries Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BUDAPESTI KÁRPITOS Kft.HAJAS Fodrász és Kozmetikai Kereskedelmi Kft.N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft.Tecton Építészmérnöki és Tanácsadó Kft.
BUDAPESTI KERÁMIA Alapanyaggyártó és Kereskedelmi Kft.HAJDU CAPITAL Befektetési és Tanácsadó Kft.N. B. I. GASTRO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TECTUM Épületgépészeti és Kereskedelmi Kft.
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Oktatási Nonprofit Kft.HAJDÚ CARGO Gépjármû-kereskedelmi és Fuvarozó Kft.N. B. I. Security New Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltat�� Zártkörûen Mûködõ Rt.TECTUM Mérnöki Szolgáltató és Vállalkozó Kft.
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltató Nonprofit Kft.Hajdú és Társai Építõipari és Szolgáltató Kft.N.F.K.I. Nemzetközi Export-Import Fakereskedelmi Kft.TEENS-TEXTIL Kereskedelmi, Ipari és Szolgáltató Kft.
BUDAPESTI KERTIMAG Vetõmagkereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.HAJDÚÉP Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NA CONFIDENTAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Teerag-Aszfalt Építõipari és Kereskedelmi Kft.
Budapesti Közlekedési Zártkörûen Mûködõ Rt.HAJNA HUNGARY Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NA-HO-KER Kft.TEG The Events Group Kft.
Budapesti Nagybani Piac Zártkörûen Mûködõ Rt.Hajnal Gyógyszertári Bt.Na-Ti Trade Kft.TEGA-BAU Építõipari Kft.
Budapesti Sportcsarnok Üzemeltetõ Kft.HAJÓ KANÁL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Nabunaid Vagyonvédelmi és Tanácsadó Kft.TEGEE HUNGARIA Kereskedelmi és Vegyianyaggyártó Kft.
Budapesti Szabadkikötõ Logisztikai Zártkörûen Mûködõ Rt.HALAS-NAGY-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.NADÁLY Gyógyszer Kiskereskedelmi Bt.TEGOLA UNGARESE Kereskedelmi Kft.
Budapesti Távhõszolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.HALÁSZ HÉT Kereskedelmi Kft.NÁDLAND Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TEJ-FORRÁS HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Budapesti Temetkezési Intézet Zártkörûen Mûködõ Rt.HALINA TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NÁDOR PATIKA Gyógyszerkereskedelmi Bt.TEJ-S Szolgáltató és Termelõ Kft.
Budapesti Vidám Park Zártkörûen Mûködõ Rt.Haller Kert Ingatlanberuházási Kft.NÁDOR Rendszerház Irodaautomatizálási Kft.tek.rental Magyarország Kft.
BUDAPIÉRT Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.Halliburton Company Germany GmbH Magyarországi FióktelepeNÁDORHÁZ Buda Ingatlanhasznosító Kft.Tekanawa Ingatlanforgalmazási Kft.
BUDASENSOR Export-Import Kft.Halna-Duna Szolgáltató Kft.NAFRA Ingatlanforgalmazó és -Hasznosító Kft.TEKNO POINT HUNGARY Ipari és Kereskedelmi Kft.
BUDATEL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HALUXVILL Villanyszerelõipari és Kereskedelmi Kft.NAGARKOT Szolgáltató Kft.TEL - COORD Magas-, Mélyépítõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BUDATOURS Idegenforgalmi Kft.HAMA Kereskedelmi Kft.NAGOYA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Tel-Seb-Grain Kereskedelmi Kft.
BUDAVAL Papírfeldolgozó Zártkörûen Mûködõ Rt.Hammel & Hochreiter International Consulting Kft.NAGY - FERRO Vasipari és Kereskedelmi Kft.TELE DIRECT TELEMARKETING Szolgáltató Kft.
BUDAVÁR TOURS Utazási és Kereskedelmi Iroda Kft.HAMMER Advertising Reklámügynökség Kft.NAGY és FIAI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.TELE-FOR Médiaszolgáltató Kft.
Budavári Kapu Behajtási Rendszert Üzemeltetõ Kft.HAMPEX Kereskedelmi Kft.NAGY és HETTICH Kereskedelmi és Vegyesipari Kft.TELECARD Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
BUDENZ-IMMO Ingatlanhasznosító Kft.HAMPTONS Ingatlanforgalmazó,- és kezelõ Kft.NAGY-KALOR Kft.Telefonica International Wholesale Services Hungary Kft.
BUDMÁRK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HAMU és GYÉMÁNT Média Kft.Nagybani-Zöldségfelvásárló Kft.TELEGAP Rendszertámogató Kft.
BUDMIL Termelõ, Kereskedõ és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.HANA ICE Disztributor Kft.Nagycsibe kicsibe Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.TELEGRÁF Kiadó Kft.
BUDVILL és Társa Termelõ és Szolgáltató Kft.HANEX-GOLD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NAGYGÁBOR CIPÉSZMÛHELYE Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TelegraM Híradástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
BUFA Budapesti Faipari Termelõ és Kereskedelmi Kft.Hangya-Fûszer Zöldség-Gyümölcs Nagykereskedelmi Kft.Nagykõrösi Ezüst Patika Kft.TELEKOMPLEX Építõ, Szerelõ és Szolgáltató Kft.
BUILDAGRO Kft.Hanjin Logistics Europe B.V. Magyarországi FióktelepeNagymaros Trade Kereskedelmi és Szolgálatató Kft.TELEMAX GSM SZERVIZ Telekommunikációs Szolgáltató Kft.
Building Artwork Kft.Hankook Tire Budapest Kereskedelmi Kft.Nagymezõ utcai Projektfejlesztési Kft.TeleMedia Elsõ Magyar Telemarketing Szolgálat Kft.
Building-Cleaning Kft.HANSA-FLEX HIDRAULIKA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Nagyvárad Patika Bt.TeleMedia, Interactiv Szolgáltatások Kft.
BÜKI Fejlesztési és Beruházási Kft.HANSASPEED Ügynöki és Fuvarszervezõ Kft.NALAJ.COM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TeleMetria Mérnökiroda Kft.
Bükkvidéki Diákellátó Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Hansgrohe Szaniterkereskedõ és Szolgáltató Kft.Nalco Hungary Ipari Kereskedelmi Kft.TeleQuest Telemarketing Szolgáltató Kft.
BUKLIN TECHNO Korlátolt Felelõsség TársaságHANZEL és HANZEL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NAM Logistic Kft.TELÉR-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BÜLL & STRUNZ Kereskedelmi Kft.HANZEL OIL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NÁNDORI 2000 Kft.TELESIS-NET Informatika, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BULL 2003 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HAPPY BUSINESS SERVICES Kereskedelmi és Logisztikai Zártkörûen Mûködõ Rt.Nanette Construction Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TELESYSTEM 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BULL Magyarország Számítástechnikai Kft.HAPPY COMPANY Élelmiszer Termékeket Gyártó és Forgalmazó Kft.NanGenex Nanotechnológiai Zártkörûen Mûködõ Rt.Telexpert Kft.
Bunge Növényolajipari Zártkörûen Mûködõ Rt.HAPPY GOLD Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NANOMI 2002. Kereskedelmi Kft.TeliaSonera International Carrier Hungaria Távközlési Kft.
BUNO Vendéglátóipari Kft.HAPPY SEASTAR Kft.Naphegy Patika Gyógyszer és Gyógyászati Segédeszköz Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.Telki Kórház Egészségügyi Szolgáltató Kft.
Burberry Hungary Kereskedelmi Kft.HARA Rendszerház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NAPI GAZDASÁG KIADÓ Kft.TELLÉR Élelmiszer Nagykereskedelmi Kft.
BUREAU VERITAS MAGYARORSZÁG Minõségellenõrzõ Kft.Haraszti Pro Ingatlankezelõ Kft.NAPLOPÓ Épületgépészeti Szerelõ és Szolgáltató Kft.TELLMANN GROUP Kft.
BÜROBAU HUNGARY Építõipari és Szolgáltató Kft.Harbor Park Ingatlanfejlesztõ Kft.Naponta Élelmiszerkereskedelmi Kft.TELLUS Minõségügyi-Mérnöki Tanácsadó Kft.
BÜROMAX SUPPLIES Nemzetközi Kereskedelmi Kft.HARBORSZ Logisztika Fuvarozási és Kereskedelmi Kft.Napraforgó 2005 Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.Teltrans Távközlési és Informatikai Szolgáltató Kft.
BUS-OXY Egészségügyi Gázforgalmazó Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.HARD ARMATURE Kft.NARÁD INVEST Tanácsadó Kft.Tematik Kabel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BUS-SERVICE Jármûjavító és Szolgáltató Kft.Hardverker Online Kereskedelmi Kft.NARD LX Kft.TEMESVÁRI TRANS Belföldi és Nemzetközi Áruszállító és Szállítmányozó Kft.
BUS-TRANS-FAIR Közlekedési Szolgáltató Kft.Hardwork Hungary Oktatási és Szolgáltató Kft.NARVA Építõ Kft.Tempo Projekt Ingatlanhasznosító Kft.
Business Lease Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Haris Travel Club Utazásszervezõ Kft.Narva Glass Fassede-Technik Építõ Kft.TEMPO UNO Ipari és Kereskedelmi Kft.
Business Process Consulting Informatikai és Üzleti Tanácsadó Z��rtkörûen Mûködõ Rt.HARLEQUIN Kereskedelmi és Marketing Kft.NAS Informatikai és Kereskedelmi Szolgáltató Kft.TEMPOIL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Büsscher & Hoffmann Kft.Harmanec-Kuvert Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NAST Alkatrészgyártó Kft.TEN TECHNIC Irodatechnikai Kft.
BUSZ I. Ipari és Kereskedelmi Kft.Harmat Kert Parkfenntartó és Parképítõ Kft.NASUKITA PRO Kft.TEN-LINE TEFLON-bevonó, Szinterezõ és Kereskedelmi Kft.
BUSZESZ Ecet Ecetgyártó Zrt.Harmónia Reformház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NATIBAR Kft.TEN-T Tömegközlekedés Energiaellátását Tervezõ és Kivitelezõ Zártkörûen Mûködõ Rt.
BUSZESZ Élelmiszeripari Zrt.HÁROM SAS Egészségügyi és Szolgáltató Bt.National Instruments Hungary Kereskedelmi Kft.Tender Clean Szolgáltató Kft.
BÚTOREX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HÁROM-PROFIT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.National Workforce Rent Kft.TENDERAUDITOR Szolgáltató Kft.
BÚTORG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HÁROS-VIN Kereskedelmi Kft.NATUR LIGHT Kft.TendServ Szolgáltató Kft.
BUTTERFLY 21 Befektetési és Szolgáltató Kft.Harris Egészségügyi Szolgálat - Magyarország Kft.Natur Protect Kft.TENDUS Consulting Szolgáltató Kft.
BUVIHÍR Zártkörûen Mûködõ Hírlapkereskedelmi Rt.HÁRSFA-LAT Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.Natur-Messe 2010 Kft.TENFAN BAU Kft.
BV-BAU 2004 Építõipari Kivitelezõ Kft.Hartel Üzletház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NATURA Patika Gyógyszer- és Gyógyászati Segédeszköz Kereskedelmi Kft.TENGERJÁRÓ Idegenforgalmi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
BVfon Telekommunikációs Kft.HARTING Magyarország Kereskedelmi KftNATURAL MEAT Élelmiszeripari-Feldolgozó és Kereskedelmi Kft.Tenneco Hungary Kft.
BVfon-CSP Szolgáltató Kft.HARU Ungheria Kft.NATURAQUA Környezetvédelmi, Tervezõ és Szolgáltató Kft.TENSI AVIATION Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BVI Baumgartner Vagyonkezelõ és Ingatlanhasznosító zártkörûen mûködõ Rt.HARUM INVESTMENT Gépjármû Üzemeltetõ Zártkörûen Mûködõ Rt.NATUREL STONE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TENSI IDEGENFORGALMI és Szolgáltató Kft.
BVK HOLDING Budapesti Városüzemeltetési Központ Zártkörûen Mûködõ Rt.HASBRO Magyarország Kft.NATURLAND Magyarország Termelõ és Kereskedelmi Kft.TENSI TOURS Utazási, Rendezvényszervezõ, Szolgáltató, Reklámpropaganda Kft.
By Tomorrow Kereskedelmi Kft.Használtautó Informatikai Kft.NAUTIS-HOTEL Szolgáltató Kft.TENTE Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BYOU Kereskedelmi Kft.Haszon Lapkiadó Kft.Navalla Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TEO QUARTO ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS KERESKEDELMI Kft.
C & A Mode Kereskedelmi Kft.hat Márka Mûvek Kft.NAVI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Tér Bau Holding Építõipari Zártkörûen Mûködõ Rt.
C & P Szolgáltató Kft.HAT-AGRO Baromfitechnológia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NAVIGATOR INFORMATIKA Üzleti Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.TERADATA Magyarország Információ- Technológiai Kft.
C & T Hegesztéstechnikai Kereskedõház Kft.HAT-AGRO Higiénia Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felel��sségûNavismart Hungary Nemzetközi Szállítmányozási és Hajózási Kft.TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
C + D AUTOMATIKA Ipari és Kereskedelmi Kft.HATABI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NAXA-FLEUR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Terció Group Szolgáltató Kft.
C&T HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HAUSER 2 Kereskedelmi Kft.Naxoss 2000 Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.TERCIÓ-PONT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
C-LOGISTICS Kft.Havas Digital Hungary Kft.NAZROL INVEST Zártkörûen Mûködõ Rt.Terézvárosi Vagyonkezelõ Nonprofit Zártkörûen Mûködõ Rt.
C-MOBIL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Havas Media Hungary Hirdetési Kft.Nazsofood Kft.Teríték BÜFÉ-SZERVIZ Szolgáltató Kft.
C. E. Pharma Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Havas Worldwide Budapest Kommunikációs Zártkörûen Mûködõ Rt.NB ACQUISITIONS Kft.Természetes Hang Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
C. H. ROBINSON HUNGÁRIA SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI Kft.Havasi: live Kommunikációs Ügynökség Kft.NBS Company Kft.TERMINAL MED PHARMA Kft.
C. L. A. Consulting Tanácsadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HAWK TRADING Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NCH Hungary Kereskedelmi Kft.TERMINÁL-LOG Kft.
C. X. Hungaria Szolgáltató Kft.Haworth Hungary Irodabútor Kereskedelmi Kft.NCR Global Services Center Kft.TERNO BUDA Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
C.A.C. CLIME-AIR-CONTACT Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Hay Group Menedzsment Tanácsadó Kft.NCR Magyarország Információ-Technológiai Kft.TERRA CONSULTING Építõipari és Kereskedelmi Kft.
C.B.A. MAGYAR Élelmiszer-Kereskedelmi Kft.Hays Hungary Szolgáltató Kft.NCT Ipari Elektronikai Kft.TERRA Hungária Építõgép Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
C.B.R. Global Kft.Házimozi Stúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NÉ-KO Szállítmányozási, Építõipari, Kereskedelmi és Szolg��ltató Kft.Terra Office Center 100 Ingatlanforgalmi és Építõipari Kft.
C.B.S. CONSTRUCTION Kft.Házszervíz Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.NEBULÓ KÖNYVHÁZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TERRA-BAU Építési Kft.
C.I.P. Invest Befektetési Kft.HÁZTECHNIKA Szerelõ, Tervezõ és Forgalmazó Kft.NEC Eastern Europe Kft.Terra-Central Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
C.P. Pharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.HB Communications Hungary Kft.NEC Logistics Europe B. V. Magyarországi FióktelepeTERRA-LOG Mélyépítõ Kft.
C.Park (2000) Kereskedelmi Kft.HB GROUP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NEDA-BAU Építõipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Terra-Városkút Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft.
C.S.K.K. 2009 Kft.HB STÚDIÓ Szolgáltató Kft.Nedis Kereskedelmi Kft.TERRACOTTA Magyarország Nagykereskedelmi Kft.
C.T.C. HUNGARY Kft.HBCS Audit Tanácsadó Kft.NEER-BAU Építõipari és Szolgáltató Kft.TERRASAN HUNGÁRIA Kereskedelmi Kft.
C.TESSILE Könnyûipari és Kereskedelmi Kft.HBD Építõipari és Kereskedelmi Kft.NEFELEJTS Kereskedelmi Kft.TERRASANA Környezetvédelmi és Külkereskedelmi Szolgáltató Kft.
C2C MARKET Kft.HBO Holding Üzletviteli Tanácsadó Csoport Zártkörûen Mûköd�� Rt.NEGRO CREOL Vendéglátó Kft.TERRAVIA-TRANS Fuvarozási és Szállítmányozási Kft.
CA Immo Real Estate Management Hungary Kft.HC Központ Pénzügyi Közvetítõ Kft.NEKTÁR-FLÓRA TRADE Mézfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.TERV ÚTI Építményüzemeltetési Kft.
CA-Leasing Delta Ingatlanhasznosító Kft.HC Service Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NELISSEUS-BAU Ingatlanforgalmazó, Építõ és Kereskedelmi Kft.TERVÁN Mûszaki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cable&Electric Central Kft.HC Vill Kereskedelmi Kft.NELSON PACKING SZOLGÁLTATÓ KftTervezõ és Kereskedelmi Mérnöki Iroda Kft.
CABMAP Kft.HCC Embedded Tanácsadó Kft.NEMATECH Német-Magyar Ipari Technológia Termékeket Gyártó Kft.TERZENA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CAD-TERV Mérnöki Kft.HCC Hungarian Commercial Center Ingatlankezelõ Kft.Nemelek Számítástechnikai Kft.TESK Tanácsadó Kft.
Cadence Design Systems Gazdasági Szolgáltató Kft.HCC Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Nemes és Társai Építõipari és Szolgáltató Kft.Tesó Transz Kft.
CADY-TRADE `95 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HCH IMMO Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft.NEMES-Tank Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.TESSLOFF és BABILON Kiadó Kft.
CAE Engineering Kft.HD Group Kommunikációs Ügynökség Kft.NÉMET-MAGYAR Lemezmegmunkáló és Kereskedelmi Kft.Testo (Magyarország) Kereskedelmi Kft.
Café and Event Rendezvényszervezõ és Vendéglátóipari Kft.He-Ba Biztonsági Szolgáltató Kft.NÉMETH és FIAI Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TÉSZ Tervez, Épít, Szervez Kft.
CAFÉ CONNECTION Reklám- és Üzletviteli Tanácsadó Kft.Health and Beauty Business Media Nyomdaipari Kft.NÉMETH-EUROTRANS Nemzetközi és Belföldi Közúti Áruszállít��, Szállítmányozó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Tétényi Patika Bt.
CAFE de PARIS Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft.HEALTHWARE Tanácsadó Kft.Németvölgy Consulting Pénzügyi és Üzleti Tanácsadó Kft.TETTA-RELLA Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CAFÉ FILM Filmgyártó Kft.Hearst Sanoma Budapest Kiadói Kft.NEMO PACK Kereskedelmi Kft.TEVESZED Kereskedelmi Kft.
Café NEXT Nemzetközi Reklámügynökségi Kft.Heaven Communication Kft.Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó Zártkörûen Mûködõ Rt.TEX Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Café PR Kommunikációs és Szolgáltató Kft.HEAVEN-SENT Kereskedelmi Kft.NEMZET Lap- és Könyvkiadó Kft.TEXEM Emeléstechnika Szolgáltató és Kereskedõ Kft.
Café Reklám Reklámügynökségi és Filmszolgáltató Kft.HÉBÉ-MEDOSWISS PATIKA Gyógyszerkiskereskedelmi KftNemzetgazdasági MinisztériumTEXTEAM Kereskedelmi Kft.
CaliProducts Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HECTAS Facility Services Kft.Nemzeti Filharmónia Ingatlanfejlesztési Kft.TEXTIL WORLD Textilipari Gyártó és Kereskedelmi Kft.
CALL-R Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HEDERA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztõ zártkörûen mûködõ Rt.TEXTOM Kis- és Nagykereskedelmi Bt.
CALLAS Építõipari Szolgáltató Kft.HEGE-ELECTRONIC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Nemzeti Kataszteri Program Nonprofit Kft.TEXTURA Kereskedelmi Kft.
CALLPAN Építõipari Kft.HEGEDÛS Csõszerelvény és Fûtéstechnikai Kft.Nemzeti Külgazdasági HivatalTezla Cipõ- és Divatáru Gyártó és Forgalmazó Kft.
Calmit Hungária Mészmûvek Kft.HEGPONT Kereskedelmi Kft.Nemzeti Logisztikai Szolgálat Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TF-JOB Kft.
CALVAKER Gyógyszerkiskereskedelmi és Ingatlankezelõ Kft.HEGYALJA CONSULTING Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Nemzeti Színház Kiemelkedõen Közhasznú Nonprofit Zártkörûen Mûködõ Rt.TGA CONSULT Épületgépészeti Fõvállalkozó és Mérnökiroda Kft.
CALYISTO Kft.HEGYVIDÉK SCH Lakásszövetkezeti, Nyugdíjasházi és Üdülõsz��lloda-láncNemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zártkörûen mûködõ Rt.Thales Rail Signalling Solutions Mérnöki Kft.
CAMAIEU HUNGARY Kft.Heinda Investment Kft.Nemzetközi Bankárképzõ Központ Zártkörûen Mûködõ Rt.THALESCOM Védelmi Informatikai Kft.
CAMERA Fotóeszköz Javító és Szolgáltató Kft.Hejõkút Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Nemzetközi Biztonság Bizalom Vagyonvédelmi Kft.ThalesNano Nanotechnológiai Kutató-Fejlesztõ Zártkörûen Mûk��dõ Rt.
CAMPONA Shopping Center Kft.HEKOV Hengerelt-, Kovácsolt-, Vegyesáru Kereskedelmi és Ügynöki Kft.Nemzetközi Gyógyászati Szerviz Kft.Thália Színház Nonprofit Kft.
CAMPUS BUDAPEST Szolgáltató Bt.Helen of Troy Szolgáltató Kft.Nemzetközi Ipari Szolgáltató Kft.THALLO-FOOD Élelmiszeripari Kft.
CANADA-SQUARE Ingatlanberuházó és Haznosító Kft.HELIA-D Kereskedelmi Kft.Nemzetközi Testõr Biztonságszolgálati Kft.The Blue Chip Kereskedelmi Kft.
CANAECO INGATLANFORGALMAZÓ Kft.HELIT Kereskedelmi Kft.Neo Interactive Marketing Szolgáltató Kft.The Wenge Kereskedelmi Kft.
Canberra North Consulting Kft.HELL ENERGY Magyarország Kft.NEO POSSIDENTE Kft.THEGE-PLASTIC Kereskedelmi Kft.
Candy Hoover Hungary Kereskedelmi és Termelõ Kft.HELLA ÁNR Árnyékolástechnika Kft.NEO-MARSAL Biztonsági, Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft.Théma Lapkiadó Kereskedelmi és Szolgáltatási Kft.
CANON HUNGARIA Kereskedelmi Kft.HELLA HUNGÁRIA Gépjármûalkatrész-kereskedelmi Kft.NEOLINE Szállítási és Kereskedelmi Kft.THERMAFER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CANSAR Környezetvédelmi Szolgáltató Kft.HellermannTyton Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Neoris Tanácsadó & Informatikai Szolgáltató Kft.THERMAL HOTEL AQUINCUM Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
CANSYS Informatikai Kft.HELLY HANSEN Magyarország Kft.NEPHRO-SYSTEMS Szolgáltató Kft.THERMO CSILLAG Kereskedelmi Bt.
CANTHARIS Általános Szolgáltató Bt.Helmec Trade 2013 Kft.Népliget Beta Ingatlan Kft.THERMO ÉPGÉP Építõipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
CAOLA Kozmetikai és Háztartás vegyipari Zárt körûen mûködõ Rt.Helmond Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.NÉPSZABADSÁG Kiadó és Nyomdaipari zártkörûen mûködõ Rt.THERMO H. M. C. Építõipari Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Caparol Hungaria Kereskedelmi Kft.HEMISZ-T Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.Népszava Lapkiadó Kft.THERMO LAMELL Gyártó és Szolgáltató, Kereskedelmi Kft.
Capgemini Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Hempel (Czech Republik) s. r. o. Magyarországi FióktelepeNÉRÓ M5 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.THERMO-PER-COOP Ipari és Kereskedelmi Kft.
Capita Hungary Nemzetközi Pénzügyi Adminisztratív Szolgáltató Kft.HENGWAY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NERO TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Thermoenergo Építõipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Capital Invested & Marketing Kft.HENKEL MAGYARORSZÁG Termelési és Kereskedelmi Kft.NERTHUS 2000 Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.THERMOFOAM Csomagolástechnikai Kft.
Capogiro Licencbeadó Kft.Hensel Hungaria Villamossági Kft.NESS Hungary Kft.This Point Informatikai Kft.
CAPSYS Informatikai Kft.HENSY GLOBAL Kft.NESTLÉ HUNGÁRIA Kft.THÖKÖLY Kereskedelmi és Vendéglátó Kkt.
Capture Informatikai és Tanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.HEP Magyarország Energia Kereskedelmi Kft.Neszpik Alkotó és Mûvészeti Kft.THÖKÖLY Patika Gyógyszer- és Gyógyászati Segédeszköz Kereskedelmi Kft.
CAR COLOR 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Heraeus Kulzer Hungary Kereskedelmi Kft.NET CREDIT CAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Thomas Cook Air Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CAR UNIÓ 2005 Kereskedelmi Kft.HERAGRO Kereskedelmi Kft.Net Média Kiadó és Internet Tartalomszolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.THOMASKER Finomvegyszer Kft.
CAR-ÉRA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Herbalife Magyarország Kereskedelmi Kft.NET54 Services Szolgáltató Kft.Thomson Reuters Magyarország Kft.
car. e Facility Management Épülettechnikai és Ingatlankezelési Kft.HERBAPHARMA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NetAuto Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.THONAUER Kereskedelmi és Szerviz Kft.
Caracalla Fürdõ-Szoba-Bútor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HERBÁRIA Gyógynövényfeldolgozó és Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.NETCAR HUNGARIA Kft.THUASNE HUNGARY Gyógyászati Segédeszközöket Elõállító és Forgalmazó Kft.
CARAT Hungary 21. Média Kft.HERBAVITA Gyógynövény Feldolgozó Kft.NETDRAGON SERVICE GROUP Szolgáltató Kft.THYMBRA-MEDOSWISS PATIKA Gyógyszerkiskereskedelmi Kft.
CARBIKE TRADE Kft.HERBOdent Fogászati, Kereskedelmi, Szervezõ és Szolgáltató Kft.Netfone Távközlési Szolgáltató Kft.ThyssenKrupp Ferroglobus Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.
Carbon Grafit Technológiai és Kereskedelmi Kft.HERBSTREITH és FOX Élelmiszeripari Termékeket Elõállító és Értékesítõ Kft.NETI Informatikai Tanácsadó Kft.ThyssenKrupp Lift Kft.
CARBON GROUP COMMUNICATION Média és Marketing Kft.HERCSEL Építõipari Kft.NETIS Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.ThyssenKrupp Presta Hungary Kft.
CARBOROBOT Innovációs Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HERCSEL KONSTRUKT Építõipari Kft.NETLOCK Informatikai és Hálózatbiztonsági Szolgáltató Kft.TIBUKAKER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CARBOSINT Gyártó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Herczeg és Társa Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Netrisk.hu Elsõ Online Biztosítási Alkusz Zártkörûen Mûköd�� Rt.TicketAir Menetjegyiroda Kft.
CARD-CONSULTING Banktechnikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft.HERDER GÉP Kft.NETvisor Informatikai és Kommunikációs Zártkörûen mûködõ Rt.Ticketportal HU Szolgáltató Kft.
Cardex Európa Nemzetközi Kereskedelmi Kft.Herkules-Medoswiss Patika Gyógyszerkiskereskedelmi Kft.NETWORK TWENTY-ONE Kereskedelmi Kft.Ticketpro Hungary Hálózatüzemeltetõ és Kereskedelmi Kft.
CARDIF Biztosító Magyarország Zártkörûen Mûködõ Rt.HERLITZ HUNGARIA Papíráru, Iroda- és Írószer Kereskedelmi Kft.NET`54 Üzleti Kommunikáció Kft.Tiefbau Magyarország Mélyépítõ Kft.
CARDIF Életbiztosító Magyarország Zártkörûen Mûködõ Rt.HERMES Általános Fogyasztási és Értékesítõ SzövetkezetNeudoerfler Office Systems Kft.TIENS Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CARDINAL Számítástechnikai Kft.Hermina Business Tower Ingatlanbefektetési és Hasznosítási Kft.Neumann Projekt és Szervezési Kft.TIG Tartalékgazdálkodási Nonprofit Kft.
CARDNET Kártyarendszerek és -szolgáltatások Zártkörûen Mûk��dõ Rt.HERNÁD HÚS ÉLELMISZERIPARI Kft.NEUMO-Budapest Kereskedelmi Kft.TIGER CONCEPT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Carelagro Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.Hernádvíz Vízierõmû Kft.NEUTRÍNÓ HUNGARY Szolgáltató Kft.TIGER-KER Kereskedelmi Kft.
CARFLEET Flottakezelõ Kft.HEROES Services Bt.NEVADA-ARCADE Szerencsejáték Szervezõ Kft.TIGERLAKK Lakk és Festékgyártó és Kereskedelmi Kft.
Cargill Magyarország Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.HERZ Armatura Hungária Kereskedelmi Kft.New Age Cinema Reklám és Kereskedelmi Kft.Tigra Business Intelligence Central Europe Consulting Kft.
Cargo Agencies CD Diplomat Szállítmányozási Kft.HES-TDL Szolgáltató Kft.NEW AGE SOFTWARE Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.TIGRA Computer- és Irodatechnikai Kft.
CARGO GROUP Kft.HESZTIA Tûzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.NEW CENTRAL EUROPA TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TIGRANÉSZ Kft.
CARGO LOGISTIC CONSULTING Tanácsadó Kft.HET-VILL Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.New Generation Technologies Rendszerfejlesztõ és Szolgáltató Kft.TIHATI és BENDE Építõipari Szolgáltató Kft.
Cargo Service Kft.Heti Világgazdaság Kiadói Zártkörûen Mûködõ Rt.NEW HAPPY DREAM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TIK Szfv Kereskedelmi Kft.
CARGO-VISTA Nemzetközi Szállítmányozási Kft.HÉTKORONA Kereskedelmi Szolgáltató Kft.NEW IDEAL Kft.TIM Travel Idegenforgalmi és Kereskedelmi Kft.
CargoMetal Kft.Héttörzs Kft.New Media Generation Hungary Kft.Tim-X Group Professional Kft.
CARGOPORT Szállítmányozási és Logisztikai Kft.HEVESI-BIZALOM SECURITY Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft.NEW MEDICAL LINE Kft.Tímár Õr Vagyonvédelmi Kft.
CARINEX Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HEVESTHERM HEVESI-HÚS Gyártó és Kereskedõ Kft.NEW NOXAN GROUP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Timex Group Magyarország Órakereskedelmi Kft.
Carlofon Chemie Kereskedelmi Kft.HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.NEW STAR GAME Nyerõautomata Üzemeltetõ Kft.TIMKETT Kereskedelmi Kft.
CARLTON Hotel Szállodaüzemeltetõ Kft.Hewlett-Packard Informatikai Kft.New Star Play Nyerõautomata Üzemeltetõ Kft.Tintatarto.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CARMA-CAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Hewlett-Packard Magyarország Számítástechnikai és Elektronikai Berendezéseket Forgalmazó és Szolgáltató Kft.NEW WALKER Logisztikai és Kereskedelmi Kft.TIR-SZER Gépjármûjavító és Kereskedelmi Kft.
CARNATION Internet Tanácsadó Zártkörûen Mûködõ Rt.HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft.NEW WORLD HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TiSol Kereskedelmi, Csomagoló, Szállító és Szolgáltató Kft.
CARNET-INVEST Befektetési és Vagyonkezelõ Zártkörûen Mûköd�� Rt.HFC TECHNICS Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NEW WORLD STYLE Kft.Tisza Erõmû Kft.
CarPartner Kft.HFC-NETWORK Kivitelezõ és Szolgáltató Kft.NEW YORK DENTÁL Fogtechnikai és Kereskedelmi Kft.TISZA HÍD Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.
Carpat-Oil Kft.HFI Mezõgazdasági Termeltetõ, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.New York Palace Szálloda- és Vendéglátóipari Kft.TISZAFENYÕ Mezõgazdasági és Feldolgozó Kft.
CARPEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HFP-K Gépgyártó, -Javító és Kereskedelmi Kft.NEW YORKER HUNGARY Kereskedelmi Kft.Tiszántúli Vágósertés Elõállító és Értékesítõ Kft.
CARRICK Kereskedelmi Kft.HG 360 Reklámügynökség Kft.NEW-LOZEN Kft.TISZATÁJ NÖVÉNYTERMESZTÕ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.
Carrier Hûtéstechnika Forgalmazó Magyarország Kft.HG. Sonitron Informatikai és Kereskedelmi Kft.NEW-NETWORK Híradástechnikai és Kereskedelmi Kft.TISZTA ENERGIÁK A FÖLDÉRT ÉS AZ EMBERÉRT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Carrys Sands Kolátolt Felelõsségû TársaságHGA Andrássy 11-12 Ingatlanhasznosító Bt.NEWNET Tanácsadó Kft.TITAN PROTECTION Szolgáltató Kft.
CARTAPHILUS Könyvkiadó Kft.HGA Infopark Ingatlanhasznosító Bt.NEXEN SOLUTIONS Kft.TITAN RENT Magyarország Kft.
Cartko Trade Kft.HHC Hungary Kft.NEXOGEN Informatikai Fejlesztõ, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.TITÁN`94 Szerszámkészítõ és Forgácsoló Kft.
Cartographia Kft.HHE North Kft.NEXON Vállalkozási és Kereskedelmi Kft.Tíz Évszak Vendáglátó-ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cartoon Licenc Hungary Kereskedelmi Kft.Hidegkút Patika Gyógyszeripari Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.NEXOV-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Kolrátolt Felelõsségû TársaságTK-VAS Kereskedelmi Kft.
CARTOUR Idegenforgalmi Szolgáltató Kft.Hídépítõ Zártkörûen Mûködõ Rt.NEXT Ingatlanforgalmazási és Kereskedelmi Kft.TL-MÉDIA Reklám, Kommunikációs és Tanácsadó Kft.
CARUEL UJLAK KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.Hídfõ Válságkezelõ és Biztonsági Zártkörûen Mûködõ Rt.NEXT TRADE Kereskedelmi- és Szolgáltató Kft.TL-STONE Fuvarozó és Kereskedelmi Kft.
CAS-TECH-Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HIDRA Technológiai Szolgáltató Kft.NEXT-ÉPLINE Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TM-LINE Felszámoló és Gazdasági Tanácsadó Zártkörûen Mûk��dõ Rt.
CASA - TECH Hungary Kft.Hidria Bausch Kft.NEXT-FER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TME Hungary Kft.
Casa del sol Kft.Hidro Master Hidraulikus Elemeket Gyártó és Forgalmazó Kft.NEXT-TIME Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TMF Építõipari és Kereskedelmi Kft.
Cascade Informatika Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen M��ködõ Rt.HIDROBOT Célgép - Építõ Kft.NEXTENT Informatika zártkörûen mûködõ Rt.TMF Magyarország Könyvelõ és Szolgáltató Kft.
CASH FLOW BRÓKER Alkusz Kft.HIDROKOMPLEX Mérnökszolgálati Kft.NextiraOne Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TMK-Szerviz Kft.
Cash Meat Kereskedelmi Kft.HIDROPRESS Hidraulikajavító és Kereskedelmi Kft.NEXUS REKLÁMÜGYNÖKSÉG Reklám-, Marketing-, Tanácsadó és Szolgáltató Kft.TN Company Kft.
Cash Véd Kft.HÍDTECHNIKA Hídépítõ, Karbantartó és Szigetelõ Kft.NH Hungary Szállodaüzemeltetõ Kft.TNS Hoffmann Kft.
CASHFUND Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.HIDVÉGI-HÚS Kft.NIB Research Marketing Szolgáltató Kft.TNT Express Hungary Kft.
Cassidian SAS 2. számú Magyarországi FióktelepeHIFI STATION Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Nickel Klíma Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.TÓ HOTEL Szolgáltató Kft.
Cassidian SAS Magyarországi FióktelepeHIGIÉNIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NICO-TECHNIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Caster Bronz Kereskedelmi és Szolgálató Kft.HIKEV Hidraulika-Pneumatika Rendszerépítõ és Elemforgalmazó Kft.NICRON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TÓBIÁS OPTIK Kft.
CASTING Öntészeti, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.HIKO Sped Kft.Nielsen Közönségmérés Kft.TOI-TOI Kommunális Szolgáltató Kft.
Castrol Hungária Kereskedelmi Kft.HILAL Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NIKE Magyarország Kft.Tollmi Hungária Kft.
CATV-HUNGÁRIA Szolgáltató Kft.Hild József Örökjáradék Ingatlanbefektetõ Zártkörûen Mûk��dõ Rt.Niko Trading Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végelszámolás alattTOLMÁCSI HÛTÕHÁZ Kft.
CAVALIA Produkciós Kft.HILLTOP Logisztikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.NIKON Értékesítési Magyarországi Kft.TOM TAILOR Retail Kft.
CAVETTO Tervezõ, Kivitelezõ és Szolgáltató Egyszemélyes Kft.HILLTOP PROFESSION Kft.NIOSZER Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.TOM-FERR Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
Caviglia Kft.HILTI Hungaria Szolgáltató Kft.Nissan Sales Central & Eastern Europe Kereskedelmi Kft.TOMA-BAU Építõipari Tervezõ-, Kivitelezõ és Egyéb Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
CBA Arany-Herceg Élelmiszerkereskedelmi Kft.HIMEX Külkereskedelmi és Vállalkozói Kft.Nissens Hungária Jármûhûtõ Kft.Tombor. com Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CBA EXTRA KLASSZIS Kereskedelmi Kft.Hinora Global Marketing Kft.NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.Tommy-Invest Elektronikai Kft.
CBA Informatikai és Befektetési Tanácsadó Kft.Híresõ. hu Szolgáltató Kft.NITROX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TONA HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CBA Tóth Imre Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõss��gû Egyéni CégHÍRKER Budapesti Hírlapkereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.NIVELCO IPARI ELEKTRONIKA ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ Rt.TONER-TOP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CBA-Baldauf Invest Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Kft.HÍRPACK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NIVELCO MÛSZAKI FEJLESZTÕ Kft.TONNATRANSZ-JUNIOR Fuvarozó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CBA-Baldauf Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HírTV Mûsorszolgáltató és Hirdetésszervezõ Zártkörûen Mûködõ Rt.NIVEX P+P Gumiipari Termékeket Gyártó és Kereskedelmi Kft.Tooltechnic System Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CBA-Budavár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Hitachi Medical Systems Kft.NJL Ipari-Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.TOP CLEAN HUNGÁRIA Szolgáltató Kft.
CBA-EURO Kereskedelmi Kft.Hitachi Power Tools Hungary Elektromos Kéziszerszám Kereskedelmi Kft.NK Services (Magyarország) Infokommunikációs Megoldások és Szolgáltatások Kft.TOP CLEAN TT SYSTEM Kft.
CBA-Gourmand Kereskedelmi és Vendéglátó Kft.HITELAP INTERNATIONAL Zártkörûen Mûködõ Rt.NKEK Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ Nonprofit Kft.TOP CLEANING Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CBA-Klasszis Élelmiszerkereskedelmi Kft.HITELAP Nyomtatott Huzalozású Áramköri Lapokat Gyártó Zártk��rûen Mûködõ Rt.NKÖV Nemzeti Kulturális Örökség Védelmi Nonprofit Kft.Top Cop Security Vagyonvédelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
CBA-METRÓ Élelmiszerkereskedelmi Kft.Hivatalos Biztonsági Okmány- és Jegynyomda Kft.NNG Global Services Kft.Top Finance Számviteli Szolgáltató Kft.
CBA-REMIZ-KER `99 Kereskedelmi Kft.Hjalp Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NNG Szoftverfejlesztõ és Kereskedelmi Kft.TOP Kellékanyag Nagykereskedelmi Bt.
CBA-Újhegy Ingatlanhasznosító, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HJH-Textil Kereskedelmi Kft.NO BULL CO. Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.TOP KORONG Kft.
CBRE Corporate Outsourcing Kft.HM ZRÍNYI Térképészeti és Kommunikációs Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.NOACK MAGYARORSZÁG Mezõgazdasági Marketing, Kereskedelmi és Szaktanácsadó Kft.TOP SERVICE HUNGÁRIA Szolgáltató Kft.
CBRE Global Investors Hungary Kft.HMM TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Nobel Biocare Magyarország Kereskedelmi Kft.TOP STABIL 92 Mûanyag-kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CBRE Kft.HODI-SEC Vagyonvédelmi Kft.NOC Kft.TOP TRADE Export-Import Kft.
CBRN Magyarország Vegyivédelmi és Tûzvédelmi Kft.HOFEKA Elektromos Ipari Kereskedelmi Kft.NOCLA BALSAL Kereskedelmi Kft.TOP-NET NÍVÓ Szolgáltató Kft.
CCC Hungary Shoes Kft.Hoffmann Hotel és Rendezvény Kft.NOGEA Biztosítási Ügynöki és Tanácsadó Kft.TOPCORN Kutatási, Fejlesztési és Szolgáltató Kft.
CD Galaxis Kereskedelmi Kft.Hoffmann Hungary Quality Tools Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NÓGRÁDTRADE PLUS Termeltetési Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TOPE CONSULT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CD Hungary Ingatlanhasznosító, Forgalmazó és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.HOGE Orvosi Mûszer Kft.NOGUCHI & PETERS Közép-Európai Kommunikációs Kft.Tope Marketing Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CD Irodatechnika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Hogg Robinson Magyarország Üzleti Utaztatási Kft.NOKANA GAS Tanácsadó és Szolgáltató Kft.TOPIGS Danubia Állattenyésztési és Kereskedelmi Kft.
CE Glass Classic Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Hõgyes Endre Patika Bt.Nokia Solutions and Networks Kft.TOPLOG Trans Kft.
CE Glass Plus Üveg- és Gépipari Kft.HOKER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Nokia Solutions and Networks TraffiCOM Kft.TOPSAFE Munkavédelmi és Üzemi Higiéniai Eszközöket Forgalmaz�� Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CEAS Közép-Európai Légiközlekedési Szolgáltató Kft.Holcim Magyarország Kft.NOMINA 3P Termelõ, Kereskedelmi és Oktatási Zárkörûen Mûködõ Rt.TOPSOFT Rendszerház zártkörûen mûködõ Rt
CEC Tanácsadó Kft.HOLES Mûanyag- és Siklócsapágy Kft.NOPEGA Trade Szolgáltató Kft.TopTorony Ingatlanhasznosító Zártkörûen Mûködõ Rt.
Cecoin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HOLIMEX Mérnöki és Kereskedelmi Kft.NOPTIKER Optikai és Kereskedelmi Kft.TÖREX Szolgáltató Kft.
CEDA Produkciós Iroda Kft.Holistic Monitor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NORBERT DENTRESSANGLE OVERSEAS Hungary Kft.TORINO 2005 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cédrus Plusz Kft.HOLLANDIMPEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NORD Hajtástechnikai Ipari és Kereskedelmi Kft.Törley Pezsgõpincészet Kft.
CÉDRUS Számítástechnikai Kft.Hollister Kereskedelmi és Értékesitõ Korlátolt Felelõsségü TársaságNord Professional Kft.TORMA és TÁRSAI Építõipari és Szolgáltató Bt.
CEE Property-Invest Ingatlan Kft.Hollós Mûvek Szerviz Szolgáltató Kft.Nordest Energy Kft.TORMÁSI Márkakereskedés és Szerviz Kft.
CEE Real Invest Ingatlanforgalmazó- és Építtetõ Kft.Holmes Place Egészségklub Magyarország Kft.NORDIC INTERNATIONAL Kft.TÖRÖK Biztonsági Szolgálat Kft.
Cefetra Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HOLMI Kereskedõ és Bõrárut Készítõ Kft.NORDIC-CHEM Kereskedelmi Kft.TÖRÖK Nagykereskedelmi Kft.
CEGELEC TERTIAIRE ILE DE FRANCE SAS Magyarországi FióktelepeHOLUX FÉNYRENDSZER Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NORDIKAL Tervezõ és Szolgáltató Kft.Törökkanizsa Hegesztéstechnikai és Kereskedelmi Kft.
CÉH Tervezõ, Beruházó és Fejlesztõ zártkörûen mûködõ Rt.HOLWERS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NORDMETAL Acél-és Gépszerkezetgyártó Kft.Torony Patika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CÉL MOTORS Gépjármûkereskedelmi Kft.HOLZ-CENTER Kereskedelmi Kft.NOREG Információvédelmi Kft.TOROS-ARB Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Celanese Magyarország Adminisztratív Szolgáltató Kft.HOM Ingatlanfejlesztési és Vezetési Kft.NORIBA Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.TORRE - VIJE Kereskedelmi Kft.
Celebi Ground Handling Hungary Földi Kiszolgáló Kft.HOMASITA Kereskedelmi Kft.NORMA gips Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TORTAFALÓ Cukrászati, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
CÉLEGYENES Kultúrális és Sportszervezõ Zártkörûen Mûködõ Rt.Homde Kft.NORMA-KER Mûszaki Cikkeket Értékesítõ Kft.Tota- Defense Szolgáltató Kft.
CELERO TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Home Impex Kereskedelmi Kft.NORMAFA Idõsek Otthona Közhasznú Nonprofit Kft.TOTÁL LUX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cellect Hungary Kereskedelmi és Szervíz Kft.HOME-BAU Ipari és Szolgáltató Kft.Normark Hungary Zártkörûen Mûködõ Rt.TOTAL-ÉPKER Építési Szakipari-Anyag Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CELLUX PACK Csomagolástechnikai Kft.Homelux Primus Plus Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.NORTH-VÉD BEST Kft.TÓTH T.D. Fõvállalkozói és Mérnökiroda Kft.
CEM-EX Nyomdaipari Szolgáltató Kft.HOMEOMED 2000 Gyógyszerforgalmazási Bt.Northgate Arinso Hungary Kft.Tóth-Art-2005 Kereskedelmi és Vendéglátóipari Kft.
CEMEX Hungária Építõanyagok Kft.HOMEOPHARMA Egészségügyi Szolgáltató Bt.NORTHLINE Kereskedelmi Szolgáltató és Tanácsadó Kft.Tóth-Autóház Márkakereskedõ Kft.
Cemex Üzleti Központ Szolgáltató Kft.HOMEURO Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NOSTRE COSE Export-Import Kft.Tóth-Rabóczki Gluténmentes és Diabetikus Termékforgalmazó Kkt.
CEMI Szolgáltató Kft.HOMLOKZAT Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.NOTEBOOK BP Számítástechnikai Kft.TótHágas Plusz Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
CENEGA Hungary Kft.HOMM Szolgáltató Kft.Notebook-shop. hu Kereskedelmi Kft.Tótok és Fiai Magas- és Mélyépítõ Kft.
Ceneu Restaurants Hungary Zártkörûen Mûködõ Rt.HOMOLÓGIA Mezõgazdasági, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NOTEBOOKSAROK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Tótok Generálkivitelezõ Kft.
CENT-KISS Kft.HONEY PACK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Notebookspecialista. hu Számítástechnikai Kft.Touch Screen Productions Filmkészítõ és Szolgáltató Kft.
CENTER FM Létesítménygazdálkodási Kft.Honeywell Safety Products Hungária Kft.Nõtincsi Kastély Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Touring Marketing Kft.
CENTER INVEST DEB Építõipari és Szolgáltató Kft.HONEYWELL Szabályozástechnikai Kft.NOVA GYÓGYSZERTÁRAK Kereskedelmi Zártkörûen Mûködõ Rt.TOURS FOR YOU Utazási Iroda Kft.
CENTER INVEST Építõipari és Szolgáltató Kft.HONI-Coop Kereskedelmi Kft.NOVA ZEPELIN Kereskedelmi és Szállítmányozó Kft.TOVT KER HUNGARY Kft.
CENTER INVEST Gödöll Építõipari és Szolgáltató Kft.Hont - Hús Kft.NOVA-BUSZ Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Toyota Anyagmozgatás Magyarország Kft.
CENTER INVEST INTERNATIONAL Építõipari és Szolgáltató Kft.Honvéd Együttes Mûvészeti Nonprofit Kft.NOVA-PACKTUM Papírfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.TOYOTA SAKURA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CENTER INVEST KESZT Építõipari és Szolgáltató Kft.Honvéd Futball Club Kft.Nova-Papír Papíripari Zártkörûen Mûködõ Rt.TP Budai Kft.
CENTER INVEST NKANIZSA Építõipari és Szolgáltató Kft.Honvéd Gyógyszerészeti Bt.Novafórum Kft.TPA Horwath Consulting Adótanácsadó Kft.
Center Point I. Ingatlanhasznosító Kft.Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.NOVAGLASS Szigeteléstechnikai és Kereskedelmi Kft.TPA HU Kft.
Center Point II Ingatlanhasznosító Kft.HOR Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörû Rt.NOVAMONT Építõ-Szerelõ Kft.TR Consult Kft.
Centermanagement Invest Hungary alpha Ingatlanforgalmazási Korlátolt Felelõsségü TársaságHor-Da Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Novartis Hungária Egészségügyi Kft.TRACO Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
Centrál Bonnya Ingatlanforgalmazó Kft.HOR-NEX Kereskedelmi Kft.Novell Professzionális Szolgáltatások Magyarország Kft.Traco Logistics Szállítmányozási és Szolgáltató Kft.
Central Business Center Ingatlankezelési Kft.HOREX Ipari és Kereskedelmi Kft.NOVETEX-MATRAC BIOMANUFAKTÚRA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TRACTOR-INTER Munkaerõ-közvetítõ, Kereskedelmi és Szolgáltat�� Kft.
Central European Drilling Kft.HORI-ÉLELMISZER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NOVIA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TRADE LOGISTICS d. o. o. Koper Budapest Külföldi Vállalkozás Magyarországi Fióktelepe
Central European Gas Trade Kft.Hori-Zone Group Információs és Biztonsági Iroda KftNOVIMENT Kereskedelmi és SzolgáltatóKorlátolt Felelõsségû T��rsaságTrade Meridián Holten Hungary Építõipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Central Guard Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda KftNOVITAX Számítástechnikai és Számviteli Szolgáltató, Kereskedelmi Kft.TradeAudit Szolgáltató Kft.
CENTRÁL SZÍNHÁZ Színházmûvészeti Nonprofit Kft.HORIZONT COLOR Ipari Termékelõállító, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NOVO GEMMA Gyógyszerészeti Bt.TRADEFLEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CENTREX Hungária Energetikai és Gázipari Zártkörû Rt.HORIZONT REKLÁM SZERVÍZ Szolgáltató Kft.Novo Nordisk Hungária Gyógyszer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TradeLabs Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CENTROTOOL Szerszám-Nagykereskedelmi Kft.HORN DISTRIBUTION (HU) Kft.NOVO PARTS Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Tradeland Kereskedelmi és Tanácsadó Kft.
CENTRUM GYÓGYSZERTÁR Bt.HORN Magyarország Kereskedelmi Kft.Novo-culmen Vállalkozás Szervezési Kft.TRADESPED Kereskedelmi és Szállítmányozó Kft.
Centrum Irodaházak Kft.HORNER-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Novo-Lab Kereskedelmi és Szerviz Kft.TRADESPORT & MARKETING Szolgáltató Kft.
CENTRUM PARKOLÓ RENDSZER Parkolás Szolgáltató Kft.HOROSZCOOP Külkereskedelmi Képviseleti Kft.Novochem Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TRADISCO Kereskedelmi, Mezõgazdasági, Ipari és Szolgáltató Kft.
Centrum Parkoló Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Horpácsi Távközlési Kft.NOVODATA Számítástechnikai Zártkörûen Mûködõ Rt.TRAEX-BAU Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CENTRUM-HÚS Kereskedelmi Kft.HORUS INTERTRADE & CONSULTING Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NOVOFER Távközlési Innovációs Zártkörûen Mûködõ Rt.TRAFALGAR Hajózási és Kereskedelmi Kft.
CENTRUM-LAB Laboratóriumi Diagnosztikai Kft.Horvát-Service Szolgáltató Bt.NOVOMED Kereskedelmi Kft.TRAIN HUNGARY MAGÁNVASÚT IPARI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.
Century City Ingatlanbefektetési Kft.Horváth Cukrászda Vendéglátóipari és Kereskedelmi Kft.NOVOPOLMA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Training360 Kft.
CENTURY LINE Kereskedelmi Korlátolt Felelõsségü TársaságHORVÁTH INTERTRANS Kft.Novotrading Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TRAN-SYS Rendszertechnikai Kft.
CEOC Magyarország Kft.HORVÁTH-HÚS Húsipari és Kereskedelmi Kft.NOVOTRADING MEDICAL Kereskedelmi Kft.TRANS FORM AIR Szolgáltató Kft.
CEPD Befektetési és Ingatlanfejlesztési Kft.HOSPITAL TRADE Logisztikai és Kereskedelmi Kft.Novotron Informatikai Zártkörûen Mûködõ Rt.Trans Hungária Szállítmányozási és Logisztikai Kft.
CER Cargo Holding SE Európai Rt.HOSPTESS Egészségügyi, Humán Erõforrás Management Kft.NOVY Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TRANS LEX WORK Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
CER Hungary Közép-Európai Vasúti Árufuvarozási, Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.HOST Olajipari Szolgáltató Kft.NR-VÉD SECURITY Biztonsági Szolgáltató Kft.TRANS-AUTOMAT Kereskedelmi és Szervezési Kft.
CER Rendezvényszervezõ és Vendéglátóipari Kft.HOSTESS PRIM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NRG Finance Kft.Trans-cor-vet Kereskedelmi és Szállítmányozási Kft.
CERA Kereskedelmi Szolgáltató és Kivitelezõ Kft.HostLogic Számítástechnikai Szolgáltató Zártkörûen Mûköd�� Rt.NSEW North-South-East-West Kft.TRANS-EUROPE CONSULTING Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
CERAGEM Hungary Kereskedelmi Kft.HÕSZER-TRADE Építõipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.NSI Design Kft.trans-o-flex Hungary Kft.
Cereal Partners Hungária Kereskedelmi Kft.Hõszig-Duna Glas Üvegipari Termelõ és Kereskedelmi Kft.NSVM Auto Kft.TRANS-PACK Nemzetközi Árufuvarozó Kft.
CEREO-MIX Kereskedelmi Kft.Hõszigetelõ Üveggyártó és Szolgáltató Kft.NTS Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TRANSACTION SYSTEMS Kft.
CERTIX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HOSZPLANT Kereskedelmi Kft.NTV Hungary Kereskedelmi Kft.TransAgent Szállítmányozó és Szolgáltató Kft.
CERVA Magyarország Kereskedelmi Kft.Hotel Audio Visual Services Szolgáltató Kft.Nu Skin Eastern Europe Kereskedelmi Kft.TRANSALKIM-BUDAPEST Spedíciós Kft.
CEU Oktatási-Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.HOTEL CARAT Kft.Nuance-Recognita Szoftverfejlesztõ Zártkörûen mûködõ Rt.TRANSAX Kereskedelmi és Tanácsadó Kft.
CEU TENDER Tanácsadó és Szolgáltató Kft.HOTEL CHARLES Szolgáltató Kft.NUBIKI Nukleáris Biztonsági Kutatóintézet Kft.TRANSCOM HUNGARY Gazdasági Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
CEUMED Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Hotel Golf Kft.NUBON TRADE Kft.Transcontinental Tours Budapest Idegenforgalmi Kft.
Ceva-Phylaxia Oltóanyagtermelõ Zrt.Hotel Outlet Internetes Utazásközvetítõ Kft.Nufarm Hungária Kft.TransDamla Nemzetközi Szállítmányozási Kft.
CEWE Color Magyrország Fényképészeti Szolgáltató Kft.HOTEL ÓZON Szállodaipari Kft.NUMAN és TÁRSA Sütõipari és Kereskedelmi Kft.TRANSDANUBIO`96 Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft.
CEZ Magyarország Villamosenergia Kereskedelmi Kft.Hotel Páva Plaza Idegenforgalmi és szolgáltató Kft.NUMERO MAN 2004 SECURITY Személy és Vagyonvédelmi Kft.Transec Holding Kft.
CF Pharma Gyógyszergyártó Kft.Hotel Wine Kft.NUMERUS GAS Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.Transenergo Hungary Kft.
CF-NET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Hotelstart Szolgáltató Kft.NUMIL Hungary Tápszerkereskedelmi Kft.TRANSEURO 2003 Építõ és Szolgáltató Kft.
CFE HUNGARY Építõipari Kft.HOUSE SALAD HUNGARY Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft.Nuovapell Kereskedelmi Kft.TRANSINVEST-BUDAPEST Mérnöki, Konzultánsi, Kereskedelmi és Ügynöki Kft.
CG Electric Systems Hungary Zártkörûen Mûködõ Rt.HOUSEWARES HUNGARY Kereskedelmi Kft.Nusshold Hungary Marketing Kft.TRANSKOMPLEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CH Invest & Trade Hungary Kft.HOW FINE Kft.NÚT-FA Kft.TRANSLOG WORLDWIDE Légiforgalmi, Szállítmányozási és Kereskedelmi Kft.
CHACO Foglalkozási Rehabilitációs Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelõsségü TársaságHOXY Kereskedelmi Kft.NUTRIFEED Kft.TRANSPAC-HUNGARY Kereskedelmi Szolgáltató és Ipari Kft.
CHAHOC Marketing Kft.Hoya Lens Hungary Kereskedelmi zártkörûen mûködõ Rt.NUTRIFER Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.TransPlus (Hungary) Kft.
Challenge Hungary Szolgáltató és Utazási Iroda Kft.HPC Construction Kft.NUTS Co. Ruhaipari és Kereskedelmi Kft.TRANSPRIM Szállítmányozó Kft.
Chao Lei Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HPS Direct Sales Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NV-Investker Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Transtrade Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Charilaos Kft.HPS Experience Kommunikációs Szolgáltató Kft.NVS Global Technologies Gyártó- és Kereskedelmi Kft.Transzvill Mérõváltó Gyártó és Forgalmazó Zártkörû Rt.
Charles Vögele Hungária Kereskedelmi Kft.HPS Marketing és Szolgáltató Kft.NXP Semiconductors Magyarország Kereskedelmi Kft.TRANZIT-HÚSKER Kft.
CHARLOTTE COSMETIC Magyarország Kereskedelmi Kft.HPSNEXT Kft.NYÁRFÁS Fakitermelõ és Hasznosító Erdõbirtokossági TársulatTravel House Kft.
CHARLTON MARKETING és ALKATRÉSZ Kereskedelmi Kft.HQ ELEKTRONIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NYESTER Könyvelési és Kereskedelmi Kft.Travel Service Légiforgalmi és Szolgáltató Kft.
CHATA Kereskedelmi és Ipari Kft.HR CENTRUM Kft.NYÍR-LIFT Felvonószerelõ-, Javító és Karbantartó Kft.TRAVEL-TRANS-UNION Szolgáltató Bt.
CHECKERS Kereskedelmi Kft.HR Rent Management Kft.NYÍR-UNCIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TravelAir Plus Hungary Utazásszervezõ Kft.
Checkpoint Consulting Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HR SECURITY Vagyonvédelmi, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.NYÍREGY-NOVA Gyógyszerkiskereskedelmi Kft.Travelland Incentive Utazási Iroda Kft.
Chef Centrum Élelmiszer Gasztronómiai Nagykereskedelmi Kft.HR WORKS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.NYÍREGYHÁZA PLAZA Ingatlanfejlesztõ és Befektetési Kft.TRAVELLINES Szolgáltató Kft.
Chello Central Europe Mûsorszolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.HRP Europe Kft.Nyírépszer Hungária Építõipari, Kereskedelmi és Szolgáltat�� Kft.Travelport Hungary Ügynökségi Értékesítési Rendszert Szolgáltató Kft.
CHEM-EAST Kereskedelmi Kft.HRP Hungary Kereskedelmi Kft.NYÍRLOGESTATES Ingatlanhasznosító Kft.TravelSoft Online Számítástechnikai Szolgáltató Kft.
ChemAxon Kutató-Fejlesztõ Kft.HRT Spedition Kft.NYKO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TRE-CAR PLUS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Chemetall Hungária Vegyianyagokat Forgalmazó Kft.HRV FM Mûszaki Üzemeltetési Kft.NYOMDAKER Reklámdekorációs Kereskedelmi Kft.TRE-CARGO SPED Fuvarozó Kft.
CHEMICAL SÁMSON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HRW-Pharma Gyógyszerkereskedelmi Bt.Nyomtatvány és Irodai Eszköz Ellátó Kft.TREFF DUÓ Létesítményhigiénia és Vegyiáru Nagykereskedelmi Kft.
CHEMIMARK Festékgyártó és Forgalmazó Kft.HS-BAU 2003. Építõipari és Kereskedelmi Kft.NYUGATI CSILLAG Nemzetközi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TREI Real Estate Hungary Kft.
Chemimontazh Építõ és Szerelõ Kft.HSH-CHEMIE Kereskedelmi Szolgáltató Kft.NZOL-EURO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TREND Építõ Zártkörûen Mûködõ Rt.
Cheminova Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HSL Logisztika Hungary Kft.Ó UTCAI Gyógyszertár Kft.TREND GENERÁL Építõipari Kft.
CHEMIPLAST Kereskedelmi, Tanácsadó és Befektetési Kft.HSM Hungarian Sportmenedzser Kft.O-NÁDOR Építõipari, Vállalkozási és Kereskedelmi Kft.Trend International Market Research Kft.
CHEMITECHNIK PHARMA Mérnöki Szolgáltató Kft.HSSC Szolgáltató Központ Kft.O. H. B. Építõipari és Kereskedelmi Kft.TREND OIL Kereskedelmi Kft.
CHEMPLEX Homogenizálási és Erõátviteli Kft.HSZK Group Ingatlanforgalmazó Kereskedelmi Kft.O3 Optika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TREND-PORT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CHEMTRADE Kereskedelmi Kft.HT MEDICAL CENTER Egészségügyi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Oakenland Vagyonkezelõ Kft.TRENECON COWI Tanácsadó és Tervezõ Kft.
CHEP Magyarország Szolgáltató Kft.HTI Utazási Iroda Kft.OASE Kereskedelmi Kft.Trenkwalder Humánerõforrás Munkaerõkölcsönzõ és Szolgáltató Kft.
CHI Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HTIMEX Kereskedelmi Kft.OAT Közlekedési Felületek Speciális Javítása Kft.Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft.
Chicken Trade Kft.HTM Magyarország Kereskedelmi Kft.OÁZIS Nagybani Kertészeti Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.TRESZ Építõgép-kereskedelmi Kft.
Chiesi Hungary Kft.HTM Nemzetközi Kereskedelmi Kft.Ober Lízing Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Trevenum Kft.
Chiltern International Kft.HTNS Hungary Kft.OBERON TRANS Kft.TREWEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CHIMPEX HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HTS-ART Nyomdaipari és Szolgáltató Kft.OBI Hungary Retail Kereskedelmi Kft.TrezEx TreasuryExpress C.L. Hungária Pénz- és Értékszállítási, Kezelési és Biztonsági Zrt.
CHIMPORT COMPANY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Hu-Corn Kft.OBSERVER Budapest Médiafigyelõ Kft.Tri-Komplex Logisztikai Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Rt.
CHINOIN Gyógyszer- és Vegyészeti Termékek Gyára Zártkörûen Mûködõ Rt.HUA-YOU Kereskedelmi és Vendéglátó Kft.Óbuda Általános Mérnöki Tervezõ Iroda Kft.TRIÁL-TECH Szolgáltató Kft.
ChipCAD Elektronikai Disztribúció Kft.Huawei Technologies Hungary Híradástechnikai Kft.Óbuda MEDI-VENTURA Patika Közforgalmú Gyógyszertár Kereskedelmi Bt.TRICS-CO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
CHIRMAX HUNGARY Kereskedelmi Kft.Hubakers-Trade Szolgáltató Kft.ÓBUDA-ÚJLAK Beruházásszervezõ és Fõvállalkozó zártkörûen mûködõ Rt.TRIDOM PLAFONSYSTEM Építõipari és Kereskedelmi Kft.
chocoMe Kft.HuCom Telecom Kft.Óbudai Autójavító Kft.TRIEX Kereskedelmi Kft.
CHP-ERÕMÛ Energetikai, Beruházó és Szolgáltató Kft.HUGE Földgázellátó és -kereskedõ Kft.Óbudai Mozi Üzemeltetõ Kft.TRIFOLIUM Hungary Mérnöki Fejlesztõ - Szolgáltató Kft.
CHRONO Export-Import Kereskedelmi Kft.Hügli Food Élelmiszeripari Kft.Óbudai Tejdiszkont Bt.TriGon Invest Építõipari Kft.
CHRONOS SYSTEM Tanácsadó Kft.Huhtamaki Hungary Kereskedelmi Kft.Óbudai Vagyonkezelõ Zártkörûen Mûködõ Rt.TriGranit Fejlesztési Zártkörûen Mûködõ Rt.
CHS AGRITRADE HUNGARY Kft.HULLÁM-PACK Csomagolóanyaggyártó és Forgalmazó Kft.Óbudai Zöldterületépítõ és Fenntartó Bt.TriGranit Központi Ügyviteli és Informatikai Kft.
CHUANG HENG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HUMA-PHARMA Kereskedelmi Bt.OBUS Elektrik Innovációs Szolgáltató Kft.TriGránit Management Ingatlankezelõ és Hasznosító Zártkörûen Mûködõ Rt.
CIB Bank Zrt.